Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dArtagnan

3 dziewczyny, 3 rozczarowania

Polecane posty

LOL teraz to zadałas pytanie. Czy jestem szczęsliwy? Postaw sie na moim miejscu: 1) zajebiste studia na prestiżowej uczelni 2) wysportowana sylwetka 3) inteligencja i erudycja 4) przystojnosc 5) świetne towarzystwo, kręgi biznes, artyzm, showbiz, kultura rozumiesz?

Gość foczunia
długo nad tym myślałeś ??!!

Gość labambababa
co to jest "kręgi biznes"?

LOL ale pytanie.... To jest własnie to, o czym mówie: potrafie rozpoznać idiotę po jednym zdaniu, jednym słowie dlatego tak duzo dziewczyn skreślam

Gość erudyta inteligent
uhahaha i ten" Marqez" i "Flobert" na innym topiku. Zwłaszcza we "FlObercie" literówka ?? Wiesz na czym literówka polega? I "nie ta league" - obśmiałalam sie aż do kisielu w majtkach!

Gość labambababa
Dlaczego skreslasz dziewczyny bo rozpoznales w sobie idiotę?

Gość foczunia
albo one ciebie :) skoro taki jesteś piękny i w ogóle to dlaczego siedzisz nocami przed kompem zamiast rżnąc panny z wyższych sfer :) nawet studenci maja wakacje :)

Gość labambababa
Biznes moze byc np. wielki ale nie slyszalam zeby byl kręgi. Moze krępy? Ale to raczej facet.

Przestańcie kamlać o zdjęcie, moge wam jedynie powiedzieć ze mam 185 cm wzrostu, mam bardzo ciemne włosy i ciemne oczy, białe zęby, waze 82 kg i jestem wysportowany (uprawiam szermierkę i dżudo), ciemna karnacje. Ubieram sie w dobre ubrania, niekoniecznie markowe ale wysokiej jakosci i z dobrych sklepów.

Gość foczunia
taa ściemniaczu :)

Jesteście zajebiscie prymitywne - w życiu nie chodzi wylacznie o sex i ruchanie. Jak zresztą pisałem to w weekend odrzuciłem 3 dziewczyny, dla mnie to nic takiego, mogę sobie dziś sam posiedziec. Intelignenty czlowiek w swoim towarzustwie nigdy się nie nudzi.

Gość dajcie spokój
W necie nikt nie ma twarzy chyba że to udowodni :]

Gość labambababa
padłam

Gość foczunia
to co robisz na necie inteligencie????????????? czyżbyś sie znudził swoja osoba :)

To wszytko masz bo masz pieniadze, a czy masz prawdziwego przyjaciela, przyjacolke, czy jest czlowiek, ktoremu powiezasz swoje tajemnice, taki ktory pozmoe Ci w kazdej sytuacji , gdy cos starcisz? taki z ktorym sie cieszysz, ktoremu Ty pomagasz? Milosc , ktora Ty obdarowujesz 2 os, ktora ona obdarowywuje Ciebie ? Wiesz to tez jest nauka, o ktorej nie ams zpojecia, bo wiesz to i tamto przez forme , ktora Ci narzucono. Czego ucza Cie te ksiazki, wlansie tego o czm piszesz ? Watpie, chyba zle intenpretujesz. Skoro uwazasz nas za margines spoleczny to, czemu wciaz z nami rozmawiasz, mysle, ze os. , ktora widnieje w Twoih opisach , nie pozwolilaby sobie na takie obelgi, i dawno temu zakonczlaby rozmowe z takimi spoleczniakami.

Gość foczunia
wymyśleni przyjaciele sie nie liczą :)

Egoizm wystepuje u kazdego bo bez niego bysmy niczego nie osiagneli... nawet miedzy kobieta , a mezczyzna, gdy ejdno odchodzi a 2 o to 1 walczy. Stara sie z mysla o sobie, bo jest mu zle , walczy o swoje uczucie.Tak wiec nie chwal sie ze jestes egoista, bo kazdy nim jest! Ja tez moge powiedziec , ze jestem piekna, mam 170cm , jestem szczupla, mamciemna karnacje i jestem brunetka o ciemnych oczach,ale kogo to tu interesuje.

hehe widze, ze wybierasz konketen punkty z kazdej wypowiedzi, na ktore mozesz odp, lub nie bo nie na kazde umeisz :)

Gość foczunia
zarzucasz nam ze jestesmy żałosne a ty jesteś po prostu śmieszny kilka kobiet jawnie sie z ciebie nabija a ty co? hmmm

ludzie, o czym mowa?? i co najważniejsze - z kim?? przecież to dno mentalne, dajcie sobie spokój z próbami dialogu na poziomie. U niego nie tylko "na poziomie" jest nie do zrealizowania, ale i o "dialog" ciężko...

No to jesteś czy nie jesteś, nic nie sugeruje ale jeżeli ktoś dlugo daje mi czekać na odpowiedź to sie zniechecam i odstrzał... ytak tylko mowie :classic_cool:

pożartować sobie można, zwłaszcza gdy na co dzień nie ma się styczności z takim prymitywnym elementem. Ale kiedy widzę z Waszej strony próby polemiki z tym dnem jak równy z równym to ręce opadają.. warto się zniżać?? lepie pozostańmy przy żartach :-D

Gość jak dla mnie bombaaaaaaaaaaaaa
slonko, po co sie wysilasz? plebs i tak nie zrozumie...