Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darhana

zjawiskowa suknia slubna sprzedam

Polecane posty

Gość darhana

Witam mam do sprzednia białą suknie ślubną. romiar 38/40, na szczupłą osobe, posiada duży tren, ekrie fartuszek z przodu sukienki, z boku doszyty jest egzotyczny kwiat, koronkowe rekawi.sukienka szyta w całości , posiada wewnetrzny gorsecik wiązany z lista kryjącą, sukienka jest wyczyszczona, posiadam do tej sukienki dopasowane bolerko.Sukienka dla Pani 173 cm +3 cm obasa.Jestem pierwszym uzytkownikiem sukienki.Sukienka ma egzotyczny charakter, bardzo lekka.Sukienka jest w stanie idealnym.Cena któa mnie interesuje to 1000 zł ( zalezy mi na szybkiej sprzedaży). Sukienka do obejrzenia w Bydgoszczy. Intersuje mnie szybka sprzedaż) Koszt uszycia w salonie wynosił 2000zł

Gość dodaj zdjecie

Gość antylopa górska
Ta sukienka bynajmniej zjawiskowa nie jest. Raczej przeciętna.

Gość kropaaaaaaaaaaaaaaa
zjawiskowa???????????????? hahahaah beznadziejna jest, nie dziwie sie ze nikt nie chce jej kupic

Gość ruda marchewa
są gusta i guściki ja bym takiej sukni w życiu nie ubrała...

Gość blackcat
też mi się nie podoba :o zwłaszcza "fartuszek"

Gość kika234
a mnie sie podoba. fakt sa gusta i guściciki i przyjmuje z pokora to co piszecie. Mi np wasze suknie też moga się nie podobac i tez moge uważac to beznadzieje kicze. Co prawda bardzo są prostackie i dziecinne ale chyba macie tyle lat ze normalnej opini dosłego człowieka nie umiecie napisać- cóz w dzieci w różnym wieku wychodza za mąz.

Gość lesna pannna
to nie pisz ze zjawiskowa, jest beznadziejna i chyba kazdy moze wypowiedziec swoje zdanie, zreszta gdyby byla taka zjawiskowa to byloby tu 100 spisow jaka to ona jest piekna

Gość no i masz kobietp
najbardziej nie ubawiło stwierdzenie ze suknia ma egzotyczny charakter autorko sukienka jak sukienka ale tutaj to juz przesadziłas nie sadze bys sprzedała sukienke nie dlatego ze jest brzydka itp. ale dlatego ze wiekszosc panien dzisiaj kupuje sukienki nowe albo ta jak ja uszyja suknie na mnie nowa a potem ja oddam do sklepu i dostane połowe kasy z powrotem to jest własnie brak myslenia przed slubem - co poczac z suknia potem

"Zjawisko" niekoniecznie musi oznaczać coś pozytywnego, zatem tytuł tropiku jest OK:-D A tak na poważnie - suknia jak suknia, brzydka nie jest, szczególnie powalająca też nie, mnie akurat też nie zawsze podobają się suknie które laski tutaj wklejają, podobnie jak niektórym nie podobala się moja, a był tu kiedyś topik na jej temat:) Z drugiej strony, już wolałabym założyć taką suknię, niż jakies różowe paskudztwo za 5 tysięcy z rozcięciem do pół uda plus koronkowe kozaki z czubami:-D Żyj i pozwól żyć innym:)

Gość no i masz kobietp
laura diaz a jaka suknie Ty miałas??

Gość dolores123
suknia jest ładna, inna niz wszytyskie oklepane z salonów typu agnes itd. Wiadac ze ktoś ma charakter szyjąc taką sukienke. Sukienka jest skromna, a zarazem cos ma w sobie. Połączenie białego i złota w koronce tez daje do myślenia w moim odczuciu pozytywne. Drogie Panie powiedzmy szczerze ne wychodzimy za mąz jako dziewice ( nikt nie kupi kota w worku) , wiec te białe suknie to troche cyniczne. to połącznie jest doskonałe.

Gość ta co się zna
rozmiar 38/40 na szczupłą osobę? hahaha :D

Gość JustynkaAngels
Powiem szczerze ze wyglada bardziej na taka dla dojzalej kobiety, ktora ponownie wychodzi za maz...Bylas w ciazy biorac slub czy ona po prostu tak uwydatnia brzuch?

Ja miałam suknię typu "beza" albo "księzniczka", jak to się ładnie tutaj określa, czyli mała góra i szeroki dół na kole, a na górze i w pasie był szeroki pas wyszywany srebrnymi krysztalkami, nie każdemu się podobała;) Ale jak ją zobaczyłam i przymierzyłam, wiedziałam że tylko ta i zadna inna, i pewnie autorka tego tematu miała podobnie:)

Gość clepoatra
ja bym chciała suknię barzo dopasowaną,dopiero od kolan rozszerzającą się,i z koronki....bez welonu,tylko burza włowów z wpiętymi kwiatami :]

Gość o maj gatki
jakie ty masz dłuuuuuugie palce u rąk :D:D:D:O:O

Gość odczepcie sie od niej
moim zdaniem suknia jest ladna: prosta i z klasa i panna mloda slicznie w niej wygladala powodzenia w sprzedazy!

Gość nm
faktycznie...dopiero teraz zauważyłam,autorka ma niesamowicie długie palce u rąk,he he,nie widziałam chyba takich jeszcze ;)

Gość zajebisteeeee
może dlatego że zdjęcie jest lekko poruszone albo to tipsy dają takie wrażenie

Gość o maj gatki
:D:D

Gość zajebisteeeee
też mam długie palce, a jak jeszcze zrobie tipsy to wyglądam jak wampirzyca

Gość zajebisteeeee
sukienka zdecydowanie ładniej wygląda z tyłu niż z przodu....

Gość o maj gatki
widać od którego miejsca są panokcie.....a te palce to takie dłuugaśne i w dodatku kościste...jak babajaga :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwe
palce jak palce nie widze by były jakies za długie Laura diaz ta sukienka ze zdjecia gdzie wkleiłas bolerko to twoja suknia?? bo tamta jest sliczna ja tez bede miec beze slub to slub!!

wwwwwwwwwwe ---> dokładnie tak:) Ja osobiście nie znoszę skromnych sukien, no ale widocznie już taką mam osobowość:-P

Gość salon slubny 234
no skoro twierzicie ze laska ma długie chude palce to wystarczy pomyslecze faktycznie jest szczupła. jak grubas może mieć chude paluchy? wystarczy chyba tez pomyslec ze może zdjęcie poszeza ta sukienke i jej właścicielkę. A laska wygląda raczej na młoda osobe. Mnie suknia też sie podoba jest inna i można powiedziec wielofunkcyjna. Zwłaszcza jak można tak niewidocznie podpiąc tren. Jka widac na zdjęciu z tańca ma dobrze schowany tren i wygląda jakby miałą druga sukienkę tego typu tylko bez trenu. Jako fachowiec moge powiedziec ze suknia jest uszyta perfkt, czyli dodatki dobrze wykończone, tył świetnie uszyty, widać ze ten salon w którym była szyta wiec jak to sie robi- jestem po=ełna uznania.Koronka też dobrze dobrana i suknia faktycznie wydaje sie byc lekka. gdybym miała wybrać suknie to ta jak najbardziej tą. Może sie niepodobać niektórym ale ja bym kupiła bo zrobiona perfekt. Dopasanowana też dobrze widać ze ktoś długo nad napracował. Tył sukni bardzo pomysłowy i odwazny. Na pewno w rzeczywistości suknia jest piękna,normalne ze zdjęcie nie odwzorowuje tego. Ja bym sie nia zainteresowała.

Gość no to kup sobie
skoro to ta i tylko ta :)