Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurturalna

Zazdroscicie wygladu ladniejszym dziewczynom?

Polecane posty

Gość kurturalna

Za kazdym razem kiedy poznam ladniejsza laske, zazdroszcze jej. W ogole tak mam ze wole nie miec ladniejszych od siebie koelzanek. Jak jestem gdzies na obozie, czy poznaje nowych ludzi to normalnie marze zeby laski nie byly urodziwe, zeby nie byly ladnijesze ode mnie. NIe nawidze jak ide z kolezanka do centrum handlowego i na nia gapi sie kazdy facet bo ma dlugie nogi i jest blondynka. A ja stoje jak ten debil i czuje sie gowna warta :/

Gość zadko kiedy dziewczyny
zazwyczaj tak jest .musisz zaczac czus sie dobrze we wlasnym ciele i czuc sie seksowna-jesli nie pomaga nie spotykaj sie z l;adniejszymi kolezankami bo to tylko cie wprawi w tragiczny nastor i bedziesz sie czula nikim

Gość lisen
moja najblizsza przyjaciolka jest taka dlugonoga piekna dziewczyna :) I wiesz. nigdy jej nie zazdroscilam :) Nie narzekam na powodzenie u facetów. Nigdy tak nie bylo ze mi sie ktos podobal a zainteresoal sie nia :) Choc do pieknosci nie naleze.. ;) Typowa szatynka, jak szkapa tez nie jestem tylko normalna :) Tylko ze ja moze wierze w siebie :) Patrze do lustra i mowie ze sliczna ze mnie dziewczynka ;) i dziala :)

Gość mam ladna kolezanke
ale w sumie jest chuda i wysoka a ja jestem kobieca i niska i zaczelam ubierac sie seksowanie i czuc sie seksowanie jestem blondynka dlugie wlosy mam piersi(czego ona nie ma ;) ) ale nie zazdroszcze jej bo ja nigdy bym nie chciala wygladac tak jak ona ..zreszta mam wieksze powodzenia;)trzeba w siebie wierzyc i mowic sobie ze jest sie slicznym...a powiem Ci szczerze ze zacczelam osiebie dbac i ubierac sie fajnie i wogole dzieki niej-poprostu nie chcialam przy niej sie czuc gorsza;)

Gość In my arms
Lisen, też bym Ci powiedział, że jesteś sliczną dziewczynką, ale nie jesteś kyle M. Więc powiem Ci, że możesz być śliczną dziewczynką :)

Gość Pewnie ze zazdroszcze
;) Ale nie przeszkadza mi to w doborze kolezanek ;) A to cos zlego, ze jednej kolezance zazdroszcze umiesnionych lydek, drugiej cyckow, trzeciej tylka? Zreszta one wiedza, ze im zazdroszcze :P Nie omieszkalam wspomniec :D