Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołbi

O.b. tampax

Polecane posty

Gość ołbi

kurde..... szlag mnie zaraz trafi:/... to już moja ktoraś z kolei aplikacja tamponu.... mini z jakas tam otoczka... i czasem jest ok, ale czasami (tak jak dzis) boli jak cholera przy wkladaniu... tampon wiadomo jest suchy i czuje sie tak jakbym 'tam' tez miala za sucho i to bardzo boli;/ przez to nie wlozylam go do konca i caly czas go czuje;/ czy ktoras z was tez tak miala? da sie temu zaradzic? czuje taki dziwny bol... takie cieplo pomieszanie z pieczeniem... sama nie wiem. A musze sie nauczyc to robic i dobrze tolerowac te tampony bo najprawdopodobniej na wakacjach nad morzem bede miala okres - co za życie.. i jeszcze jedno, gdzie mozna dostac tampaxy? sa lepsze od o.b.? nie rozgladalam sie za nimi jakos specjalnie, ale w drogerii typu natura czy rossman chyba ich nie widzialam

Gość ołbi
no pomoże ktoś czy nie? :(

Gość żel intymny kup
wiesz co wg mnie lepsze są tampaxy bo mają ten aplikator który ułatwia wkładanie i do tego w odpowiednim miejscu są umieszczone, ale kup sobie przede wszystkim jakiś żel intymny w aptece i one pomagają w umiejscowieniu przede wszystkim ob, ale do tampaxów też troszkę stosuje żeby nic sobie nie obetrzeć, a kiedyś też przy O.B zawsze miałam uczucie że nie chce wejść, piekło i obcierało, jeszcze jak nie wiedziałam że są te żele to przecierałam się chusteczką intymną, ale z żelem o wiele lepiej, no i te chusteczki tez mieć lepiej przy sobie aby się troszkę odświeżyć jak nie można się umyć itp...