Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesliczny jak dla mnie

WCZORAJ OBCHODZIŁAM 26-STE URODZINY A NIE MAM JESZCZE PRACY!CZY MA KTOŚ GORZEJ?

Polecane posty

ani skladek jedynie ze stażu który mialam zaanim skonczylam studia.ech:(ale ten staż mialam tylko pól roku.

Gość żal mi cie kobieto

No to ja mam podobne tyle że jestem rok młodsza. Dopowiem tylko tyle na pocieszenie, że duża część moich koleżanek ma tak samo jak my :)

własnie ja jestem w depresjii przez to bo mi sie wydaje ze tylko ja nie mam pracy..w tym wieku..

wii a ty czemu nie pracujesz kochana? tez nie ma dla ciebie pracy? nie obgaduja cie inni z enie pracujesz jeszcze?

Zapewniam Cię ze nie tylko Ty. Sama też czasami się dołuje tym ale własnie pociesza mnie to że nie tylko ja tak mam, że moje koleżanki są w podobnej sytuacji.

Nie pracuje bo nie ma pracy, składam CV jak jest jakaś fajna oferta, każdego dnia przeglądam ogłoszenia, ale cóż zrobić :( jestem dopiero co po studiach, bez doświadczenia, tylko staż... Ciężko jest :(

no właśnie u mnie sąsiezi mnie chcą zjeść,.,.nazywaja mnie leniem ..mam juz dosc tego ..a rodzina mnie nienawidzi za to ze nie mam roboty.. a skąd ty jesteś ? z miasta czy ze wsi raczej? jesteś mężatką ? ja własnie nie ..wiadomo ze calkiem inaczej to wyglada jak sie ma dzieci i meza który zarabia i moze utrzymac rodzine.

Ja jestem teraz na stażu więc nikt mi nie marudzi, ale za to mam umowę tylko do konca tygodnia i czekam na decyzję w sprawie przedłuzenia. Jestem sama, żadnych dzieci, męża. Mieszkam w mieście ale małym, szukam pracy przede wszystkim w oddalonym o 30km mieście wojewódzkim. A Ty?

no ja mieszkam też w małym mieście własnie i też szukam pracy w krakowie raczej !ale tam to tylko kelnerki i sklep a ja nie potrafie sie w takiej pracy odnależć..nie wybrzydzam ale ciężko znależć cos bez znajomosci fajnego.

wii t oznaczy ze tylko jeden staż mialas odbyty tak ? no wiem, ze staży mozna kilka odbywać chyba do 25 roku zycia czy jakoś tak.

Ano właśnie, kelnerki lub na kasę w markecie. A ja kurde nie po to studiowałam prawie 6 lat żeby teraz komuś piwo podawać :o

praca na czas okreslony, za marne peiniadze, ale bez milosci zyc sie nie da... wiec nie masz tak zle :)

Gość zalamka totalna
a jakie dziewczyny studia konczylyscie, ja psychologie i po tym to juz nic nie ma:(

DOKŁADNIE WII :( A TY PEWNO STUDIOWAŁAŚ JAKIŚ DOBRY KIERUNEK PRAWDA? 6 LAT AŻ?

PO PSYCHOLOGII NIE MA ? JA WIDZIALAM WCZORAJ NAWET OGLOSZENIA GDZIEŚ I TO KILKA ZE POSZUKUJĄ PSYCHOLOGA ALBO PEDAGOGA DO SZKÓL I PRZEDSZKOLI..

Byłam 3 miesiące na stażu w 2003 roku, a teraz jestem 6 miesiąc na stażu. Czyli razem mam 9 miesięcy, można mieć niby 12 ale już mi w UP powiedzieli że na 95% mi już nie przedłużą :( ale co tam, próbuje

Studiowałam na Politechnice Świętokrzyskiej Zarządzanie i Inżynierię Produkcji, jak zaczynałam to studiowac to było tylko 3 Politechniki w Polsce gdzie mozna to było studiować, teraz jak skończyłam to widze że i na prywatnych uczelniach juz to jest :o

Gość zalamka totalna
tak ale np. za 400zł w jakims osrodku pomocy spolecznej, chodze tak ale to jakas tragedia, siedze tam po 8 godzin a dostaje 400zł, chyba skoncze z ta duma i wezme sie za jakis zmywak

Gość nie dołujcie mnie laskiii
ale chrzanicie . ja mam gorzej niż wy. nie znam języka nawet żadnego ani nie znam podstaw programów komputer. typu exel:(

Gość zalamka totalna
ja Cie nie doluje, ale te studia to nie wiem po co robilam, zmarnowany czas

co ty mówisz? 400 zł to może dostajesz ale na pól etatu kochana? mam kolezanke któa własnie w dps jest psycholożką na pól etatu i tyle dostaje ale ona tam pracuje 3 dni w tygodniu moze i po 4 godzinki.

No ja znam komunikatywnie angielski, podsatwy francukiego i zrobiłam sobie kurs pracownika ds. finansowo - kadrowych dodatkowo

a ile taki kurs kosztuje ?????

Gość kyotos
a jakie kierunki konczylyscie??

Robiłam z Urzędu Pracy więc to oni mi płacili i nawet zwracali z dojazd :D zobacz sobie w swoim Urzędzie Pracy, napewno coś takiego też mają :)

Gość zalamka totalna
powaznie mieszkam w Łodzi i jak dla mnie nie ma tu pracy...znam 2 języki biegle w mowie i piśmie do tego norweski i włoski na poziomie średnim. Pracuje po 8 godzin za marne 400zł, gdyby nie mąż informatyk to bym co jesc nie miala, nie mowiac o ubraniu, samochodzie, oplatach....

Gość kyotos
ZIiP to taka dziwna hybryda, po ktorej nie za bardzo wiadomo co robic....moj kolega ma ten sam problem

Ale w sumie mozna sobie po ZiIPie zrobić jakąś fajną podyplomówkę :) szkoda tylko że mnie narazie na nią nie stać :(