Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellinka

jak sie szybko opalic?

Polecane posty

chyba zastanaowie sie glebiej nad tym natryskowym opalaniem :D pwoiedzcie jeszcze jaki to jest koszt ?

ja uzywam balsamow brazujacych loreala i jest super bez smug.w zaleznosci jak czesto sie smarujesz taka opalenizne dostajesz.kiedys korzystalam z samoopalaczy ale to masakra smugi zostaja.

Gość hiacynta5
Mozesz uzyc chusteczek samoopalajacych z LOREAL - sa naprawde dobre i co najwazniejsze nie robia plam i zaciekow. Oczywiscie uwazaj na kolna i kostki. Ale daja fajny efekt ktory utrzymuje sie ok dwoch tygodni

Gość ja CI smialo polecamm
yves rocher mleczko samoopalacz 3 w 1, ladny kolorek nie zbyt intensywny aczkolwiek brazowy nie zrobisz smug, konsystencja latwa w rozprowadzeniu zobaczysz nie bedziesz zalowac, teraz w promocji 50% z 52 na 26 zl:)

Gość blejkaeda
ja się nigdy nie opalam :(

Gość 7890654s
Ja ci odradzam wszelkie balsamy brazujace za 10-20 zl.Bedziesz pomaranczowa i smugi zostana na ciele plus ten smrodek.Kup sobie balsam brazujacy w aptece firmy PIZ BUIN-cena okolo 55 zl.Po pierwsze po 3 dniach smarowania bedziesz ladnie sniada ale nie pomaranczowa.Po drugie jak rano wstaniesz nie bedziesz smierdziala.Po 3 zadnych smug.Moi znajomi pytaja co robie,ze mam taka ladna opalenizne.Ja za 2 tyg mam wesele i odpada soalrium bo znamion pelno i mma blada karnacje jak sciana.

55 zl fajnie tylko ja biedna studentka jestem :D no w kazdym badz razie wyprobuje sobie cos w miejscu ktorego na pewno nie bede pokazywac publicznie i zobaczymy :)