Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeansowaa

spodnie modne tego sezonu - ?

Polecane posty

Gość jeansowaa

jaki krój spodni damskich będzie modny? rureczki --> jak w nich będę chodziła to nie bedzie już to przedawnienie? lecę na zakupy i nie wiem czy kupować rureczki czy brać proste nogawki? kobietki proszę o opinię :) dziękuję:)

Gość jeansowaa
PS. ma 19 lat :)

Gość jeansowaa
lubię rurki :) dobrze się w nichczuję, ale to nie będzie ,,niemodne'' i takie nietrafione już tej jesieni/zimy..? spodnie mi na kilka lat słuzą, nie chciałabym tych rurek wyrzucić po 2 miesiącach ... bo będą mocno niemodne, że ja jedna będę w nich chodziła..

Gość love Takashima Kei
jak masz wielka dupę i krzywe nogi, to w rurkach będziesz wyglądała fatalnie jak nie masz talii i za bardzo masywne uda, to będziesz wyglądala beznadziejnie w dzwonach wybieraj spodnie odpowiednie dla swojej figuty ps. teraz najmodniejsze są jak najszersze spodnie, stylizowane na męskie (patrz: Katie Holmes, Jennifer Aniston, itd)

Gość sdfgvsd
ja ci moge pwoiedziec jakie beda modne na przyszle lato. takie sindbady z krokiem bardzo nisko kolo kolan. europa zachodnia juz w tym chodzila w tym roku, wszedzie bylo tego pelno to pewnie h&m wyposci na nastepne wakacje i wszystkie laski beda sinbadowami

Gość jeansowaa
blee... gdize w tym kobieca subtelność :P

jak tak obserwuje to niewielu dziewczynom jest dobrze w rurkach... najwazniejsze to zapytac kolezanke o SZCZERA rade, ja np. wiem ze w rurkach mi zle i chodze w niemodnych rozszerzanych spodniach :P

Gość jeansowaa
no a szwedy ... nie podkreslaja nic z kobiecosci... rurki w takim razie za mocno akcentuja - to ok zgodze sie :P .. moze trezba jakies wysrodkowanie znalezc? :P

Gość jeansowaa
bardziej sklaniacie sie ku temu aby NIE PATRZEC i NIE PODAZAC SLEPO ZA MODA a kupic to i chodzic w tym w czym dobrze sie czuje? :)

Gość mell**
kup spodnie, w ktorych dobrze wygladasz i kichaj na mode. Teraz wszystko dozwolone a wygladajac inaczej niz tlum w rurkach i balerinkach pozytywnie sie wyroznisz.

jeśli wypośrodkowane, to może lekko rozszerzające się nogawki ku dołowi? takie bardziej kształtują sylwetkę i z mody raczej nie wyjdą

Gość miumiu098
jeśli kupujesz markowe jeansy na kilka lat, to najlepiej kup proste, klasyczne, ani rurki ani rozszerzane. takie zawsze są "in". na en sezon będą modne rczej szerokie, więc możesz sobie takie jakieś tańsze kupić i będzie ok :)

Gość sdfgvsd
kurcze nie wiem...dla mnie jak cos jest okreslane jako "modne" to jest to bardzo negatywne okreslenie. juz nawet z zasady bym takiego czegos nie kupila, zeby nie wygladac jak co druga laska na ulicy