Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nieeeeeeeeeeee

W poniedziałek do szkoły!!

Polecane posty

Gość o nieeeeeeeeeeee

Boje się!!!

Gość Strowberrryyyyyyy
No w poniedzialek do szkoly;/;/

Gość o nieeeeeeeeeeee
kurde, ale ja nie chcę! Ja chyba naprawdę nie wytrzymam kolejnego roku!! jeszcze mam takiego popier. nauczyciela of fizy, że żal.... Boże, dlaczego ???

Gość Strowberrryyyyyyy
tez mam glupiego nauczyciela z fizyki..;/ zreszta z innych przedmiotow tez

Gość o nieeeeeeeeeeee
Ja mam w miarę normalnego od rosyjskiego (hahha, takie jaja można u niego robić), ale za rosyjskim nie przepadam :) reszta katastrofa ... masakra! jeszcze jestem na bio-chemie i tak mam chemia zawalone, że szok. Kompletne bagno ta szkoła... !!

Gość no /
w poniedzialek do szkoly. i znowu uzeranie sie z gownazerią.

Gość o nieeeeeeeeeeee
Napiórkowski a co byś mi lejbusie zrobił?? Jak ci kosz na łeb postawie to sie uspokoisz dopiero. To są szkolne metody wychowawcze nauczycieli...

Nie wiem jakiej jesteś płci ale: jeżeli jesteś dziewczyną to żeby zdać musiałabyś pałę zrobić a jak chłopakiem to ze skrzynka wódki bo inaczej srasz do końca życia w tej samej klasie! A za te wyzwiska to ja skontaktuję się z tym fizykiem i powiem żeby Cię zgnębił tak, że na kolanach przyleziesz gnido!

Gość turquoise mogę wiedzieć
a ja w tym roku klasa maturalna :O o losiee

Gość lambardziara
a kto sie uczył pilnie, ten ma jeszcze miesiac wolnego :)

Gość o nieeeeeeeeeeee
ja maturę dopiero w kolejnym roku, ale już mnie na rzyganie zbiera. Napiórkowski u mnie w szkole jest bez mała tak samo ... nie no żartuje.. na szczęście nie ma takich świrów ::)

Do szkoły tempoty, uczyc się, żebyście nie musieli rowów kopać :P Jaka ta młodzież teraz delikatna, każdy nauczyciel jest zły i nikt nie ma siły na chodzenie do szkoły, wysiadaja psychicznie, normalnie śmiech na sali :D Ciekawe co będzie jak pójdą do pracy, masowe samobójstwa :P

Gość o nieeeeeeeeeeee
a ty Chinka Czikuczikulinka tak z chęcią do szkoły chodziłaś?? A już bym wolała iść 100 razy do pracy, niż w szkole siedzieć i się dusić... ble.. .

Gość sdvfgsdasd
jeszcze wspomnisz te slowa i sama je wysmiejesz

Gość o nieeeeeeeeeeee
nie prawda, nigdy nie bede tesknic za szkołą... wiem, ze tak sie mówi, ale w moim przypadku to prawda. Dla mnie szkoła to horror. Tak było od zawsze i będzie na zawsze.. .niestety

Gość lambardziara
bo nie byłaś nigdy w pracy debilko. ja tam skonczyłam już etap edukacji obowiązkowej i nie narzekam, ani podstawówka, ani gim, ani lo nie bylo złe ;) matura to był tydzien nauki historii i tyle, 80% złapane ;)

Gość o nieeeeeeeeeeee
jak chodziłaś do szkoły specjalnej to pewnie to była bajka... u mnie w szkole jest dużo nauki, więc sie tak nie wymądrzaj skoro nie wiesz jak jest... każda szkoła jest inna i ma innych nauczycieli. skoro u ciebie było tak bajkowo to się ciesz...DEBILKO!

Gość turquoise mogę wiedzieć
haha no właśnie Chinka. ale wyszłaś na debilkę :D

No jak ktoś miał ze mną lekcje to nie był szczęśliwy w szkole, jeden gnój nawet się pociął przeze mnie podobno, ledwo go odratowali. Z tym robieniem pały to nie prawda, aż takim skurwysynem nie jestem ale zamordyzm jest u mnie jak za czasów wujaszka Stalina, albo nawet Rosji carskiej. Gówno się blade robi jak wchodzę do klasy. Nie ma u mnie nieprzygotowań a jak widzę, że się któryś nauczył to tak podpytam żeby zgłupiał. Wyżej niż tróję dostać u mnie to cud.

Gość lambardziara
nie, chodziłam po prostu do dobrych szkół publicznych, gdzie mozna bylo zostawić telefon na ławce i wyjsc z klasy, a po powrocie ciagle tam lezał. nie wiem czy studentka prawa to debilka, ale współczuje już teraz sama sobie ;)

Ale dyskusja. Hm, ja też od poniedziałku do szkoły,ale jestem na luzie. Klasa fajna, nauczyciele świetni i serdeczni (chociaż wymagający), czym tu się denerwować ? No może trochę niemieckim i geografią, ale powtórzyłam już sobie materiał ,więc będzie chyba dobrze.

Gość lambardziara
pan napiórkowki, pan jest zbyt dobry dla tych dzieciaków, moze trzeba by ich , skunksów, przytemperowac troche ? stolica burkinafaso i takie inne popoytac

Panie_Napiórkowski - akurat moja nauczycielka od geografii mnie lubi , więc mnie nie udupi ;P Po za tym mam 4 z geografii, a w tym roku będę się starać o 5.

Gość lalaaaas
a potem starac sie bedziesz o dziecko starachowicka dziwko bez starszego brata statatatatata