Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej...

poradzcie mi prosze

Polecane posty

Gość widze niebieskie niebo
sytuacja bez wyjscia wspolczuje...

Gość Andrzej...
poradszcie mi prosze.. kiedys mialem dziewczyne ... to z jej inicjatywy wyszło to ze bylismy razem...:) bylismy razem szczesliwi.. jednak po pewnym czasie zerwalem z nią sugerujac sie wypowiedzia jej kolezanki co bylo tylko przykrywka:( teraz po juz baaaardzo dlugim czasiedalej o niej mysle i z jednej strony chcialbymja widywac a z drugiej chcialbym zapomniec... bo ona przeciez juz ma chlopaka z ktorym jest juz ponad rok i nie chciałbym rozwalac jej związku... czuje ze ja kocham ale równierz chcialbym dla niej jak najlepiej... ona po naszym rozstaniu długo tez namawiała mnie abym do niej wrocil .. ja bylem głupi i tak jakby szukałem nowej partnerki ... jednak teraz gdy ona ma juz chlopaka usiwadomilem sobiew ze Ona jest tą jedyną... poradzcie mi jak mam sie zachowac co jej powiedziec ??... a oze cos zaproponowac jakas rozmowe czy spacer..: prosze poradzcie mi ...

Gość betiiii
a co ci tu radzic? miałes fajna dziewczyne,to słuchałes głupich plot...zostawiłes ja,nawet kiedy prosiła,zebys do niej wrocil-nie wrociłes... teraz,jak dziewczyna ułozyła sobie zycie,ty nagle znowu ja kochasz??? byłaby ostatnia idiotka,jakby ci dała tewraz szanse przez takich jak ty,pełno tu tematow o nieszczesliwie porzuconych dziewczynach... nie zal mi ciebie

Gość Andrzej...
dziekuje za szczerość... ale moze jednak są jeszcze jakies sposoby zeby Ją odzyskac...??

Andrzej... bardzo chaotyczna wypowiedz:O:O:O..ale...po pierwsze nigdy sie nie słucha kolezanek,,bo moga mowic głupoty z zazdrosci po z drugie sam sobie jestes winien ze kierowałes sie ich sugestiami a po trzecie to jaki spacer chcesz jej zaproponowac ? i po co ?...dziewczyna ułozyła sobie zycie wiec po co komplikowac sobie i jej zycie...trzeba było wczesniej o tym myslec...teraz mozesz jedynie sobie powspominac....za błedy trzeba brac odpowiedzialnosc:O

Andrzej... dziekuje za szczerość... ale moze jednak są jeszcze jakies sposoby zeby Ją odzyskac...?? ale po co ? chcesz ja odzyskac ? skoro ona kocha kogos innego...słuchaj kobiety tak jak my z kwiatka na kwiatek nie skacza,i nie zmieniaja tak łatwo partnerów...podejrzewam ze ona przezywa z nim to co przezywała z toba...przezywa fascynacje uniesienia i takie jak z toba...

Brat, w mizerykordię się uzbroiłeś i zadajesz ciosy łaski? Ale rację masz.

Gość Andrzej...
dzieki wielkie .. pewnie macie racje ... zostawie to tak jak jest Ona jest pewnie teraz szczesliwa i niech tak pozostanie a ja postaram sie o niej zapomniec.. miejmy nadzieje ze mi sie uda .. pozdro dla Was :*

kyyrene (kyyrene@o2.pl) Brat, w mizerykordię się uzbroiłeś i zadajesz ciosy łaski? nie dobijam rannego...:P:P:P sugeruje mu tylko ze chyba nie warto...burzyc dziewczynie zycia...