Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fruska777

Czy jeżeli on powiedział ,,NIE,, wart odpuścić??

Polecane posty

Gość Fruska777

Witam. Rozstałam sie z chłopakiem będąc z nim 9 miesięcy. Bardzo tego żałuje:( Gdy zaproponowałam powrót do siebie on powiedziała NIE:(:(:( Czy warto dalej sie starać?? Czy ma to jakikolwiek sens??

Gość never again
dziewczyny, jaja sobie robisz? gość totalnie Cię zlał, a Ty zamierzasz usilnie prosić go o powrót? nie kapujesz, co znaczy proste słowo NIE?:O

Gość Duszek123123
nie staraj sięo niego... nie jest tego wart, napewno jesteśwspaniałą osobą a on poprostu teraz tego nie widzi... nie pozwól żeby to od niego wszystko zależało... będzie mógł cięzostawić i wrócić gdy tylko będzie chciał jeśli teraz będziesz go prosić, bo będzie wiedział że i tak go przyjmniesz spowrotem...

Gość Duszek123123
fruska daj znać na mejla

Gość Fruska777
Duszku123123 dziekuje Ci za kilka słów wsparcia. Prawde mówiąc to ja ,,zazyczyłam,, sobie rozstania lecz później po przemyśleniu tego wszystkiego zdałam sobie sprawe że nie moge bez niego żyć:(

Gość Fruska777
A czy ja kogoś proszę o wstawianie sie w moim imieniu?? Staram sama załatwiać sie sprawy bez zadnych posredników, tym bardziej takie sprawy..

Gość Z całą pewnością
nie pros go i nie blagaj bo to poniżające a efekt odwrotny do zamierzonego.

Gość olejzpierwszego
'nie staraj sięo niego... nie jest tego wart, napewno jesteśwspaniałą osobą a on poprostu teraz tego nie widzi... nie pozwól żeby to od niego wszystko zależało... będzie mógł cięzostawić i wrócić gdy tylko będzie chciał jeśli teraz będziesz go prosić, bo będzie wiedział że i tak go przyjmniesz spowrotem...' --> wy kurwa noramlni jestescie?? - ona go rzucila a on jej potem powieidzal ze nie chce do niej wracac... dziewczyna to idiotka i tyle..... a wy kurwa robicie z niej matke polke cieprientniczke

Gość xx210
Do Autroki- trzeba wazyc w slowach zwlaszcza w takich sytuacjach. Badz na przyszlosc bardziej rozwazna. A tymczasem jemu daj spokoj-zachowaj godnosc, po prostu.