Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość THE END...

jak to jest z tym GG

Polecane posty

Gość THE END...

moj problem albo moja niesiwadomosc polega na tym ze niewiem jak to jest z tymi opisami na gg, bo wiem np. ze moj kumpel wyjechal i zostawil swoje gg bez opisu, a ja siedzac widze ze czasem ten opis sie pokazuje a po jakims czasie znika( opis jaki mial przed wyjazdem) czy to mozliwe zeby samo sie tak dzialo czy poprostu ktos wchodzi na jego konto gg?

samo się tak dzieje. jak są jakieś problemy z netem to się czasem pokazuje lista bez opisów pod kontaktami a potem one się pojawiają. oczywiście isnieje też możliwość, że ktoś wchodzi na gg, ale to już musisz spytać kolegi, bo możliwe, że tam gdzie przebywa ma dostęp do netu i z gg korzysta niekoniecznie kontaktując się z tobą.

Gość THE END...
wiem ze niekorzysta z netu, a jak u mnie sie pokazuje lub znika to tylko jemu inne osoby normalnie maja jak mialay, a jemu od czasu do czasu sie pojawia i znika dziwne troche.... a przeciez jak on ma kompa wylaczonego to problemy z netem niepowinny miec na to wplywu...

Może być też tak, że przy włączaniu kompa gg się uruchamia automatycznie z jakimś opisem, jest taka opcja w ustawieniach. Więc jeśli ktoś inny korzysta z jego kompa, to coś takiego jeszcze może wchodzić w grę.

Gość THE END...
a myslicie ze ciezko wejsc komus na gg? tylko po co ktos by mial wchodzic na gg kogos innego? ehh dziwne to wszytsko...

Gość THE END...
da sie to jakos sprawdzic? kto tam siedzi?

Gość pwenie
ze sie da zobaczyc kto siedzi na jego gg. wystarczy wejsc do pokjoju z komputerem kolegi i zobaczyc kto siedzi na krzeselku.

Gość pwenie
ze najlepsze bo moje :D.

Gość wrfw
to jest normalne. jak zostawiasz opis to on czasem znika a potem sie pojawia. nikt nie musi tam wchodzic .100%

Gość Tez ciekawy
no ale to powidzcie jak to mozilwe ze jak ktos wylacza gg i zostawia go bez opisu i wylacza kompa a potem jednak ten opis sie pojawia i to np po ilus tam godzinach? to jak to mozliwe?

Gość Tez ciekawy
up up