Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Pytanie do Chłopaków, chociaż do Dziewczyn także.

Polecane posty

Mam wspaniałego chłopaka od 2 miesięcy,kocham go naprawdę całym sercem,miałam wcześniej chłopaków, ale to co czuje teraz jest nie do porówniania.Nigdy wcześniej nie zachowywałam się tak jak teraz.To niby chłopak powinien stale zabiegać o dziewczyne,w moich poprzednich związkach że sie tak wyraże nie robiłam nic, by pokazać, że mi zależy,a teraz to mam wrażenie, że za bardzo przyzwyczaiłam mojego faceta do tego,że to ja pierwsza wychodze z inicjatywą,powtarzam mu często, że go kocham, on od czasu do czasu,okazuje mu wiele czułości,nawet poszukałam mu uczelni, bo nie miał czasu, jeżdze do niego codzień od miesiąca 40km,bo tymczasowo mieszka w innym mieście ze względu na treningi,robie mu zakupy,unikam imprez,bo obiecaliśmy sobie, że nie bedziemy chodzic na nie osobno, żeby nie prowokować niczego głupiego,wiem , że on ceni sportowy styl zycia, także chodze na basen , biegam z nim nieraz wcześnie rano,kilka razy płaciłam mu rachunki, kiedy nie miał forsy, bo nie mogłabym znieść braku kontaktu z nim,kiedy zablokowali mu rozmowy,kiedy dzwonił, rzucałam wszytsko, zeby sie spotkać,on mówi, jaka jestem kochana itd, ale koleżanki i rodzice mówią mi, żebym troche przystopowała, że latam za nim jak obłąkana,.stad moje pytanie .CHłOPAKI czy ja robie cos źle???powinnam tak zabiegać,tak powinna zachowywac sie Wasza dziewczyna??

kobieta ANIOŁ !!!!! Zostaw go ! Chodź do mnie :D Aha kup po drodze 6 browarków - zimnych koniecznie, a potem opłac moje rachunki 3 tys miesięcznie tylko, po czym możesz wrócic do domu :D ale pasożyta trafiłaś :-O

Kochasz kogoś z kim jesteś dwa miesiące? Skąd Wy ludzie wiecie, że to miłość po 2 miesiącach?

Gość chłopakowi to sie na pewno
podoba ale ja radze przystopować- nie plac za niego rachunków, nie rób mu zakupów!!!!! Dlaczego tylko ty do niego jezdzisz??!! Droga jest ta sama, on tez mogłby sie czasem pofatygować.... Daj mu się wykazać, niech pokaże że zależy mu na tobie!!!!!!!

Po 2 msc wielka miłość chyba do babci klozetowej ja pierdole czy brak mózgu jest w jakiś sposób rekompensowany czy niektórzy mają przesrane

Słuchaj, bo widzę, że młoda jesteś. Nie frajeruj się tak, bo robisz z siebie pieska na zawołanie. Trochę szacunku do samej siebie. On powinien za Tobą latać :)

Gość chłopakowi to sie na pewno
Sissy, jak sie kocha to się wie ;)

Nie dodałam, że wczoraj się pokłóciliśmy właśnie o to...powiedziałam mu , że osttanio jest wobec mnie oschły itd..a on, że jestem dla niego najważniejsza i byc może nie zasługuje na miłośc osoby , którą kocha..a ja mam tak , że od razu czuje się winna zamieszania i zaczełam go przepraszac, że to moja wina , może przesadzam a on, że jak bede brala wine na siebie to nigdy nie bede szczesliwa i zebym dzis nie przyjezdzala to moze on zrozumie co robił nie tak..i dzis jeszcze nic nie napisał, mam sie pierwsza odezwac?? jezu nie spalam cala noc!! martwie sie, czy wypada z mojej strony cos pisac? nie chce zeby cos niewlasciwego pomysla, poradzcie mi:(

znamy sie dłużej,zanim to wszystko sie rozwineło...sama sie sobie dziwie naprawde..mojemu wczesniejszemu facetowi powiedzialabym sam sobie zrob zakupy ty do mnie przyjedz itd..czuje sie jak idiotka

Nie chce takiego związku, żeby tylko facet latał za kobietą, płacił za nią itp..owszem to miłe, ale czasem tez kobieta powinna wykazać się tym, tylko wiem , ze ja juz przeginam, ale to z obawy przed jego utrata.;/

Gość Dr Fran N. Stein
Chyba nie, bo cos wczoraj kupowałem do mojego stwora...

teraz to ja już zupełnie nie wiem co robić...nie wiem co mam myślec, kiedy on się nie odzywa teraz.........

Gość Auditek
Z tego nic nie będzie. Owszem - kobieta czasami może wykacać zainteresowanie, ale CZASAMI a nie ciągle. Faceci to zdobywcy, wszyscy bez wyjatku.

Gość dalej mu wszystko
podawaj na tacy...ale kiedys i tak obudzi sie w nim dusza łowcy.:p

:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O dziewczyno idź się lecz na mózg 🖐️ jak można tak latać za facetem?? pranie też mu robisz po 2mieisącach?!?!?!?! Sorry, ale jesteś najbardziej pojebaną laską o której słyszałam...

Gość dalej mu wszystko
ale nie ma tego złego...moze na tym przykladzie nauczy sie jak należy i jak nie należy postepowac z facetem.:classic_cool:

Gość prawdaz
Oj rodzice i znajomi maja racje:o Co Ty matka Teresa jestes? Poza tym tak nisko sie cenisz, ze chcesz go przywiazac sluzalczoscią i pieniedzmi do siebie ?

Przyjmuje zakłady kiedy ją zostawi: a)kiedy znajdzie normalną laskę o która będzie musiał walczyć :P b) kiedy inna kobieta będzie mu robiła lepiej loda c) gdy ona go zagłaszcze na śmierć d) kiedy ina po 4 miesiącach znajomości powie "chce być twoją żoną i urodzić ci duużo dzieci, jesteś moją największą miłością"

Gość zaczarowanaaa
mocno przesadzasz...nie szanujesz siebie... jak mozna latać za chłopakiem? nawet jak mu się wydaje że Cie kocha..to to nie wytrzyma taki związek, chlopak bęidze miał dosyć a poza tym nie będziesz dla niego w ogóle interesująca.

Spokojnie Martuleczek... W waszej kłótni, twój chłopak podał Ci wazną informację, swoim zabieganiem o niego, tym że winę bierzesz na siebie, a więc taką desperacką postawą, ze nie chcesz go stracić, utrudniasz mu miłosć do siebie. Naprawdę wystopuj! Nie dzwoń, nie jedź, nie płać rachunków (zgroza). Mężczyzna tylko wtedy ceni kobietę, gdy jakoś musi o nia zawalczyć, gdy musi pokonać jakiś trud dla niej. A Ty mu wszystkie przeszkody usuwasz spod stóp. Naprawdę, on ma rację, nie będziesz szczesliwa w takim układzie. Wystpuj, zobaczysz - więcej jest dla kobiety radości w tym, ze mężczyzna sie stara zabiega, niż gdy ona zabiega, a on to łaskawie przyjmuje. A dla meżczyzny wiecej jest radości, gdy pokonuje trudy, gdy coś robi dla kobiety, niż gdy przyjmuje.

Gość Mandaryneczka