Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty182

Każdy facet powinien wpakować sobie do gardła pęto zwyczajnej kiełbasy umoczonej

Polecane posty

Gość qwerty182

Każdy facet powinien wpakować sobie do gardła pęto zwyczajnej kiełbasy umoczonej w starym majonezie i wtedy przekonałby się, co znaczy dla kobiety seks oralny i dlaczego ona go nie lubi.

Gość skopiowales to
z artykułu na o2

Gość bredzisz
ja to uwielbiam , po prostu kocham to robic mojemu facetowi

Gość aż się nie chce odpowiadać
Te teksty z tego artykułu są po prostu żałosne. Takie skojarzenia jak przywołane, to może mieć co najwyżej dziwka która obciąga po kolei wszystkim menelom pod dworcem. Seks oralny z normalnym mężczyzną, którego się kocha jest czymś wspaniałym.

Gość też to czytałam
na O2 i też mnie to porównanie zaskoczyło. Jako długoletnia mężatka absolutnie nie widzę w tym sensu. Oral jest MIODZIO!!!

Gość Rafal_33
Bzdura, to ja tak samo powinienem napisać, że każda kobieta powinna wziąć zgniłe jabłko przeciąć na pół, zrobić w środku łódkowate wyżłobienie, potem to wszystko wysmarować starymi śledziami i lizać przez pół godziny! Ale jednak tak nie napiszę, bo bardzo lubię seks oralny, wcale nie uważam, żeby było w tym coś obrzydliwego i myślę, że tak samo jest z nami, facetami. Po prostu albo ktoś lubi seks i potrafi się nim cieszyć, albo ktoś jest zblokowany i zimny seksualnie i wszystko go brzydzi. Pozdrawiam!