Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Czy trzeba depilować ręce?

Polecane posty

Gość hotline
ja nie depiluję, bo mnie śmieszy ręka jak dupa niemowlaka. niedługo to sobie ludzie brwi całkowicie depilować będą, bo po co im zbędne włosy :o

mi przypadkiem spłonęły włosy na rękach kilka lat temu i od tej pory nie rosną ale sposobu nie polecam :classic_cool:

Gość lalaaaas
a po cholere depilowac rece, nie ma sensu, chyba ze masz swinska szczecine i rozrywasz rekawy od ubran

Gość lalaaaas
tak,musisz na nogach, tzn nie musisz ale byłoby milo gdybys to robila jednak ;) taka jest już ta dzisiejsza estetyka

No jakbym miała długie czarne kłaki to na pewno coś bym z tym zrobiła... Skoro nogi mają być gładkie i ogolone, to dlaczego ręce owłosione mogą zostać??

Gość paranoja kompletna

Oczywiście, że trzeba!!! Brwi, rzęsy również, bo takie owłosienie jest nieestetyczne. :P

Gość lalaaaas
bo maja zostac, kurwa, dziewczyny, to wy robicie problemy jak moja dziewczyna mnie troche podrapie, bo ma nogi troszke szorstkie to nic sie nie dzieje, wcale jakos potwornie nie przeszkadza mi to a jak ja raz sie nie oogole, to zaraz wielkie halo :/ a na rekach bedzie chujnia jak sie ogolisz, bo zaczna odrastac i to nbedzie wygladało jak syf :/

Gość diablica w pradzie
brwi się pozbądź, rzęsy sobie wyrwij i na łyso się ogol, włosy w tych czasach zajebiście obrzydzają.

Gość
ja się dwa razy w życiu ogoliłam na rękach dla eksperymentu. klika lat temu w Zamościu to było popularne, a ja jeździłam na obozy z ludźmi z Zamościa... całe szczęście nie odrosły mocniejszcze czy ciemniejsze. w każdym razie moim zdaniem nie ma potrzeby

to nie jest smieszne Haris, proszę nie kpić:D to był nieszczęśliwy wypadek, próbowałam zapalić grzejnik gazowy, podłączony do butli gazowej, ale odkręciłam kurek za bardzo, buchnął ogień i oprócz rąk, zwęgliło mi trochę włosy i odrobinę rzęsy - dzięki Bogu odsunęłam twarz w miarę szybko:D teraz, po kilku latach została mi jasna i miękka szczecina:D

Gość lalaaaas
ja pierdole.. zamosc... to musi byc dziura, gdzie se rece golą, szit, zal.pl ja pitole xD

ja nie kpie z twojego nieszczescia, bo moglo sie skonczyc tragicznie ale sposób bardzo skuteczny jakby go tak stosowac pod kontrolą..... ;)

Gość Edzia!;)
Moim zdaniem troche trzeba ale bez przesady nie całkowicie :)

mi się podoba gładka skóra:) ale mi się nie chce, mam jasne to tragedii nie ma;) ale niekiedy widzę takie ciemne i długie:O ja bym to wyrwała:D

Gość klassi
Według mnie to wszystko zależy od tego jakie kto ma włoski na rękach. Czasami brunetki mają tak gęste i ciemne włosy, że naprawdę nie wygląda to estetycznie. Golić rąk na pewno nie będę. Zastanawiam się czy nie zdecydować się na depilację laserową. Czy są jakieś przeciwwskazania co do tego zabiegu?

Dzikun----a ty rzesy depilujesz?...dziwne, ale jak lubisz..

Gość eeeeeeeeeeeeer
poebani ludzie z was ja pierdole kazdy jest jaki jest, jasne wlosy czy ciemne...jak zostales tak stworzony to tak ma byc

Gość krewka
No jedni depilują a inni nie. Jasne włoski u blondynki nie wyglądają źle, ale już takie ciemne i gęste nie za bardzo:( Nie ma co się oszukiwać- taka ręka nie wygląda zbyt kobieco. Depilacja laserowa rozwiązuje problem, przedramiona w studio laser w Poznaniu kosztuję 350 złotych.