Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta_32.....

które auto wybrać?

Polecane posty

Gość Arletta_32.....

Kochani, mam spory dylemat..zastanawiam się nad kupnem auta i w związku z tym, że te dwa auta strasznie mi się podobają chciałabym poznać Waszą opinię..wg Was, które ładniejsze? wyposażenie jest niemal te same, bez większych różnic... jutro będę się kontaktowaćz w sprawie tych aut.. http://allegro.pl/show_item.php?item=420416987 http://otomoto.pl/toyota-avensis-2-0-d4d-igla-jak-nowa-sol-C6067324.html

Gość wybierz sobie auto
bierz Volkswagena, w razie jak będziesz chciała sprzedać za jakiś czas, to mniej stracisz na wartości. A tojka jest beznadziejna.

Gość wez toyote a przekonasz się
ze lepszej decyzji podjąc nie mogłaś.. volkswagena prędzej Ci skubną.. sama jedżę, taką toyotą w sedanie i już teraz jestem pewna że nast razem mój wybór padnie na ten sam model tylko, że w nowszej wersji.. pozdrawiam :)

Gość balantajsa
tojota będzie tobie fajniejsza. passaty więcej wartyy

toyota: lepszy silnik, skrzynia manualna - a to duzy plus (nie mam zaufania do automatow), poza tym otomoto jest pewniejsze niz allegro w tej dziedzinie :P

Gość Arletta_32.....
wiesz, do tej pory jeździłam omegą tą w lifitngu w automacie i nic się z nią nie działo..ale to tak poza tematem.. a wracając..to nie mam zielonego pojęcia, w które uderzyć.... toyota słynąca z niezawodności i passat - jeden z najwiekszych gigusiów na rynku europejskim...

1. z niezawodności słyną Toyki produkowane w Japonii. Avensisy na Europę robią w UK i chyba w Turcji, a te już nie są tak całkiem bezawaryjne. 2. nie zgadzam się, że silnik w Toyce lepszy, właśnie akurat ten D4D jest lipny (poza tym, że wyraźnie słabszy od VW). 3. nie jestem pewny, czy w tym zestawieniu manualna skrzynia w Toyce jest lepsza - skrzynia DSG w Passacie to jeden z najlepszych automatów na świecie, biegi zmienia dosłownie w mgnieniu oka :) Wybór trudny, ale rozsądek przemawia za Passatem ;)

Gość jupppiiiiii
A może chcesz kupić BMW 318? ładne zielone

Gość Co_robic_
bierz volkswagena :)

Gość Nie bierz tego
Nie bierz tego HitlerWagena, tylko japończyk. Ale avensis jest jakas brzydkawy. w sumie za 65 tysiecy to masz nowego Nissana qashqai.

Gość foczunia
bmw jak już albo coś z merca :D:D:D

Gość Nie bierz tego
hitlerwageny i w ogole niemeickie auta to technologicznie jeszcze w XX wieku siedzą :). Samochody to teraz juz tylko azjaci robią i w sumei francuzi sie podciagneli bo maja umowy z japonczykami podpisane (Peugeout/Citroen z Toyota a Renault z Nissanem). Ale francuzom dopiero osatnio poprawiła sie jakosc wiec troche starsze uzywane to bedzie kompletny złom jeszcze gorzszy od niemieckich.