Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowanazainteresowana

obecnie dojrzałe kobiety,które miały wcześnie dzieci

Polecane posty

witam!Zastanawia mnie pewna rzecz.Jak w chwili obecnej patrzą na to kobiety,które mają obecnie 40-50lat a wcześnie zostały matkami powiedzmy 18-20 lat. Jak wy teraz na to patrzycie,czy byście to zmieniły,albo to,że brałyście ślub w wieku 18-20 lat.Wiem,że takich osób jest mnóstwo bo kiedyś 30 lat kobiety szybko wychodziły za mąż.

Gość ja jestem c orką
córka mamy która miała 21 lat jak mnie urodzila. Super sprawa mam mlode sliczną mamę. Ja sama urodzilam w wieku 29 lat i czuje sie starą mamą

czemu miałabym chcieć to zmienić? wszystko jest ok :D jedyne co mogłabym chcieć zmienić to urodzenie drugiego dziecka przed 30 a nie po :P

tak się zastanawiam,bo sama mam 20 lati jestem w ciąży,dlatego tak się zastanawiam jak będe na to patrzeć np.za 20 lat:)

Gość anty-Halina-nie z Tatr
punkt widzenia zalezy ZAWSZE od punktu siedzenia;-) zawsze,wiec ie pytaj innych,bo szczesliwa odpowie ci ze jest super,a frustratka co zmarnowała zycie,napisze ze załuje:)

Gość jola____
Ja mam 44 lata .Moj syn ma 25 lat ,własnie skonczył studia i podjął pierwszą prace,a corka ma 23 lata studiuje i pracuje w Austrii.Mimo, ze byłam bardzo młoda mamą moje dzieci wyszły na ludzi, wiec to nieprawda, ze młodziutkie mamy nie poradzą sobie z wychowaniem dzieci.Od 4 lat moje dzieci juz praktycznie z nami nie mieszkają .Teraz jestesmy z mezem jeszcze młodymi ludzmi.Jestesmy aktywni zawodowo.Mozemy w razie potrzeby pomoc finansowo dzieciom,ale mozemy tez cieszyc sie zyciem .......Oczywiscie skrociłam sobie młodosc wczesnym maciezynstwem, ale nie załuje ,ja potrafiłam sie cieszyc kazdą chwila i niczego nie żałuje.Pozdrawiam.

Gość sagula
Nigdy nie żałowałam, że tak wcześnie zostałam matką. Teraz moje dziewczyny mają już swoje życie, ale zawsze mogę na nie liczyć, bo trochę choruję.Lubie wiedzieć, co sie u nich dzieje, patrzeć jak ukladają wlasne życie. Dla mnie dzieci to jest to, co najlepiej mi się udało.

moja mama urodziła brata w wieku 20 lat a mnie 22. Jest młodą 44 lotnią mamą a zarówno podwójną młodą babcią. jeden wnuk ponad 3 latka a drugi prawie roczek. i jest dumna z tego faktu.

Gość martynka999999
Moja mam mnie urodziała jak miała 18 lat,jestem szczesliwa bo mam młodą mame:)