Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *C*A*L*I*B*R*A*

ja nie proszę,ja błagam

Polecane posty

Gość znam twoje wady
1) nie jesteś kreatywna 2) nie potrafisz samodzielnie podjąć decyzji 3) nie masz poczucia humoru

Gość znam twoje wady
i 4)nie jesteś pewna siebie

Gość Michhhu
O matko, dziewczyno:O Sama mówisz że "może jestem trochę nerwowa,no ale przecież gdy takie coś powiem to odpadne w przedbiegach" , a zaraz się znów pytasz czy ta impulsywność na pewno nie może być. Czy ty wiesz co to słowo w ogóle oznacza?

Gość znam twoje wady
i chyba 5) jesteś głupia jak można zadawać tak infantylne pytania... otwórz sobie słownik i poczytaj o znaczeniach słów...

Gość Michhhu
Jesteś po prostu bardzo zagubiona. Musisz się wyluzować przed tą rozmową. Zadanie na dziś: gorąca kąpiel, dobra muzyka i wino(lub inny trunek) I pozytywne myślenie;)

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
nie wiem czy ktoś z Was był na rozmowie o prace,ale akurat w trakcie takiej rozmowy myslę,że do śmiechu rekrutowanemu nie jest ja tez mogę sobie tu pożartowac na forum,ze znajomymi,wiadomo,że na rozmowie kw.jest zupełnie inna atmosfera

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
może jestem zagubiona trochę... wyprowadzam się do miasta,które jest o wiele większe od mojego,wszystko nowe i jeszcze pracę muszę znaleźć.

Gość Michhhu
Ciesz się tym:) Zmiany są dobre i niezmiernie ciekawe. Osobiście zazdroszczę. Pomyśl ile czeka Cię przyjemności! Nie jesteś żądna przygód? Pracę zapewne zdobędziesz, a nowy dom.. To świetna sprawa.. Urządzasz go po swojemu, planujesz itp. Bajka! A rozmowa kwalifikacyjna jest jak matura zapewne;) Wszyscy drżą ze strachu, a to pryszcz

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
Michhhu>>>dzieki za miłe słowa,bo zostałam równo zjechana:) za te niemiłe też dziękuje,choć nie wszystkie były obiektywne:P najlepiej kogoś z góry oceniać wcale go nie znając

Gość Michhhu
Do usług droga pani;) A poważniej, napisz jutro czy się udało Potrzymam kciuki Ale nawet jak będzie klapa, to przyjdzie kolejna praca Tak czy siak nie widzę możliwości żeby się nie powiodło:D Narka!;)