Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuub

głupie, dziwne pytanie, ale coż zrobić. jak wywołac kał?

Polecane posty

Gość buuuuuub

od dzisiaj chodzę do sanepidu z patyczkiem dziennie, dzisiaj spoko, rano było z czym iść. ale mam obawy ze jutro może rano nie być jak znam swoje możliwości;) co jeść , lub robić by usprawnić układu wydalniczy? no a jak by tak wieczorem sie udało zrobić kupę to czy można już wieczorem ja potraktować z patyczka, czy musi być ranna, świeża? jezuuu jak to głupio wszytko brzmi:D

Gość jedz duzo suszonych owocow
wszystko co bogate w błonnik, a jesli nie pomoze to polecam ogorki + kefir = efekt murowany ;)

Gość SistiPl
ranna raczej :P najedz sie na wieczor .. .napewno rano zrobisz:D:D

Gość fdeff
ja tez niedlugo robie ksiazeczke...i to faktycznie trzeba chodzic 3 dni pod rząd czy mozna z odstepami?? bo jak nie mozna to u mnie chyba nic z tego nie bedzie:O

Gość przegralas rzycie
mnie dupsko rozrywa jak mocna kawe wypije :classic_cool:

Gość buuuuuub
dzieki właśnie szkoda tylko ze mało jem na kolacje, ale najwyżej sie zmuszę, albo skocze do sklepu po ogórek i kefir, bo mleko to chyba nie bardzo:)

miałam ten sam problem co Ty ;) zadzowniłam do pani z sanepidu z pytaniem czy moge przynieść kał kiedy indziej a ona sie zoirentowała o co mi chodzi i powiedziała że mam włożyć patycznek w 4 litery ;) bo to chodzi tylko i wyłączie o niewielką ilosć wymazu ;) zrobiłam tak, ale to bardzo nieprzyjemne;/ bolało jak cholera;/

Gość buuuuuub
ja tak sobie pomyślałam ze pewnie tak coś jest możliwe, ale nigdy nie miałbym chyba odwagi na taki ruch;)

Gość morska bryzowina
też niedawno robiłam książeczke i miałam identyczny problem :D nie zanosiłam kupy codziennnie, bo wypróżniam się co kilka dni :o jak zdarzyło mi się na wieczór, to chowałam próbkę do lodówki, szczelnie owiniętą siatkami :D:D i było ok :)

Gość przegralas rzycie
ahahaha patyczek w dupe, pijcie kawe bo nawet nie tylko mnie po tym pedzi :classic_cool:

Gość buuuuuub
nie pijam kawy:) no wlanie ja tez tak mam, dzisiaj z rana to było z 3 dni;) jak coś to wieczorem tez schowam do lodówki:D

Gość do lodówki
Stary wypróbowany sposób. Robisz kupę raz, wkładasz do trzech pojemniczków na kał i zanosisz codziennie po jednym. Trzymać w lodówce.

Gość kuuuupppppaaaa bleeee
Piwooo na to najlepszee