Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalimba de luna

Nietypowe bóle menstruacyjne

Polecane posty

Wiem że to raczej pytanie do lekarza, ale teraz nie mam jak się do niego wybrać, a już nie bardzo wiem czy to normalne, kiedy oprócz typowego bólu w podbrzuszu bolą mnie jeszcze stawy, zwłaszcza kolana i to tak, że ledwo się trzymam na nogach? może ktoś wie z czym to się wiąże? bo jak dla mnie to kolano z menstruacją ma niewiele wspólnmego... ale ja lekarzem nie jestem...

Gość karolcia955
Gdzieś juz gdzies czytalam ze ktos mial takie objawy i to bylo jakies zapalenie ale ja nie chce straszyc ani nic... nie znam sie na medycynie wiec proponuje isc odrazu do lekarza zwyklego(nie ginekologa) jak tyko bedziesz miala mozliwosc... Nie sadze aby to byla sprawa zwiazana z ginekologiem...

Gość zona rumburaka
ja tez mialam nietypowe objawy- mialam bole takie ze nie moglam stac na nogach. Okazalo sie potem ze to byly bole parte, bo wyszedl ze mnie kawal twardej skory. Tkanka przypominala struktura skore kaczki. A byla podobna do wysciolki w jamie ustnej. Ginekolog nie wiedziala co to, wyslala do szpitala. Tam tez zglupieli. Powiedzieli ze jak chce to moge to oddac we wlasnym zakresie na badania histopatologiczne. Ale ja nie moglam juz tego flaka nosic przez kolejne dni. Do tej pory nie wiem co to bylo...podejrzewano ciaze, ale w szpitalu wykluczyli taka ewentualnosc. Moze ktos tez tak mial??

karolcia, to mnie zmartwiłaś :( dopiero co pozbyłam się problemów z nerkami, i jak sobie pomyślę, że znowuż coś to mnie trafia... wybiorę się do lekarza, jak tylko moja lekarka wróci z urlopu, bo do obcego mi jakoś tak głupio.