Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za szukamcałościwdziurze, że jest autorką tego topicu i dzięki Niej nauczyłam się dziękować ;) ;) ;) za dzisiejszy cudny dzionek morze, sauna, basen, jacuzzi ;) za P. który mnie zaraża optymizmem, który mnie intryguje i troszkę "kręci" ;P zakazany owoc.. heh za to, że się trochę wyjaśniło i trochę mam nadzieję;) za wiosnę, którą dziś poczułam gdy zawiał wiatr ;P za sex! o tak za sex! ;p za to, że kocham i jestem kochana;)

Dziękuję za miły prezent;) szybki poniedziałek; szpinak mniam;) ciepełko; poczucie wartości, pewność siebie; jędrne ciałko; chwile dla siebie; marzenia; zaufanie; bratową prawdziwy z niej skarb;) motylki; dobry humorek; ah;) za to, że mnie tak mocno kocha

Dziękuję za to, że jutro mam wolny dzień, nie będę musiała iść do pracy i będę mogła załatwić wszystkie swoje sprawy; to, że s. wrócił cały i zdrowy, że ma za sobą zaległe sprawy, że może będzie wszystko ok; to, że d. mnie adoruje;) nie powiem, żeby mnie to nie kręciło;) tylko kilo plus; D. który jest moim oczkiem w głowie;) bliskich mi; to, że I win;)

dziękuję za kolejną niedzielę w miłym towarzystwie; kolejną niedzielę nad morzem; kolejne kawałki pizzy; kolejne rozmowy z P.; kolejne dwuznaczne spojrzenia; kolejne wizyty; kolejną przyjazną duszę; kolejną kawusię; kolejny wpis na tym topicu;)

Dziękuję za zdrowie za zdane egzaminy moich synów za miłe e-maile za to, że ktoś coś zrozumiał i zaczął do mnie pisać "ludzkim głosem" za seks i za Eeiden 🌻 przypominaj mi, kochana, że wciąż jest za co dziękować, bo ostatnio jakoś o tym niepotrzebnie zapomniałam i skutki okazały się marne. Ale już jest ok :)

za to, że moje życie od lutego zmieniło się o 180 stopni i że mam milion powodów by znów "dziękować"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za to, że poznałam miłość mego życia!! i za to, że teraz będę płakać już tylko ze szczęścia!!;) za to, że SZCZERZE KOCHAM I SZCZERZE JESTEM KOCHANA!! ;) ;)

Gość ????????cierpliwości
Mój pozytywny temat:) ja dziękuję za wszystko :) nie chce mi sie wypisywać bo duzo tego jest. :) "cieszmy sie z małych rzeczy bo wzór na szczęście w nich zapisany jest" :)