Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaweczka

czy 5 tyg. jest tak samo długie dla faceta jak dla kobiety?

Polecane posty

Gość kaweczka

pytanie trochę przewrotne, ale mam dylemat. otóż mam w pracy kolegę, takiego szczególnego ;) ...lubię z nim przebywać, gadamy, śmiejemy się itp. krótko mówiąc facet mi się podoba :) niestety z powody urlopu i wyjazdów służbowych moich i jego nie będziemy się widzieć 5 tygodni(!) - dla mnie to strasznie długo i już za nim tęsknię mam pytanie do doświadczonych uwodzicielek - nie odzywać się do niego przez ten czas (niech tęskni itp. ;)) czy wysłać jakiegoś sms? na pewno wyślę mu kartkę z wyjazdu zagranicznego bo o to mnie prosił :) doświadczone zdobywczynie męskich serc proszę doradźcie - ograniczyć się w ciągu tych 5 tygodni tylko do tej kartki?

Gość Ewcia35
kartki też mu nie wysylaj, będzie go to bardziej intrygować, czym tak zaabsorbowana byłaś i po powrocie będzie bardziej zdeterminowany w uwodzeniu Cię

Gość typ
a dlaczego nie pytasz nas czyli facetówL:)?

Gość Ewcia35
a co nie mam racji, będzie wiedział na czym stoi, Ty jak bys się poczuł?

Gość typ
ja bym poczekał co wyniknie z tego:) kartkami bym się nie martwił:)

Gość Ewcia35
no ale mówie o tym,ze jak będzie pisać do niego, to tym samym się zdradzi,że mysli o nim

Gość Ewcia35
a to on ma ja uwodzić, pisać itd...

Gość typ
rozumiem. Ale to taki etap ze dla mnie kartki nie miałyby znaczenia. Chyba ze wysłała by więc wiem ze moja. Zatem z kobiecego punktu widzenia lepiej nie:)

Gość a co to jest....
mysle ze jesli nie będzie cie widziec 5 tygodni to jesli cos do ciebie czuje to będzie tęsknic równie mocno jak ty ... a jesli wyslesz mu fajne smsy to jeszcze bardziej mozesz go podkręcisz ;) ... nieodzywanie sie jest prymitywne i moze przynieć niezadowalające dla ciebie skutki ;)

Gość typ
myślę ze to bardzo indywidualna kwestia. W zasadzie potrzebujemy więcej szczegółów aby określić

Gość typ
ale jakby laska tak ze mną grała, to bym ją osrał

Gość typ
i przepraszam za słownictwo ale myślę że liczy sie treść

a co to jest....> ma rację :) ale tez nie mozesz mu wysyłac sms-ow jak nie odpisze ;) jestes pewna ze jest samotny? jeslitak to nie zaluj sobie, flirtuj ile wlezie, ale tez nie do tej granicznej przesady, jesli się nie odzywa ...z twojeje strony tez cisza...odezwie się...poczekaj z 15 min. i odpisz ;)n. że sie świenie bawisz z kolezankami;) albo ze nie wiesz jak odmówić pewnemu przystojnemu panu na dyskotece ;)

No z tym przystojnym panem na dyskotece to lekka przesada!!!!!!!!!! Daj mu do myślenia,że jestes zainteresowana Jego osobą, w jakis dyskretny sposób,ale tak,żeby to było niezaprzeczalne,a póżniej jeżeli będzie zainteresowany z pewnością zrobi wszystko żeby się z Toba spotkać.......Tylko,że musi wiedzieć,że nie traktujesz go jako kolegi...Pozdrawiam

Gość kaweczka
dzięki wszystkim za pomoc :) kartkę mu wyślę bo obiecałam :) i tak sobie myślę, że coś tam intrygującego muszę napisać - dyskretnie, ale dać mu do zrozumienia, że nie traktuję go jako kolegi ;) ...jeszcze tylko nie wiem co??? nie jestem pewna na 100% czy jest samotny, bo faceci mają to do siebie, że zawsze się zachowują jakby nikogo nie mieli (nawet jak już kupują ślubny garnitur) - kiedyś się nacięłam

Gość kaweczka
hmm sama nie wiem "...i ciągle sobie zadaję pytanie, czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie..."

Gość kaweczka
Ma ktoś może pomysł na jakiś fajny tekst na kartkę z wakacji, który w dyskretny sposób przekazałby facetowi, że...może coś do niego czuję. Ten facet to mój (jak na razie ;)) dobry kolega z pracy, który wydaje mi się, że też coś może do mnie czuje (ale nigdy tego jasno nie powiedział). Sytuacja jest o tyle trudna, że w pracy widuję się z nim praktycznie codziennie więc nie mogę się zbłaźnić.