Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

czy ktos zwas byl na Malediwach?

Polecane posty

Gość ania_soolka
jesli bedziesz lecial to lec z niemiec, takie wycieczki sa tam o wiele tansze, a tu masz posrednika - konradtravel pl

Gość polecam bo wartooo
polecam ,jest super ,z tym ,że musisz wybrac wyspe odp dla ciebie - rodzinną /dla narzeczonych.lot długi ale warto .

Gość sopociankaaaaaaaaaaa
Ja sie zastanawialam nad wyjazdem koszt 12 tys na glowe ale wolalam jechac do meksyku za tą cene lub na kube za 6 tys za osobe

Gość sopociankaaaaaaaaaaa
Powiem wam tak ....stac mnie na wycieczki ale nie jezdze bo nie lubie !!! wole siedziec nad jeziorem na kaszubach lub łazić po naszych Polskich górach :)

Gość gość
My byliśmy z biurem podróży Newpoland i było bajkowo. :) Fantastyczne wakacje, które na zawsze pozostaną w naszej pamięci. :) Warto było trochę zaoszczędzić. :)

Gość gość
Ja byłem na Malediwach z wyprawą nurkową z biurem podróży Feel Active z Wrocławia i bardzo polecam każdemu kto chciał się tam wybrać niezapomniane przeżycia

Gość gość
Malediwy są oczywiście cudowne - to był jeden z moim wymarzonych kierunków. Ale jeśli faktycznie wybierasz się w te strony, to radzę od razu zrobić Sri lankę. Jest taka wycieczka - https://logostour.pl/sri-lanka-malediwy-2018 Co na mnie zrobiło największe wrażenie? W zasadzie wszystko... od egzotycznej roślinności po zabytki. Ale tak naprawdę na Malediwach można po prostu usiąść i podziwiać widoki. Wystarczy.

Ja chętnie pojadę ale jak ktoś jest chętny to może mi dać trochę pieniędzy na to i się uzbiera niema problemu piszcie fo mnie

Gość gość
nie byłam i nie będę, za daleko, za drogo, widoki ładne ale nie ma tam co zwiedzać

Gość irka0275
Byłam z mężem i było cudownie, wykupiliśmy sobie wyjazd na stronie konsorcjum.pl. Co prawda nasz wyjazd ograniczył się głównie do wylegiwania się na plaży i pływania, ale na tym nam zależało, chcieliśmy maksymalnie wypocząć :)

Gość gość
Nie byłam, ale spełnię to marzenie w przyszłym roku. Chcemy zrobić to - https://logostour.pl/kraje/malediwy Sri Linka z Malediwami wcale nie wychodzi tak strasznie pod względem cenowym, a jednak wrażenia niezapomniane. Miejsce jest cudowne, ma wiele do zaoferowania. Czytam o tym od kilku miesięcy, przeglądałam setki zdjęć. Zapowiada się całkiem fajna przygoda ;-)

Gość gość
Co to jest takiego