Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Rzeżuletta

Nienawiść do syna.

Polecane posty

Nienawidzę mojego syna, to wszystko czago się wobec mnie dopuścił spowodowało, że go nienawidzę! Jestem jego matką ale to najgorszy bydlak na świecie:(

Gość czyżby geny miał po ojcu

Gość a co zrobil
???

Nie, jego ojciec to bardzo porządny człowiek, ja nie wiem po kim ta gnida ma geny, nie wytrzymuję już. Chcę żeby on umarł! Ileż ja się przez niego nacierpiałam!

Co zrobił?! Robi to cały czas! Wyzywa nas, pasożytuje na nas, zadaje się z najgorszymi mętami typu Paweł! Mówi do mnie per kurwo:( Bije się z ojcem. Ja tego dłużej nie zniosę!

Gość sdfvsdds
jeju, a czemu tak sie dzieje? zle wychowanie? zle towarzystwo? skad sie to wzielo?

Gość lalaaaas
hahahaha cwaniak z syna xD

Gość nagle sie nie zrobil zly
musialas popelnic bledy wychowawcze i to dramatyczne

Gość a ile
twój syn ma lat??

Gość piekna nieznajoma
rozśmieszyły mnie wypowiedzi jupii a mnie cięzko rozsmieszyć:)

Gość hmmm ja bym radziła
własnie cos z tym zrobic moze na policje bo on moze wam cos keidys zrobić w ataku szału :(

Gość sił nie mam
A ja raz mam wyrzuty sumienia co do mojego syna, bo też go nienawidzę, a innym razem chciałabym żeby go nie było, już nie wiem czy jestem złą matką czy nie. U nas to gnój ma poparcie w ojcu. Wszystko mu wolno, pyskuje z taką wredną miną i nienawiścią że tylko w ryja strzelić. Nic nie robi, nie sprząta w pokoju, nie sprząta po sobie, nie uczy się, nie chce pracować. tylko umie do lodówki trafić i wyżreć co najlepsze i wcale się nie przejmuje żeby innemu domownikowi zostawić. Przestałam kupować jedzenie, stary pyskuje do mnie, bo pusta lodówka. Ja już tez nie wyrabiam z nim, z nimi obydwoma.

Gość domani giovedi
Ja myslę ze wina jest takze w tobie..jest w tobie tyle nienawisci ze chłopak to wyczuwa może specjalnie robi ci na złośc zreszta dzieci niekochane własnie swoim zachowaniem chcą zwrócic na siebie uwagę rodziców-to ich taki niemy krzyk o trochę waszego uczucia..zmień najpier swój stosunek do niego a na pewno coś ruszy na lepsze.pokochaj swojego syna.jesli nie jest za pózno.

Gość sił nie mam
domani, to do mnie, czy autorki topiku? Jak do mnie to nie da rady, to już za wiele lat trwa taki stan. Za dużo lat i za dużo zlych czynów. Nie mam za co go pokochać, on lubi zło, jesteś w stanie to zrozumieć? Lubi to co złe, kocha robić różne rzeczy za które powinien dawno siedzieć ale mu się udaje. Do czasu, bo z takim charakterem jaki ma skończy w więzieniu. Kiedyś mu się noga powinie. Kumpli ma takich samych, lubi się takimi otaczać. Kradnie, chodzi z nożem. Powiedz za co go lubić? Nie mówię kochać, ale za co polubić? Co, to, że mam zaszczyt po gnoju sprzątać? Że co kupię to zeżre i ani dziękuję ani kubka odnieść?? Mogę dużo pisać ale kiedy zrobił coś dobrego, to mu to mówiłam, bo czasami ma "taki odpał" w drugą stronę. Jak był mały słuchał bo musiał ale widać było że mu się to nie podoba i kiedy tylko mógł unikał obowiązków. Teraz wręcz twierdzi że nie będzie sprzątał i już. Do pracy nie pójdzie bo nie będzie zap...ał za 1500zł, woli ukraść. Chciałabym żeby go nie było.

sił nie mam troche cie rozumiem bo wiem co to znaczy miec do czynienia z takimi ludzmi :(

Gość sił nie mam
Witaj Ellinko, tak się trochę wywnętrzyłam, szkoda, że autorki topiku tu nie ma. A Ty skąd wiesz jeśli mogę spytać? Pracujesz z takimi, znasz kogoś takiego?

mam taka osobe w domu:o ogolnie duzo by opowiadac i wiem, ze ktos kto tego nie widzial i nie przezyl to tego nie zrozumie.

Gość sił nie mam
To przykro mi chociaż się nie znamy. U mnie to juz wszystko na ostrzu noża. Dobrze jupii pisze - wywalić śmiecia. Tylko jakim cudem to zrobić to nie wiem. W życiu bym nie pomyślała kiedyś, że będę tak mysleć i mówić o własnym dziecku.

Gość Człowiek On Widzi
Ja jestem ojcem sina Boskiej Rzeżuchy. Największym problemem jest to że ten śmieć nie chce wierzyć w Boga On Widzi Gugugu! Ten potwór naigrywa się z Gugugulewicza, wyzywa nas i Pana Napiórkowskiego (swojego drugirgo ojca).

Gość lulaaaaaaaaaaaaa
jestem w szoku. wierzyłam w ludzi ale teraz to już nie wiem... nie możecie ich wykopać za drzwi?? nie wiem ja sobie nie woubrażam tak do rodziców... chyba by mi ręka uschła. czy co?

Gość oooooo znam
ten ból ale od drugiej strony , mój braciszek kochany :O i niech mi nikt nie mówi że było złe wychowanie bo wychowanie mielismy takie same a ja jakoś potrafię odróznic zło od dobra , czasami mi sie wydaje że niektórzy po prostu rodzą się żli , na szczęście mój brat się zakochał i ożenił i wyprowadził z domu , teraz żonka ma balast na głowie niestety , a my wszyscy święty spokój , nawet zmieniłam zamki po tym jak pijany wracał do "swojego" domu i sie awanturował

Gość taka uwaga idioci
Jak się nienawidzi własnego dziecka od najmłodszych lat, to się zasługuje w pełni na 'epitety' typu "kur..." :o

Gość taka uwaga idioci
Zresztą, to mało powiedziane, bo z założenia prostytutka nie żywi chorej nienawiści do dziecka. Nie będę obrażać tej grupy społecznej.