Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaaaaa

czy chłopakowi moze sie zdazyc wymierzyc policzek dziewczynie

Polecane posty

Gość only pain
klepcie się ale tylko delikatnie po poopkach jak obie strony na to wyrazaja zgode. Innej przemocy nie stosujcie bo nie ma na nia wytlumaczenia nawet w stanach wzburzonych emocji

Gość saraaaaaa
byłam bita w domu. czym popadnie, bardzo mocno(pregi siniaki na całym ciele). ON mi pomógł, tylko nie wiem co teraz sie z nim dzieje. nie poradze sobie bez niego, on wie ze go kocham. kiedys mial głupi zwyczaj zartowania w stylu "niunia grzecznie bo wezme pas i na goły tylek dostaniesz " ale widzial ze mi sie to nie podoba i przestał... moze teraz tez przestanie.. tylko mi duza casu zajmuje powiedzenie mu tego co czuje..

to musi ci zajmowac to mniej czasu, niech ci sie wlaczy ten zdrowy egoizm szybciej

Gość typ
i my Ciebie nie potępiamy. To był pewien etap a teraz przejdź do następnego

nie jestes osamotniona - wielu bylo bitych w domu rodzinnym, psycholog by ci powiedzial,ze podswiadomie wybralas partnera,ktory bedzie cie bil, a ja mowie,ze wielu z tych ludzi,jest silniejszych i nie daja sobie w kasze dmuchac

Gość typ
dokładnie. Więc nie uzależniaj się.

strasznie nieporadna jestes - niedobrze i nie mozesz zwalac wszystkiego na to,ze bylas bita, nie tedy droga,tak sobie nie pomagasz ani troche, to sie nazywa pojscie na latwizne

Gość saraaaaaa
ale on mnie nie bije..czasem klaps to nie bicie.. tylko ten jeden policzek mu sie zdarzył..

Gość typ
mówie Ci jako facet. Najtrudniej jest pierwszym razem. Potem to juz fraszka

a lubisz te klapsy czy jak? wszystkie Ci sie podobaly? a wiesz juz,ze on Cie uderzyl i to jest jego wina,a nie Twoja?

Gość saraaaaaa
TEN JEDEN:( GŁUPIA JESTEM BYŁO TRZEBA CICHO SIEDZIEĆ..widzilam ze jest zdenerwowany..

Gość typ
Twój problem jest naprawdę poważny

gdybys nie napisala pozniej wiecej,to napisalabym Ci, ze moze sie zdarzyc,ze jednak Cie nie uderzy, ale jak przeczytalam reszte,no to sorry

Gość saraaaaaa
lupie jak mnie baaaaaaardzo delikatnie klepnie przez spodnie np. nie lubie tych jak leze w łózku na goły tyłek, bo boli..no i oczywiscie tej skakanki mu nie zapomne :(

o zesz kurrwa - nie - ty nie jestes glupia, ty po prostu nie myslisz , wiedzialas,ze on jest nerwowy - ojej ,jak moglas podniesc glos ojej, ty sie slyszysz?? skocz do psychologa (normalnego psychologa), bo masz bardzo ogromny problem i tak - skoro tak piszesz i skoro myslisz,ze to twoja wina , to tak - moja droga - on bedzie Cie bil - NAPRAWDE i tylko mocniej, moze CIOe nie zabije.. a o psychologu mowie powaznie, bo Twoje rozumowanie nie jest poprawne

Gość typ
popieram w pełni

dobra,kochani - powodzenia zycze,ja mykam typ - chyba rowny gosc z Ciebie - milej nocy :)

Gość typ
po prostu mówie co mysle:) Dobrej nocy Berenko:) moze się jeszcze spikniemy:)

Gość saraaaaaa
typ powiedz mi czy gdybys wiedzial ze np. laska zdradzila to usprawiedliwilbys policzek?

Gość typ
ja bym pannę olał. Na pewno bym klepnął ale typa. Dziewczyny nie