Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagląca

laser na rozstępy?

Polecane posty

Gość nagląca

czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z laserem na rozstępy. wiadomo, że kremy nie działają ;) i zastanawiam się nad bardziej radykalnymi metodami, nie wiem jednak czy te metody laserowe są tak samo mało skuteczne jak kremy? ma ktoś może jakieś doświadczenia?

Gość jesli są
czerwone to fraxel może troche pomóc, inaczej raczej marne szanse ;)

Gość nagląca
to są stare rozstępy i są już białe. z tymi drobnymi już się pogodziłam ;) ale na biodrach mam bardzo szerokie :( i tych chciałabym się jakoś pozbyć

Gość jeśli są
no niestety, laser raczej na takie nie pomoże, rozstepy to w sumie prawie to samo co blizny, inna tkanka powstaje w miejscu gdzie skóra się za bardzo naciagnie, tak więc cieżko cokolwiek z nimi zrobić.

Gość dsfdsf
sa lasery krote usowaja calkowicie rozstepy ale zabiegi sa drocie, w klinice medica w szczecnie jaet taki laser to wiem, zluczasja naskurek pod nieczuleniem , potem robi sie strup a jak odpada to skora jak pu[pcia niemowlaka:) troche zaczerwieniona ale to mija, i nie wolno sie opacac przed i po zabiegiem jakies 6 miesiecy

Gość nagląca
szczecin jest trochę dla mnie za daleko (jestem z południa), ale poszperam w necie i może mi się uda znaleźć jaki rodzaj lasera tam mają :) dzięki Wam za odpowiedz :)

Gość jeśli są
poczytaj na forach, nawet jak kliniki sie reklamuja jako nie wiadomo jak cudowne to i tak potem się okazuje, że 90% ich obietnic zostaje niespełnione a pacjenci są rozczarowani.

Gość nagląca
"jeśli są" dzięki, za info, że skuteczność lasera fraxel zależy od tego czy rozstępy są czerwone czy białe, przynajmniej teraz wiem, że nie mogę spodziewać się cudu (w międzyczasie weszłam na stronkę kliniki w szczecinie i tam nie pisali, że skuteczność laseru zależy od tego czy rozstępy są białe czy czerwone) ...niestety jak byłam dzieckiem i rozstępy były świeże, to nie myślałam o ich laserowym usuwaniu znalazłam jeszcze informację o laserze CO2 ultraplus, ale on raczej jest do usuwania, jak to napisali "niektórych blizn" wiec ciężko powiedzieć czy rozstępy kwalifikują się do tych "niektórych blizn"

Gość rozstęp
a moja skóra pokryta jest rozstępami i już straciłam nadzieję, że to się kiedykolwiek zmieni :(