Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziekuję ,że w pracy wszystko dobrze dziękuję ,że dzisiaj wszystko dokończę dziękuję za dostatek w moim życiu dziękuję za rozsądek moich córek ,zdrowie ich i rodzinki dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dzięki, dzięki, dzięki że mam wreszcie czynną łazienkę ;D za zdrowie moich synów za to, że mogłam dzisiaj trochę poleniuchować w pracy, co graniczy praktycznie z cudem, a jutro cudu ciąg dalszy :D za to, że śnieg stopniał i nie było mrozu, nie musiałam skrzybać za spełnianie się moich marzeń

dziękuję, że lubię swoje mieszkanie dziękuję , że odpuszczam pewne sprawy , co wyjdzie na dobre nam wszystkim i jestem wytrwała w tym dziękuję za nowe akcesoria łazienkowe dziękuje za uśmiech w sercu dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziekuję za spokojny dzień za drozdżówkę z serem (trudno, czasem muszę zgrzeszyć) za zdrowie i pomyślność moich synów za to, że mam samozaparcie i ćwiczę regularnie i ostro za to, że te ćwiczenia dają rezultaty jakieś :D

dziekuję za pieniądze, które spłynęły w odpowiednim momencie dziękuje za dobry sen dziekuję za pyszną herbatę dziekuję za tą miłą atmosferę wieczorwą porą dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję za świetną zabawę dziekuję ,że się powstrzymałam i nie nabluzgałam i ,że mam to gdzieś dziękuję ,że dobrze wychowuję swoje córki dziekuję, że jestem szczuplejsza z dnia na dzień, tak zdrowo i bez cierpienia dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwalym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za to, że mam zdrowy żołądek za zdrowie i pomyslność moich synów za to, że starszy rozumie świetnie zawiłości makroekonomii za to, że młodszy zalicza co trzeba w terminie za to, że ktoś za mną strasznie tęsknił :)

dziękuję za zmienioną fakturę dziękuję za życzliwość ludzi dziękuję za dobry sen dziękuję za gotowe poduchy dziękuję ,że w pracy układa się bdb dziękuję za zdrowie rodzinki i moje dziękuję za mądrość moich córek dziękuję ,że odpuściłam dziękuję ,że czytam dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ podziękowania za wczoraj i dzisiaj i za zawsze :)

Dziękuję za zdrowie mojej rodziny za to, że moje dzieci dobrze sobie układają życie za to, że jestem spokojna i szczęśliwa za to, że wszystko wokół mnie dzieje się dla mojego dobra za to, że spędziłam z Pogodna tu wiele czasu i ze miałysmy, mamy i będziemy miały za co dziękować :) P.S. Wiesz, Pogodna, ja tu może jeszcze od czasu do czasu zajrzę. :)🖐️

Dom pozostaje otwarty :). Tzn będę pisac rzadziej, ale nie znaczy to że w ogóle. Jakby co, to klucz jest pod wycieraczką i każdy kto tu zajrzy, a raczej nikt nie zajrzy na taki temat przez przypadek, może sobie otworzyc :) A rzadziej dlatego, że nie chcę zapeszyc, najważniejsze dla mnie teraz jest aby moje dzieci były zdrowe i aby im się dobrze układało, i tak jest. Za to jestem wdzięczna Bogu nieustannie. A cała reszta jakoś będzie. Napiszę jak mi się przytrafi coś szczególnie miłego, i nie musi to byc 5 rzeczy, jak sobie założyłam na poczatku, ale ile chcę. Obiecuję, że co najmniej raz na tydzień tu zajrzę, bo kwiatki zwiędną :D

dziekuję za szczęście we mnie dziękuję za zdrowie dziekuje za harmonię dziekuję za dostatek dziękuję za miłość

dziekuję za zdrowie córek, bliskich i moje dziękuję ,że pismo napisałam dziękuję za jabłka i całą otoczkę z nimi związaną dziękuję ,że jestem mamą takich świetnych dziewczynek dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowienim mężczyzną ❤️

Dziekuje za: * moją rodzine,która mnie wspiera:) *za to,że mogłam zdobyc dobre wykształcenie:) * za to,że nie ma ograniczonych horyzontów *za to,że moja rodzina jest zdrowa:) *za to,ze M przy mnie jest:) *za to,że coraz mnie sie denerwuje:) Dziekuje

dziękuję za jabło co je teraz wcinam dziękuje za zaproszenie na obiad dziękuję za to ,że biszkopt pieknie się upiekł dziękuję za popołudniową herbatkę (dzisiaj kulinarnie :)) dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ ❤️dziękuję ,że 13 lat temu urodziłam dwie wspaniałe osóbki❤️ 🌼 :)

Wszystko jest i będzie ok :) I za to dziekuję. I za to, że PM u mnie działa, na razie w małych rzeczach ale działa. I moi synowie są zdrowi i ja też. I mają pozytywne nastawienie do życia, do studiów itd. Dzięki stokrotne za to :) I za nadzieję dziękuję, dziś mi ją znowu ktoś dał. P.S. Pogodna, nie wiedziałam, że masz bliźniaczki :) Gratuluję udanej dwójeczki :) U mnie w rodzinie też są, ale zupełnie niepodobne.

szukam...moje też zupełnie niepodobne :) dziękuję za dużo śmiechu w moim życiu dziękuję ,że sobotnia impreza udała się dziękuję za życie w zdrowiu dziękuję, że tak fajnie popracowałam dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za pieniądze co spływają właśnie do mnie

dziękuje ,że wniosek porawnie napisany jest i sprawozdania bezbłędnie dziekuje za smaczne pierogi dziekuje za karnisze dziekuję,że mi lepiej dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Właśnie weszłam, żeby za komplementy podziękowac i co widzę??? :D Dziękuję za to, że ktoś mi zarzucił kłamstwo co do mojego wieku, bo myślał, że jestem o wiele młodsza :D Dziekuję za zdrowie mojej rodziny i moje. Dziekuję za nadzieję i miłośc. :)

dziekuję za to ,że chcę dobrze dziękuję, za obiad dla moich dziatek dziekuję, że wytrwam dziękuję za wolne dni dziekuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, że jestem o p a n o w a n a

dziekuję za zdrowie całej rodzinki i moje dziękuję za rybę dziekuję za ciepły dzień dziękuję za wspólną grę dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partneskim z odpowiednim mężczyzną ❤️