Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechła róża

TATUAŻ NA NADGARSTKU.Ma ktoś?

Polecane posty

Gość zdechła róża

Zastanawiam się nad zrobieniem sobie tatuażu na wewnętrznej stronie nadgarstka.Rozważam ten wzór bo strasznie mi się podoba.Hmmm ale się jeszcze zastanawiam,a wy jaki macie wzór i czy nie żałujecie że zrobiliście go w tym miejscu...Acha i czy strasznie bolało? :P

Gość loveii
jaki wzor planujesz?:) ja mam napis (nie powiem jaki bo jeszcze ktos mnie pozna:P) niecale 4 lata. nie zaluje, mnie nie bolalo (ale zaden tatuaz mnie nie bolal:) tzn zawsze lekko boli ale to taki przyjemny bol)

Gość zdechła róża
myśle jeszcze nad chińskim znakiem:SZCZĘŚCIE

Gość loveii
mi sie nie podoba, ale wiaodmo ze atuaz to indywidualna sprawa:) ale po 1 i najwazniejsze wzor wymysl sama, jelsi nie potrafisz rysowac wytlumacz tatuartyscie o co Ci chodzi, mozesz wziac zdjecia jakie ci sie podobaja i on zaprojektuje cos specjalnie dla ciebie, zebys nie nsoila tego co ktos juz ma

Gość zdechła róża
wiesz,ja wsumie chciałabym aby ten motyl był niebieski no i wogóle trochę zmodyfikować ten tatuaż bo wiadomo ze na nadgarstku nie ma tyle miejsca co na plecach ;)...ty już masz tatuaże to wiesz-czy kolorowy wyblaknie po jakimś czasie?...a czy czarny też nie wypłowieje?

Gość loveii
kazdy tatuaz lekko jasnieje, nigdy nie jest taki jak swiezy. najwazniejsze zeby odpowiednio o niego dbac w trakcie gojenia, a potem nawilzac i w lecie stosowac na niego wysokie filtry bo od slonca moze lekko wyplowiec. z jakiego jestes miasta?

Gość zdechła róża
z wielkopolski...jeśli bym się zdecydowała to znam takie sprawdzone studio w poznaniu...

Gość loveii
czy jest to ARTINE lub MONSTER TATTOO? to sa godne polecenia studia w poznaniu

Gość zdechła róża
dokładnie nie znam nazwy...ale jakbym się zdecydowała to się dowiem bo niedawno tam moje kuzynki robiły tatuaże i są bardzo zadowolone

Gość blech blech
jak mozna zrobic sobie tatuaz na tak brzydkiej stopie

Gość zdechła róża
gdzie jest tatuaż na stopie?...daj link

Gość loveii
zalezy jaki bedzie duzy. jak niedyz to wystarczy zegarek z grubszym paskiem ze dwie bransoletki i nie rzuca sie w oczy

Gość loveii
blech blech > i co, jak ktos ma brzydka twarz to znczy ze nie moze sobie pomalowac rzes czy ust? :P a co z ta stopa nie tak? to meska stopa :P

Gość zdechła róża
a o ten ci chodzi...rzeczywiście blech :p..i jeszcze ten wzór taki dziwaczny mmkkkkkkk---> nie posiadam prestiżowej pracy ;)...a na plecach nie chcę mieć bo ja chcę sobie na niego patrzeć ;)...a zawsze mozna go zasłonić zegarkiem czy bransoletką ;)

Gość zdechła róża
w sumie czy ja wiem czy tak blech...teraz przyjrzałam się dokłanie...stopa taka średnia tylko ten tatuaz mi sie nie podoba

Gość blech blech
nie chodzi o malowanie ale o zwroceniu uwagi na dana czesc ciala :o nie porownuj tatuazu do umalowanego oka :o

Gość zdechła róża
ten wzór też mi się podoba..ale ten pierwszy bardziej ;)

Gość blech blech
przestancie :o te odciski...obrzydliwie to wyglada

Gość zdechła róża
trzeba spacje wykasować niestety....a co do tej stopy to dlatego wydaje się niezaciekawa bo jest po prostu nie zadbana...

Gość zdechła róża
nie wiem czemu ale mi podobają się kolorowe tatuaże...a kolorowe są wogóle jeszcze modne?...bo ta kuzynka co sobie robiła powiedziała że nie....ale jak tak oglądam różne stronki to bardzo dużo kolorowych robią

Gość zdechła róża
kwiatki są fajne ;):P

Gość loveii
tatuaz a moda nie ma ze soba nci wspolnego. tatuaz bedziesz miaal przez cale zycie a w tym czasie moda zmieni sie 150 razy :O