Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

set*

Nocne Marki

Polecane posty

od dłuższego czasu nie mogę zasnąć...skaczę po tematach, ale żaden mi nie odpowiada...zastanawiam się, o czym i z kim mozna rozmawiać wieczorową porą...?... :)

Gość igrzyska zakończone
o czym tu gadać?

...na motoryzacji nie znam się...chciałam po prostu pogadać...bez złośliwości, nerwów, przepychania...ale to pewnie nudne....

Igrzyska - może jest coś , co nas cieszy...? ...w końcu dnie każdy dzień jest do d......:)

NiuniaM ...🖐️...nie oglądam TV...szkoda czasu...wolę rozmawiać z ludźmi...wtedy czuję się mnie samotna...:)

Ja też się nie znam na motoryzacji,ale nawiązałam do tego co jest na kafeterii-wszystko tylko nie automoto.Też mi się nudzi.

sporonas tych znudzonych ....ale jakos nie umiemy pogadac.....dawno bardzo dawno nie zagladalam na kafe...:(

Izabellinka - właśnie...na kafe tylko o zdradach, poszukiwaniach, straconych złudzeniach...ludzie się przekrzykują, opluwają...a co mają zrobić ci, którzy chcą po prostu porozmawiać...otworzyc się na innych...?

Ja zaglądam,ale mało ostatnio ciekawych tematów ,a te które wydają się ciekawe bardzo cuchną prowokacją.

Mursiana - myslę, że ci najbardziej krzykliwi zepchnęli nas w kąt...wielu pragnie spokoju i nie ma takiej siły przebicia....

no bo takie jest zycie ....chyba lepiej sie wyzalic tak poprostu poszukac namiastki zrozumienia w xxxxx temacie niz po prostu pogadac

Izabellinka - masz rację...ciągle jakies prowokacje...az strach wypowiadać swoje zdanie, bo może się okazać, że to był tylko żart...

Mursiana - a szkoda...zanika mozliwość dyskusji...umiejętność wykazania się humorem, argumentacją...:)

i co z tego moze tak a moze nie jesli tak to juz internet jest oanowany przez swoista mafie a jesli nie to olac ich kiedys sie znudza i bedzie mozna poznac kogos;kiedys

Gość tak bym chętnie
popisała z TOBĄ Gem, ale nie jestem dostatecznie trzeźwa i inteligentna

Gość tak bym chętnie
bo wiesz, w sobotę uciekłam , po prostu stchórzyłam i zwiałam z imprezy a dziś.... ehhh dziś poprawiny tak jakby były

Gość tak bym chętnie
wróciłam 15 minut temu i nawetb prysznica nie wzięłam

...masz rację - "kiedyś"...ale ja chciałabym rozmawiać teraz...bez awantur...optymistycznie...:) ...codzienność i tak jest smutna...moze choc nocą można coś zmienić ? :)

Gość Gwiazdeczka33
Ja tez nie moge spac. i rowniez nie moge znalezc jakoegos sensownego tematu na ktorym mozna spokojnie porozmawiac...

Tak bym chętnie...a co za problem ?...pisz...nikt tu nie sprawdza alkomatem...;) ...po prostu mam dosyć smutnych stron zycia...:)