Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóż

pomóz

Polecane posty

Gość pomóż

mam pytanie niedługo zaczneb rac tabletki yasminelle wczesnie juz je brałam i odstawiła tylko na miesiac teraz okres spozni mi sie 2 dni czy to normalne po odstaweinuu ? i mam jeszcze jedno pytanie jak dostane okres i wezme piewrwsza tabletke odrazu jestem zabiespieczona czy lepiej jeszcze przez kilka dni po rozpoczeniu brania wspołzyc z prezerwatytwie zeby było bezpiecznie :D dziekuje za odpowiedzi

Gość Kasienka-twoja
podobno jestes zabezpieczona od 1 dnia ale kazda z nas jest inna wiec lepiej pobierz je troche oki?

Gość ale pogoda
wez sie opamietaj , nie bierz tego swinstwa dziewczyno. poczytaj sobie co mozesz przez to miec. mozesz umrzec. ale to twoj wybor ja tylko ostrzegam

umrzeć... no chyba jak się nimi zadławi :D podobno pełne bezpieczeństwo jest dopiero przy drugim cyklu (opakowaniu), bo organizm musi się przystosować, a na początku zabezpieczenie jest trochę niższe, więc może używaj jeszcze prezerwatyw przez ten miesiąc, tak na wszelki wypadek. Bo myślę, że w tym przypadku to lepiej się zabezpieczać niepotrzebnie niżby się miało okazać, że się niezabezpieczyło wystarczająco.