Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjnatt

czy policjant powinien wydać swoich kolegów którzy jeżdza po pijaku

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tak, kurwa, jeszcze się będzie pytał 😠

Gość formalnie tak
ale wiadomo jak to w życiu bywa.... zalezy czy mu bardziej na kolegach zależy czy na słuzbie....

Gość policjnatt
jestem młodym policantem na szkółce wczoraj powiedziałem że zgłosiłbym kolegę którego bym złapal pijanego to wszyscy mnie ostro skrytykowali:(

Gość zdecydowanie TAK
TYLKO MUSISZ SIE LICZYC Z TY ZE BEDZIESZ MIAL PRZEJEBANE NAWET U TEGO KTOREMU DONIOSLEŚ

Gość rsthwh5t
raczka raczke myje tylko, ze oni stanowia na drodze zagrozenie dla zycia innych to raz. a dwa to wlasnie oni powinni swiecic przykladem

Gość formalnie tak
w Polsce taki standard.... znajomości ponad wszystko

Gość subaru
jak taki zajebisty kolega pozabija z pięć osób, to wtedy znajdziesz odpowiedź. niech sobie ten pożal się boże policjant przypomni, jakie słowa na przysiędze wypowiadał.

moj znajomy pracujacy w policji 'sciagnal do boxu' jak sie okazalo potem pijanego waznego czlowieka...i co zrobil? NIE ZARAŁ MU PRAWA JAZDY! a kazdemu z Nas pewnie by to grozilo..i tyle w tym temacie.. korupcja jest wszedzie :)

Gość jkghg
w wiekszosci przypadkach nie powinno sie wydawac kolegów,ale jak jezdza po pijaku to moga miec wypadek i se zrobic krzywde :(,wiec to dla ich dobra :)

Gość policjnatt
ale ja chce być uczciwym człowiekiem ślubowałem że będę bronił ludzkiego życia jakbym mógł spojrzeć w oczy komuś gdybym wypuścił bandytę.

Wy policjanci myslicie ze jestescie ponad prawem :D nic bardziej mylnego ! wasza sluzba jest dla nas a nie my dla Was.....w krajach zachodnich wczesniej to zrozumieli dlatego ja nadal was tytuluje milicja, milicjant....

Gość policjnatt
ja bym nigdy nie wsiadł pijany za kółko to jest narażanie ludzi na śmierć przykro mi że moi koledzy po fachu uważająjak uważają:(

Gość policjnatt
chyba ta praca to pomyłka trudno mi się odnależć w policji.

Gość panda po
"chyba ta praca to pomyłka" - nie chyba a na pewno, jeśli troskę o własną dupę i to co koledzy powiedzą przekładasz ponad życie obywateli. cóż, w polsce o prawdziwych policjantów trudno.

Gość policjnatt
trudno sprostać takim czasom trudno w ogóle zyć uczciwie coraz bardziej rozczarowuje mnie ta formacja nie miesci mi się w głowie że ludzie którzy powinni dbać o bezpieczeństwo obywateli robia takie rzeczy

Gość policmajtek
Uciekaj z policji i znajdź sobie normalną pracę. Inaczej wylądujesz na oddziale psychiatrycznym

Gość policjnatt
jabym takiego policvjanta zakapował niezależnie od tego co mi zrobią,najwyżej odejdę z policji.

Gość policjnatt
gdzie uciekłeś??

Gość policjnatt
i lubisz Dumonta Urvilla??:)