Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dArtagnan

3 dziewczyny, 3 rozczarowania

Polecane posty

Mam starszego brata, obecnie przebywa w Genewie gdzie studiuje na uniwesytecie. Przyjezdza za tydzień i pewnie coś razem zaplanujemy, mysle ze polecimy do Nowego Yorku

no w sumie masz racje, nie bierzmy tego na powaznie , nie warto nie przebijemy sie przez ten cement

Nie lubie jak sie do mnie mówi "slonko" itp (to prymitywne) ale masz rację, szkoda moich slow, plebs i tak wie zawsze lepiej

ochhh jejeje, a Ty cemu studiujesz w Polsce, nie lepiej za granica tam mja lepsze uniewersytety

Gość erudyta inteligent
uhahah, nadal mi wesolo przystojnosc - nie ma w polskim takiego wyrazu. kregi "artyzm" - czy rozumiesz slowo artyzm? - chyba bezkregowiec jestes...

nie ma to, jak tłumaczyć anonimowym rozmówcom na babskim forum, że "jestem fajny i zadowolony" :-D automatyczne zaprzeczanie własnym twierdzeniom

Gość jak dla mnie bombaaaaaaaaaaaaa
no to raz dwa, do lozek dzieciaki. pozna pora. a miSZCZu niech zagaja do rownych sobie.

Co do przyszłosci, to zostane pewnie biznesmenem jak mój ojciec. Jednakze waham sie jeszcze, ponieważ osiagam dobre wyniki w sporcie i w nauce. Zastanawia mnie, czy by nie przejśc np na zawodostwo w judo i zostać np trenerem. Mogłbym uczyć dżudo w USA w Nowym Yorku poniewaz mieszka tam nasza rodzina i miałbym łatwy start. Ale raczej zostanę biznesmenem, myślałem tez o zawodze prawnika, ale to nudne niesttey i zrezygnowałem.

w sumie , to racja ,przyda mi sie sen, bo chcialam wstac o swiecie, musze sie doksztalcic z dziedziny sztuki :) by potem swiecic madroscia tak jak nasz goru :) dziekuje za rozmowe:P zycze wszytkim milejnocyoraz snow :)

"zawodostwo" to rzeczywiscie zawodowstwo... jestem pelna podziwu. tymczasem dobranoc :)

Gość foczunia
heh :) dobranoc kobietki

wiecie, ja też myślałam o zawodzie prawnika.... i poszłam na studia prawnicze...jestem na półmetku,a teraz nie wiem , czy dobrze zrobiłam :-O bo się okazuje, że powinnam na ścisłym kierunku studiować....cholera...i życie zmarnowane :-O

Gość erudyta inteligent
normalny czlowiek nie pisze "obecnie przebywa w Genewie gdzie studiuje na uniwersytecie ", tylko po prostu "studiuje na uniwersytecie w Genewie". Proponuje wsadzic slome z powrotem do butow.

glupie jestescie i sie czepiacie, taka prawda :D:D:D:D

jak myślicie?? będę po prawie prawnikiem?? czy musze ścisły wymagający kierunek skończyć, żeby nim zostać?? bo już nie wiem....tak mi nasz erudyta w głowie zamieszał...

Nie masz za grosz klasy i widać, że udajesz jak najęty, bo: -używasz słownictwa nie odpowiadającego człowiekowi inteligentnemu i wykształconemu (lol, fajna dupa i tym podobne) - Chwalisz się niemiłosiernie czym? laptopem? pożal się boże, też właśnie sobie leżę przy kompie. Człowiek z klasą nie mówi o takich rzeczach, takie chwalenie to totalny jej brak : ) - Jesteś piękny, przystojny? o urodzie nie trzeba zapewniać, ją po prostu widać. Z inteligencją jest to samo. Wracaj na stronki erotyczne chłopczyku ;)

Prawnikiem wybrałem nie być, wiec nie złozylem dokumentów na kierunek prawo, to chyba jasne. Mysle że trzeba być tumanem żeby tego nie rozumieć. Przypuszczam, że kolajne nasze spotkanie będzie miało miejsce w przyszłym tygodniu jeśli mi sie zachce Obecnie rozważam opcje pójscia spać ewentualnie coś zjem z lodówki

Gość burza mozgow
wiesz dartagnan moglabym po tobie niezle pojechac, ale tego nie zrobie bo mi ... cie zal zwyczajnie zawsze mi zal ludzi, ktorzy ktorzy tak desperacko probuja sie tu dowartosciowac nie przejmuj sie bedzie lepiej, kiedys se tam kogos znajdziesz w koncu a jezeli to prowokacja, to tym bardziej cie zaluje biedna istoto zacznij zyc swoim zyciem

Gość zelkka
nie wiem co"bierzesz" ale ci to szkodzi

trzeba być tumanem, żeby nie wiedzieć że na prawo wymagane jest, by zdawać kierunki, które na kierunku ścisłym nie są pod uwagę brane.... i nie próbuj teraz odwaracać kota ogonem i pisać,e zdawałeś wszysko co się dało :-O zamiast nieudolnie konfabulować może lepiej idź coś zjedz właśnie i zacznij się zastanawiać jak tu wreszcie coś w życiu osiągnąć zamiast tworzyć nierealne postaci na babskim forum...

Gość ee ktos sobie jaja robi
mysle, ze to pisze dziewczyna dla wyglupu , tacy durni az ludzie nie bywaja

to, że ktoś sobie jaja robi to gołym okiem widać. gubi się w zeznaniach zwyczajnie.ale mylisz się ,ze nie ma takich YntelYgentów dookoła nas. takich, co mówiąc kolokwialnie "wyżej srają niż widzą" niestety zdarzało mi się już poznać :-O

Robi tu sie niemiło, zaczynacie stosowac wyzwiska. Totalny margines... ide stad i nie wiem, czy jeszcze kiedyś się pojawie. Przypuszczam, że nie, ale nigdy nie wiadomo. Od teraz informuje, ze przestaje sie odzywac, zresztą musze odpisać na smsa bo hahahhahahahhaa pewnie biedactwo czeka na odpowiedz z mojej komórki haahhhh