Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechła róża

TATUAŻ NA NADGARSTKU.Ma ktoś?

Polecane posty

Gość blech blech
dla nastolatek i cipeczek :P

Gość zdechła róża
no ja właśnie też tak myślę...dzięki za stronkę...a jeśli można wiedzieć to gdzie i jakie masz tatuaże

Gość zdechła róża
no nastolatką już niejestem...ale cipeczką jak najbardziej :P

Gość blech blech
widac :P dlatego fajniejszy jest piercing ;)

Gość zdechła róża
nie chcę piercingu...nie podoba mi sie to :P....a ty blech to gacet czy dziewczyna jesteś?..masz jakis tatuaz lub piercing?

Gość blech blech
gacetem nie jest :P kobieta :)

Gość zdechła róża
boże ja ze mnie oferma :p...gacet napisał :P:D...no dobra ale wiadomo o co chodzi :P...to jak masz coś czy nie? :P

Gość blech blech
hehhe :P tatuazu nie posiadam bo jak pisala osoba wyzej jest to na cale zycie, kolczyk sobie po prostu wyjme na chwile (gdy potrzeba) i mam z glowy albo gdy mi sie znudzi

Gość zdechła róża
a gdzie masz ten kolczyk? :P....a jak wyjmiesz to będziesz miała ślad :P;):P

Gość blech blech
Turquoise....MADE IN POLAND lub LEGIA PANY :D:P

Gość ja mam na nadgartku
wytatuowaną grupię krwi i pesel, odjeebała nam palma w wojsku, i efekty głupoty widać

Gość zdechła róża
heh ale w razie czego będą wiedzieli jaką ci krew podać :P...no i zawsze możesz go przerobić...zobacz jakie fajne covery robią na tej stronce co ja podałam ;)

Gość zdechła róża
up..up :)

nie chce nic glupiego nie zrobie tatuazuy dopoki nie bede go absolutnie pewna

mi sie tatuaże generalnie nie podobają , a już szczytem głupoty są te młode cipeczki podążające za modą co się dziergają ale wracajac do tematu- nadgarstek i stopa ew. kark to sa miejsca gdzie małe tatuażyki bardzo mi sie podobają :) moze kiedyś i ja się skusze :) a tu kilka: http://www.pompczak.eu/POMPCZAK/tatuaz/slides/tattoo%20(31).html http://www.pompczak.eu/POMPCZAK/tatuaz/slides/tattoo%20(108).html http://www.pompczak.eu/POMPCZAK/tatuaz/slides/tattoo%20(137).html http://www.pompczak.eu/KASET/tribale%20i%20celtyki/slides/02180007.html i jeszcze pytanko do osób mających tatuaże- ile wybieraliście czasu wzór? ja bym chyba z misiąc siedziała i nie mogłabym się zdecydować :)

Gość Shabauua
Ja zrobiłam jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona. :) Jest na tyle duży, że dopracowany jest każdy szczegół, a zarazem na tyle mały, że spokojnie zakrywa go pasek od zegarka, czy 2 bransoletki. To nie jest problem, wystarczy założyć właśnie zegarek, czy jakąś biżuterię, czy choćby frotkę w kolorze ciała i to nie rzuca się w oczy, a tattoo jest niewidoczne. :) Jeśli chodzi o ból, to jest to sprawa zupełnie indywidualna. Jedni mówią, że boli najmocniej, a mnie nie bolało w ogóle. (Kiedy robiłam na kręgosłupie, modliłam się, żeby to wreszcie się skończyło, bo ból był nie do zniesienia) nie będę oszukiwać, że nie czułam nic, bo to jednak igła i delikatna skóra, ale na prawdę da się wytrzymać, ból nie jest uciążliwy, a ponad to, z reguły tatuaże na nadgarstku są małe, więc nie zajmuje dużo czasu(tę godzinę można się przemęczyć) Jest to jednak takie miejsce, że jest ciągle widoczne, bo nawet przy bluzie z długim rękawem, nadgarstek często się odkrywa, dlatego trzeba poważnie przemyśleć co to ma być. Nie radzę nazwy klubu, czy inicjałów ukochanego człowieka, bo poglądy się zmieniają, a skóra na całe życie zostaje ta sama. Warto przemyśleć, bo jak się znudzi, to lipa. to moje maleństwo: http://imageshack.us/g/262/p1080760.jpg/ Wszystkim ZDECYDOWANYM polecam. :) Super sprawa! :) Pozdrawiam

Gość Delicja

sama mam taki Wszystko OK tylko proponuje ci pielegnacje porzadna tatuaza bo w takich miejscah trzeba uwazac,
octenicare kilka razy dziennie i będzie dobrze :-)

Gość weronilla

Pielegnacja to podstawa sluchaj, bo to nie ma co, najlepiej rzeczywiscie kremem 

jakims moze byc octenisept bo musi się ladnie zagoic w takim miejscu

Gość Weronilla

pozatym octenisept jest dla ludzi po naswietlaniach wiec ma mega leczniczy sklad,

i nie smierdzi jak inne podobne