Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan_Napiórkowski

Już w poniedziałek zaczyna się szkoła! Hurrrraa!!!

Polecane posty

Szkoda, że już jestem na emeryturze i pracuję tylko na ćwierć etatu. Ale dobrze, że wogóle mogę nadal uczyć. Znowu będę mógł odpytywać, stawiać pały, zadawać prace domowe i karne. Znowu będę mógł powrzeszczeć i pognębić uczniów. Ależ mi tego brakowało!

Gość ale ci dobrze
ja jeszcze bede sie nudzila przez caly wrzesien w domciu :(:(

Gość Pan_Napiórkowski.
stawiam pały co przystojniejszym uczniom a oni tryskają jak korektory :classic_cool:

Gość o nieeeeee
Panie Napiórkowski udzieli mi pan korepetycji ?? Mam podłą babkę od gegry i zawsze sa problemy. To jak będzie?

Gość w ogóle piszemy osobno
:o🖐️

Głupcze, u mnie uczniowie chodzą jak w carskiej armii. Ja jestem staej daty, wyznaję stalinowskie metody. Potrafię tak gnojków zgnębić, że na kolanach przychodzą żebrać o ocenę dopuszczającą.

Gość o nieeeeee
Panie Napiórkowski, ja mówię poważnie :) hehe A ile mamy latek? Bo starzy nauczyciele mnie bardzo drażnią. Chcą żyć wiecznie. Sama mam jednego od fizy, którego nie trawię. Więc Napiórkowski miej się na bacznosci. :)

Gość ellllla ellaaaa
znam Pan_Napiórkowskiego rzadko zmienia bieliznę , często jak wchodzi do klasy nagle pojawia się woń starczego kału :classic_cool: w carskiej armii to on polerował językiem bagnet generała :classic_cool:

No prawda jest taka, że jestem stary w lipcu skończyłem 76 lat. Ale umysłowo jestem jeszcze sprawny. Wystarczy, że się nauczyłem to ustrojstwo obsługiwać. Mogę udzielić korepetycji. Jeżeli coś się potrzebujesz dowiedzieć to pytaj.

Gość ge. Kuropatkin
Napiórkowski ! Nareszcie Was mam, tu się ukryliście. Natychmiast wracać w szeregi armii !! To rozkaz !. Zostaniecie obsadzeni na stanowsiku tarana okrętowego. jutro ruszamy do bitwy pod Cuszimą z Japończykami. Napiórkowski ! Biegiem marsz !!! raz...raz...raz...raz...

Spadaj matole. Generał Kuropatkin zginął w 41r. w czasie oblężenia Kijowa przez armię hitlerowską. Został trafiony odłamkiem pocisku moździeżowego w skrń (to jest oficjalna prawda). Nieoficjalnie generał Kuropatkin zginął faktycznie w czasie oblężenia Kijowa przez Niemców ale powodem smierci był wyle krwi do mózgu z powodu nadmiernej ilości odbytych w jednym dniu stosunków seksualnych.

Gość o nieeeeee
Panie Napiórkowski jeśli ma pan sprawny umysł, to w porządku. Bo ten mój nauczyciel to jest taki zgred i nie potrafi niczego oprócz tej swojej fizyki. Koleś jest straszny, i bardzo go nie lubię. A w jego klasie zawsze czymś cuchnie. Kiedy weszłam tam pierwszy raz o mało się nie zrzygałam. Tak tam capiło! Dogadać sie z nim też nijak idzie. Ale Napiórkowski ty jesteś w porządku. Jak zdołałeś się pojąć tajniki komputera na stare lata? Przecież niedługi już umrzesz. Chciało Ci sie za to zabierać??? Heh ehe :)

Jeszcze mi tak nie śpieszno do mogiły. Zapamiętaj dziecko alkohol konserwuje. Komputer się niewiele różni od maszyny do pisania tylko z tym szczurem było troche problemów. Nie potrafię się jakoś bardzo sprawnie tym posługiwać, siedzę głównie na kafeterii. Zdaje mi się, że mogę znać twojego fizyka. Czy nie ma czasami na imię Antek?