dddnio 0 Napisano Sierpień 25, 2008 Hej, mam pytanie, ile dni po odstawieniu tabletek powinno się dostać pierwszy okres? i od którego dnia - dnia ostatniej tabletki, pierwszego dnia ostatniego okresu, powinno się liczyć dni do następnego? pytam bo zapomniałam spytać ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okres dostaje się róznie Napisano Sierpień 26, 2008 z tego co widziałam na forum to od trzech do pieciu dni zwykle dziewczyny dostają, ale u Ciebie może być wcześniej lub później. A tabletki zawsze bierzesz po 7 dniach przerwy. Czyli bierzesz trzy tygodnie, odstawiasz i po 7 dniach znowu, niezależnie kiedy wystąpi krwawienie i jesteś zabezpieczona cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Sierpień 26, 2008 jesli chodzi o całkowite odstawienie tabletek to różnie bywa, ja liczyłam od dnia dostania miesiączki po ostatniej tabletce, i czekałam 33dni :) jakoś tak..... A teraz mam różnie cykle ok33-40 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate1238 0 Napisano Sierpień 26, 2008 Ja po odstawieniu tabletek normalny naturalny okres dostalam po 37 dniach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach