Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperaturka

czy temp daje 100 pewności

Polecane posty

Gość temperaturka

mam pytanie czy temp w pierwszych tygodniach ciąży zawsze powinna mieć ok 37 stopni? odp prosze

temperatura nie jest wierygodna .. musisz mieć też inne objawy - pewnie jesteś przeziębiona.

Gość temperaturka
ale chodzi o to że okres mi się spóźnia obecnie temp wynosi 36,6 rano i 36,8 w dzień czyli spada czy jest możliwość że spóźniający sie okres to np wynik nerwów czy jest bardzo możliwe ze jestem w ciąży?

Gość a skad mamy pewnośc
ze mozesz być w ciazy, przecież do łóżka Ci nie zagladamy. Skoro zaszły okolicznosci podczas których mogłaś zajśc w ciążę to zrób test. Okres moze się spóźniac z 1000 róznych powodów poczawszy od stresu, zmiany klimatu, choroby itd

Gość temperaturka
chcialabym zaznaczyc ze współżyłam z chłopakiem w 18 dniu cyklu mieliśmy zabezpieczenie gumka była cała na dodatek on nie skończył we mnie jednak troche nasienia miał na rekach wytarł je i po jakims 0,5h uprawialiśmy piiting i teraz nie wiem jaka jest możliwość tego bym była w ciąży

Gość temperaturka
aaaa i okres spoznia mi sie jak narazie jeden dzien ale zawsze mam w miare regularny dlatego nie wiem co o tym myslec

Gość temperaturka
musi byc wyzsza :):):) w ciazy to pierwszy objaw ciazy- nawet okres u niektorych wystepuje, ale temperatura musi sie utrzymywac wiec mysle ze nie jestes, a co do tego ze mial rece w nasieniu- plemniki pol godziny nie przezyly by na jego rekach nawet gdyby ich nie wytarl :) i jeszcze jedno- nie robmy niczego czego konsekwencji nie jestesmy w stanie udzwignac. pozdrawiam

Gość temperaturka
dzieki wielkie mam nadzieje ze masz racje ja juz bede teraz bardziej myslec nad tym co robie aby zeby okres przyszedl czyli jesli temp jutro jeszcze troche spadnie to znaczy ze okres tuz tuz i nie musze sie martwic? bo z tego co napisalas to znaczy ze musi być wyzsza niż to 36,6?

Gość ......................89
zapoznaj sie z podstawami

Gość 37 - 38
ja mam non stop 37 czy to znaczy ze jestem w urojonej ciąży ?? :(:( bo to trwa już z 5 lat :( ;);)

Gość temperaturka
no ja to wszystko wiem i zawsze przed okresem ta temp mi spada tak jak teraz ale nadal nie mam okresu... kiedyś moj cykl mial 28 dni od pewnego czasu 29 a dzisiaj jest 30 dzien i nadal nic;/

Gość temperaturka
a więc?

Gość temperaturka
czy jest tu ktos taki kto zna sie na tym i może mi chociaż w 99% nakreślić czy duża jest możliwość tego ze jestem w ciąży?

Temperaturka proszę Cię przecież od peetingu nie zachodzi się w ciążę a temperatura w ciąży utrzymuje się na wysokim poziomie, nie ma reguły ile to ma być stopni po prostu u każdego jest inaczej U mnie na przykład wysoka temp wynosi 37,1

Gość temperaturka
no u mnie najwyzsza w czsie cyklu to ok37,4 ale mam nadzieje ze to spoznianie sie to wynik stresu jeszcze pare dni poczekam jak do piatku okres nie przyjdzie zrobie test ale juz dzisiaj tak bardzo sie boje;(

W takim razie sama sobie odpowiadasz gdybys była w ciąży Twoja temperatura wynosiła by ponad 37 Nie martw się nie jesteś w ciąży za to nerwy na pewno mają wpływ na opóźnienie okresu pozdr

Gość temperaturka
mam nadzieje ze masz racje;/ inaczej chyba sie potne juz teraz nie wiem co ze soba zrobic;/

Wiem jak to jest najpierw nerwy że się może byc w ciązy a potem nerwy że w ciąże się nie zachodzi a ile masz lat jeśli można wiedzieć?:)

Gość temperaturka
18 w tym roku matura nie moge sobie pozwolic na dziecko za rok bardzo chetnie bo kocham dzieciaki ale narazid no poprostu nie moge;/ qrde mam nadzieje ze ten okres przyjdzie bo zwarjuje calkiem;/

To masz rację Przygotuj się do maturki:) a z dzidzią poczekaj pozdr

Gość temperaturka
o ile juz nie jestem przyszla mamusia;/ ale jesli tak to ja nie wiem co zrobie;/

Zapewniam Cię że nie ale nawet jeśli w ciągu tego roku Ci się trafi dzidzia to się nie załamuj bo to nie koniec świata

Gość temperaturka
dla mnie może i nie ale nie wyobrażam sobie co na to moja rodzina... nerwy powoli mna żądzą dlaczego ten okres sie spóźnia

Gość temperaturka
qrde no okres normalnie mi sie nie spoznial wiec dlaczego teraz sie tak spoznia?:(

Gość temperaturka
powiedzcie mi jak moge przyśpieszyć okres?'

spóźniony okres to normalna rzecz

Gość temperaturka
ale mi okres spoznia sie pierwszy raz zawsze mialam jak w zegarku a tu psikus i nie wiem co o tm myslec;/:(

nie myśleć :)