Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem wam nicka

Byla dziewczyna mojego chlopaka jest przesliczna.

Polecane posty

Gość ILE WY MACIE LAT

Gość nie powiem wam nicka
No wlasnie nie wiem czy to jest dobry pomysl wypytywac, dla niego rozdrapywanie ran i dla mnie tez nie za przyjemne.

Gość jem chleb
DELIKATNIE POWIEDZIALAM

a ja mam inaczej. mój były był moim absolutnym ideałem pod względem wyglądu. ale nie wyszło nam, rozstaliśmy się. wiem, że przystojniejszego już nie spotkam. no i teraz wygląd ma dla mnie zupełnie drugorzędne znaczenie. miałam wielu przystojnych facetów, tamten był w ogóle najlepszy, ale jego przystojność nie zapewniła nam szczęścia. i dlatego wcale nie szukam przystojnego teraz. może podobnie myśli Twój chłopak. zrozumiał, że piękno to nie wszystko. zawsze znajdzie się ładniejsza od Ciebie dziewczyna, na którą będzie mógł popatrzeć i co? będziesz o każdą zazdrosna?? bez sensu. jest z Tobą, bo mu pasujesz, więc się ciesz, a nie wymyślaj problemy!

Gość olejzpierwzego
no i w czym problem.... tobie sie podoba nie ? zwiazek razej bedzie trwal co innego jakbys ty byla bardziej atrakcyjna od niego..... a jak masz chec sluchac zfrustrowanych panienek na kafeteri to lepiej od razu zostan feministką kup sobie kota i dildo

Gość gośćewunia
Była żona mojego też piękna - ale taki typ chłodny, trochę wyniosły, długie nogi, długa szyja, blada karnacja, typ śnieżki. Ja do nieatrakcyjnych też nie należę, wręcz mnóstwo razy ktoś mi mówił że mogłabym być modelką, podobam się sobie i w pełni akceptuję. Ale o tamtej slyszalam od znajomych że niezbyt sympatyczna, że materialistyczna, że się wywyzszala. Osoba z rodziny powiedziała mojemu że ma szczęście, bo ma teraz dziewczynę i piękną i sympatyczną. Jego rodzina od razu mnie bardzo polubiła. A najlepsze że to mój pierwszy facet , poznałam go w wieku 27 lat i tu na kafe kiedyś mi wszyscy pisali że pewnie jestem sama bo jestem księżniczka z paskudnym charakterem.

Gość gość
jakie to romantyczne na pierwszej randce oglądać zdjęcia byłej :-) muszę zrobić taki pokaz slajdów mojemu a mam sporą kolekcję byłych