Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 weso艂o mi

dowcipy

Polecane posty

Go艣膰 weso艂o mi

a moze by tak topik z ktorego mozna bylo by sie posmiac????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂o mi
to moze ja zaczne... Nowy Jork. Mistrzostwa 艣wiata w zapasach, fina艂owa walka Rosjanina i Amerykanina. Telewizyjn膮 transmisj臋 ogl膮da we W艂adywostoku brat rosyjskiego zawodnika. W pewnej chwili Rosjanin znalaz艂 si臋 w bardzo trudnej sytuacji, bo olbrzymi Amerykanin sprowadzi艂 go do parteru, przygni贸t艂 ca艂ym swoim cia艂em i niemal zawi膮za艂 w supe艂. W tym momencie we W艂adywostoku nast膮pi艂a awaria i w ca艂ym mie艣cie zgas艂o 艣wiat艂o. Brat zapa艣nika telefonuje do Nowego Jorku, do ekipy rosyjskich zapa艣nik贸w. W telefonie s艂yszy g艂os brata: - Wania, to ty? M贸w, kto wygra艂? - Nu, ja! - Nu, m贸w jak to si臋 sta艂o? - No... Le偶臋 pod tym go艣ciem i my艣l臋 sobie, 偶e to koniec, nagle widz臋 przed swoim nosem genitalia. To ja je ugryz艂em ile si艂 w z臋bach! - Nu, Wania, ale to nie po sportowemu. - Mo偶e i nie po sportowemu, ale czy ty wiesz do czego zdolny jest cz艂owiek, kt贸ry ugryz艂 si臋 w j膮dra?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Dw贸ch zakochanych w sobie gej贸w zapragn臋艂o mie膰 dziecko. Poczynili potrzebne ku temu kroki: zmieszali swoj膮 sperm臋 w prob贸wce, znale藕li kobiet臋, kt贸r膮 zgodzi艂a si臋 zosta膰 biologiczna mam膮, i lekarza, kt贸ry j膮 sztucznie zap艂odni艂 ich wsp贸lnym nasieniem. Po dziewi臋ciu miesi膮cach oczekiwania odbieraj膮 telefon: urodzi艂 si臋 syn! Pojechali do szpitala. Tam piel臋gniarka zaprowadzi艂a ich do sali, w kt贸rej le偶a艂o dwadzie艣cioro noworodk贸w. Dziewi臋tna艣cie z nich zanosi艂o si臋 g艂o艣nym rykiem, a dwudzieste le偶a艂o u艣miechni臋te i spokojne. Piel臋gniarka wskazuje na to niemowl臋 i m贸wi: - To wasz. Jeden z gej贸w, rozczulony, m贸wi do drugiego: - Popatrz, kochanie! Czy to nie cudownie? Wszystkie dzieci p艂acz膮, a nasz synek taki grzeczny i spokojny. Piel臋gniarka na to: - Teraz prosz臋 pan贸w to jest spokojny, ale zobaczycie co b臋dzie, jak mu wyjmiemy smoczek z d..y!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
USA. Ogromny, wielopi臋trowy supermarket. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawc臋, daj膮c mu jeden dzie艅 okresu pr贸bnego, aby sprawdzi膰 jak sobie poradzi. Na koniec dni贸wki szef wzywa nowego sprzedawc臋 do biura i pyta: - Ile pan dzi艣 zrobi艂 transakcji? - Jedn膮, szefie. - Co, jedn膮?! Nasi sprzedawcy maj膮 艣rednio od sze艣膰dziesi臋ciu do siedemdziesi臋ciu transakcji w ci膮gu dnia! Co pan robi艂 przez ca艂y dzie艅? A w艂a艣ciwie to ile pan utargowa艂? - Trzysta osiemdziesi膮t tysi臋cy dolar贸w. Szefa zatka艂o. - Trzy...sta osiem... tysi臋cy? Na Boga, co pan sprzeda艂? - No, na pocz膮tku sprzeda艂em ma艂y haczyk na ryby. - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesi膮t tysi臋cy? - Potem przekona艂em klienta 偶eby wzi膮艂 jeszcze 艣redni i du偶y haczyk. Nast臋pnie przekona艂em go, 偶e powinien wzi膮膰 jeszcze 偶y艂k臋. Sprzeda艂em mu trzy rodzaje: cienk膮, 艣redni膮 i grub膮. Wdali艣my si臋 w rozmow臋. Spyta艂em gdzie b臋dzie 艂owi膰. Powiedzia艂, 偶e na Missouri, dwadzie艣cia mil na p贸艂noc. W zwi膮zku z tym sprzeda艂em mu jeszcze porz膮dn膮 wiatr贸wk臋, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, poniewa偶 tam mocno wieje. Przekona艂em go, 偶e na brzegu ryby nie bior膮, wi臋c poszli艣my wybra膰 艂贸d藕 motorow膮. Spyta艂em go jakie ma auto i wydusi艂em z niego, 偶e do艣膰 ma艂e aby przewie藕膰 t臋 艂贸d藕, w zwi膮zku z czym sprzeda艂em mu przyczep臋. - I wszystko to sprzeda艂 pan cz艂owiekowi, kt贸ry przyszed艂 sobie kupi膰 jeden haczyk na ryby? - Nieee. On przyszed艂 z zamiarem kupienia podpasek dla swojej 偶ony. Zaproponowa艂em mu, 偶e skoro w weekend nici z seksu, to mo偶e pojecha艂by przynajmniej na ryby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Pani nakaza艂a dzieciom napisa膰 wypracowanie, kt贸re mia艂o by si臋 ko艅czy膰 zdaniem "matka jest tylko jedna." Na drugi dzie艅 pani ka偶e dzieciom przeczyta膰 co napisa艂y. - Ma艂gosiu przeczytaj co napisa艂a艣! - Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna - Gosiu 5 siadaj! W ko艅cu pani przepyta艂a ju偶 ca艂膮 klas臋 zosta艂 tylko Jasiu. - Jasiu przeczytaj co napisa艂e艣! - W domu balanga, w贸dka leje si臋 litrami, go艣cie rzygaj膮 na dywan. Kiedy w贸dka si臋 sko艅czy艂a matka do mnie: Jasia id藕 do kuchni i przynie艣 2 w贸dki. Id臋 do kuchni otwieram lod贸wk臋 i dr臋 si臋 z kuchni - Matka jest tylko jedna!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Jasiu siedzi na lekcji i pani si臋 go pyta: - Jasiu gdzie po艂o偶y膰 papug臋? - Wypierdoli膰 j膮 na szaf臋 - Jasiu je偶eli jeszcze raz tak powiesz to idziemy do dyrektora - To gdzie po艂o偶y膰 papug臋? - Wypierdoli膰 j膮 na szaf臋 - Jasiu idziemy do dyrektora P贸藕niej.. Dyrektor si臋 pyta: - Jasiu co zrobi艂e艣? - No bo pani nauczycielka spyta艂a gdzie po艂o偶y膰 papug臋, a ja powiedzia艂em, 偶eby wypierdoli膰 j膮 na szaf臋 A dyrektor: - A po h** tak wysoko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
mama karze jasiowi isc do sklepu. Mama mowi. Jasiu kup kilo mi臋sa. mama da艂a jasiowi pi臋ni膮dze i poszed艂. Ja艣 napotyka po drodze pijaka le偶acego. Jasiu odcina jeden p贸艂dupek pijakowi a za pi臋ni膮dze kupuje s艂odycze. da艂 mi臋so mamie i mama ugotowa艂a zupe.mmmm jaka pyszna zupa id藕 po jeszcze. Jasiu odcina jeszcze pijakowi drugi p贸艂dupek mama robi zupe. mmmmm jaka pyszna. Kto艣 puka do drzwi.jasiu otwiera drzwi a tu pijak i m贸wi dajcie zupy z mojej dupy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Przychodzi Jasio do burdelu, ze zdech艂膮 偶ab膮 na smyczy i skarbonk膮 pod pach膮. Podchodzi do burdelmamy i pyta: - Czy mo偶na prosi膰 dziewczyn臋 z AIDS? - Ma艂y przecie偶 ty masz 5 lat? Co ty by艣 z ni膮 zrobi艂 i dlaczego z AIDS? Nie, my nie mamy dziewczyn z AIDS! - Ale ja naprawd臋 potrzebuj臋 - m贸wi i rozbija skarbonk臋. Mama widz膮c pieni膮dze staje si臋 bardziej sk艂onna do negocjacji. - No dobrze, ale po co ci ta dziewczyna z AIDS? - Potrzebna! - Powiedz to mo偶e co艣 si臋 znajdzie... - No dobra. Chodzi o to, 偶e jak zrobi臋 to z dziewczyn膮 z AIDS to b臋d臋 mia艂 AIDS. I jak wr贸c臋 do domu to moja opiekunka, kt贸ra mnie wiecznie molestuje te偶 b臋dzie mia艂a AIDS. A potem jak m贸j tatu艣 j膮 odwozi to ona mu daje na tylnym siedzeniu...i on te偶 b臋dzie mia艂 AIDS. A jak tatu艣 wraca to w nocy grzmoc膮 si臋 z mamusi膮... i ona te偶 b臋dzie mia艂a AIDS. A rano jak tato wychodzi do pracy to przyje偶d偶a pan od zbierania 艣mieci i wpada do nas i mamusia daje mu dupy. I on te偶 b臋dzie mia艂 AIDS. I O TEGO SKURWIELA MI CHODZI, BO MI 呕AB臉 PRZEJECHA艁!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Pani da艂a w szkole dzieciom po z艂ot贸wce, by j膮 jako艣 owocnie zainwestowali. Na drugi dzie艅 przepytuje dzieci. Asia m贸wi: Kupi艂am s艂odk膮 bu艂eczk臋, zjad艂am j膮 a drobinki da艂am kurce, by nam znosi艂a jajka." "Bardzo 艂adnie" - powiedzia艂a pani. Zg艂osi艂 si臋 Pawe艂ek: "A ja kupi艂em brzoskwini臋, zjad艂em j膮 a pestk臋 zasadzi艂em, by z niej wyros艂o drzewko." Pani by艂a zachwycona: "艢wietnie!" Ostatni si臋 zg艂osi艂 Ja艣: "Ja kupi艂em kaszank臋." Pani si臋 zaciekawi艂a: "A jak zaowocowa艂a twoja inwestycja?" "Najpierw si臋 ni膮 seksualnie zaspokoi艂a moja siostra, potem j膮 zjedli艣my i patyczkami pod艂ubali艣my w z臋bach. Wieczorem tata u偶y艂 flaka jako prezerwatyw臋, rano do niego wszyscy nasrali艣my i mama posz艂a kaszank臋 odda膰 do sklepu jako zepsut膮... A tu jest pani z艂ot贸wka."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda mia艂a ci膮gle k艂opoty z jednym z uczni贸w. Spyta艂a wi臋c: "Jasiu, o co ci chodzi?" Jasiu odpowiedzia艂: - "Jestem za m膮dry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem m膮drzejszy od niej ! My艣l臋, 偶e tez powinienem by膰 w trzeciej klasie!" Pani Magda mia艂a dosy膰. Zabra艂a Jasia do gabinetu dyrektora . Kiedy Jasiu czeka艂 w sekretariacie, nauczycielka wyja艣ni艂a dyrektorowi cala sytuacj臋. Nauczyciel powiedzia艂 pani Magdzie, 偶e chcia艂by zrobi膰 ch艂opcu test i je艣li nie odpowie na 偶adne pytanie b臋dzie musia艂 wr贸ci膰 do pierwszej klasy i nie sprawia膰 wi臋cej k艂opot贸w. Nauczycielka si臋 zgodzi艂a . Jasiowi wyt艂umaczono wszystkie warunki i zgodzi艂 si臋 na przeprowadzenie testu . - Dyrektor: "Ile jest 3 x 3?" - Jasiu: "9" . - Dyro: "Ile jest 6 x 6?" - Jasiu: "36" . I Jasiu odpowiada艂 na ka偶de pytanie, kt贸re wymy艣la艂 dyrektor uwa偶aj膮c, 偶e trzecioklasista powinien zna膰 odpowiedzi . Dyrektor spojrza艂 na pani膮 Magd臋 i powiedzia艂: - "My艣l臋, ze Jasiu mo偶e i艣膰 do trzeciej klasy." Pani Magda spyta艂a czy i ona mo偶e zada膰 Jasiowi kilka pyta艅 . Zar贸wno dyrektor jak i Jasiu zgodzili si臋. (i si臋 zacz臋艂o) - Pani Magda spyta艂a, "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? - Jasiu, po chwili "Nogi." - Pani Magda: "Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?" - Jasiu: "Kieszenie." Pani Magda: "Co zaczyna si臋 na "K" ko艅czy na "S", jest ow艂osione, zaokr膮glone, smakowite i zawiera bia艂awy p艂yn?" - Jasiu: "Kokos" - Pani Magda: "Co wchodzi twarde i r贸偶owe a wychodzi mi臋kkie i klej膮ce?" Oczy dyra otworzy艂y si臋 naprawd臋 szeroko, ale zanim zd膮偶y艂 powstrzyma膰 odpowiedz Jasia, Jasiu powiedzia艂 . - Jasiu: "Guma do 偶ucia" - Pani Magda: "Co robi m臋偶czyzna stoj膮c, kobieta siedz膮c, a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzy艂 szeroko oczy, ale zanim zd膮偶y艂 si臋 odezwa膰.. . - Jasiu: "Podaje d艂o艅" . - Pani Magda: "Teraz zadam kilka pyta艅 z serii "Kim jestem", dobrze?" - Jasiu: "OK" . - Pani Magda: "Wk艂adasz we mnie dr膮g. Przywi膮zujesz mnie. Jest mi mokro wcze艣niej ni偶 tobie" . - Jasiu: "Namiot" - Pani Magda: "Palec wchodzi we mnie. Bawisz si臋 mn膮, kiedy si臋 nudzisz . Dru偶ba zawsze ma nie pierwszy" . Dyrektor patrzy niespokojnie i wida膰, 偶e jest nieco spi臋ty . - Jasiu: "Obr膮czka 艣lubna" - Pani Magda: "Mam r贸偶ne rozmiary. Gdy nie czuj臋 si臋 dobrze, kapi臋. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz si臋 dobrze" . - Jasiu: "Nos" - Pani Magda: "Mam twardy dr膮偶ek. M贸j szpic zag艂臋bia si臋. Wchodz臋 z dr偶eniem" . - Jasiu: "Strza艂a" Dyrektor odetchn膮艂 z ulg膮 ,"Wy艣lijcie Jasia od razu na studia. Ja sam na ostatnie dziesi臋膰 pyta艅 藕le odpowiedzia艂em!"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Nowa nauczycielka geografii przychodzi do klasy na lekcje i m贸wi: - Dzisiaj porozmawiamy o tym, co to jest globus. Klasa na to ch贸rem: - Spadaj ty stara dziwko! Nauczycielka rozp艂aka艂a si臋, wybieg艂a z klasy i posz艂a do dyrektora. - Kole偶anko - m贸wi dyrektor. - Ja pani poka偶臋 jak nale偶y z nimi post臋powa膰. Po chwili dyrektor wchodzi do klasy i zaczyna: - Cze艣膰, ma艂e s.....syny! - Czo艂em, 艂ysy ch...! - Dzisiaj b臋dzie o tym, jak si臋 zak艂ada kondoma na globus. - Na globus? - dziwi si臋 klasa. - A co to jest globus? - Od tego w艂a艣nie zaczniemy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Polak Niemiec i Rusek za艂o偶yli si臋 kt贸ry z nich przep艂ynie samochodem jezioro g贸wna. Pierwszy pojecha艂 Niemiec limuzyn膮 i uton膮. Potem Rusek pojecha艂 ci臋偶ar贸wk膮 i te偶 uton膮. Na ko艅cy Polak przyjecha艂 trabantem i Niemiec si臋 go pyta: - chcesz tym g贸wnem przejecha膰??? - tak -powiedzia艂 Polak i przep艂yn膮. Jaki z tego mora艂? - G贸wno w g贸wnie nie utonie! - Dzie艅 dobry czy jest Marian? - Nie, to pomy艂ka - To po chuj odbierasz jak nie do ciebie?:D - Gdzie by艂e艣 tak d艂ugo? - W komisariacie. Zatrzymali mnie, za wolno jecha艂em. - Od kiedy to zatrzymuj膮 za woln膮 jazd臋? - Radiow贸z mnie dogoni艂... Kowalska posz艂a do lekarza a ten postawi艂 diagnoz臋 - nowotw贸r. Wr贸ci艂a do domu i opowiada m臋偶owi, 偶e ma nowotw贸r. Pods艂ucha艂a ich przyg艂uchawa s膮siadka i posz艂a do doktora: - Panie doktorze, ja te偶 chc臋 nowy otw贸r. Lekarz popuka艂 si臋 w czo艂o. A ona na to: - Nie, nie tu, bo mi stary jajami oczy powybija

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Przychodzi facet do lekarza. - Boli mnie chuj! - Jak pan m贸wi? - Nie. Jak rucham. Pijany policjant zatrzymuje do kontroli kierowc臋. Podchodzi do drzwi od strony kierowcy i pyta: -Co we dw贸ch za kierownic膮? Kierowca jeszcze bardziej najebany odpowiada: - Ale to jeszcze nie pow贸d 偶eby艣cie mnie kurwa otaczali. Podchodzi facet do okienka w banku i mowi: -Czesc, kurwa! Chce zalozyc konto w tym jebanym banku. -Co prosze? -Powiedzialem, kurwa, ze chce zalozyc pierdolone konto w tym jebanym banku! -Jak pan smie?! -A huj cie to obchodzi! Dawaj mi tu swojego szefa! Po chwili do faceta podchodzi dyrektor i pyta: -Slucham, o co panu chodzi? -Chce zalozyc pierdolone konto w tym jebanym banku!!! -Rozumiem. A ile pan chce wplacic? -5 milionow zlotych. -I co, ten pierdolony huj w okienku robi panu jakies problemy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
W przedziale poci膮gu jedzie sobie 2 m臋偶czyzn. Po chwili jeden wyci膮ga bu艂k臋, zjada do po艂owy, a reszt臋 wk艂ada do takiego wielkiego koszyka kt贸ry mia艂 ze sob膮. Ten drugi m臋偶czyzna pyta si臋 - Co pan ma w tym koszyku 偶e wk艂ada pan tam tak p贸艂 bu艂ki? - Tam jest kozio. - A co to jest ten kozio? - kozio to jest poprostu kozio. - W takim razie nie bede ju偶 wi臋cej pyta艂. Po pewnym czasie ten pierwszy facet wyci膮ga termos, nalewa herbaty, wypija j膮 do po艂owy, a reszt臋 znowu wlewa do koszyka. Drugi nie wytrzymuje i znowu pyta: - No ale co tam jest w tym koszyku 偶e wlewa tam pan p贸艂 herbaty?! - Tam jest kozio. - Ale niech mi pan powie co to takiego ten kozio! - Kozio to jest poprostu kozio. - No dobrze ju偶 nie b臋d臋 pyta艂. W pewnej chwili ten pierwszy m臋偶czyzna wychodzi do toalety. Wtedy ten drugi my艣li sobie skorzystam z okazji i sprawdze co jest w tym koszyku. Zagl膮da do koszyka a tam ... wypisz wymaluj Kozio!!!! ...:D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
super poprosze jeszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
W samolocie leci Polak, Niemiec, Chi艅czyk i Rusek. Chi艅czyk m贸wi: - A my mamy tyle ry偶u, 偶eby wam starczy艂o na dwa kraje. - A my mamy tyle he艂m贸w, 偶eby Wam starczy艂o na trzy kraje - m贸wi Niemiec. Rusek m贸wi: - A my mamy tak膮 wielk膮 flag臋, kt贸ra by zas艂oni艂a cztery kraje. Polak na to: - A my mamy takiego orze艂ka, kt贸ry by wy偶ar艂 ca艂y Wasz ry偶, nasra艂 do he艂m贸w i wytar艂 dup膮 o Wasz膮 flag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
- Babciu, widzia艂a艣 mo偶e tabletki z napisem - LSD? - A widzia艂e艣 smoka w kuchni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Polaka, Ruska i Niemca z艂apa艂 diabe艂, i powiedzia艂: - Dam wam mase pieni臋dzy, macie mi otworzy膰 sklep ze wszystkim, daje wam miesi膮c czasu, jak nie to do piek艂a. Przychodzi po miesi膮cu do Niemca, pyta sie o r贸偶ne rzeczy, niemiec mia艂 wszystko. Diabe艂 kombinuje, co tu dac, zeby go do tego piek艂a pos艂ac...no i mowi: - Dwa kilo ni chuja! - Niemiec my艣li, mysli: - No nie mam! - to do piek艂a. Idzie do Ruska, wszystko mia艂 wiec mowi: - Dwa kilo ni chuja! - Rusek nie mia艂, i poszed艂 do piek艂a -I w ko艅cu idzie do Polaka i m贸wi: -Polak daj mi 2 kg ni huja! Polak zabra艂 Diab艂a do piwnicy, a tam ciemno, ni huja nic nie widac. Polak m贸wi: -Diabe艂 widzisz co?? -Ni huja! -To bierz 2 kg i spierdalaj! !!! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
diabe艂 z艂apa艂 polaka ruska i niemca. M贸wi do nich -jak powiecie mi jak膮艣 liczbe a ja nie b臋de w stanie sobie jej wyobrazi膰 puszcze was. Rusek m贸wi -2mld km. Diabe艂 na to -wyobra偶am sobie. Niemiec zastanawia sie i m贸wi - bilion km. Diabe艂 zn贸w wie i wsadza ich do smo艂y. Polak na to m贸wi -w chuj. Diab艂a zatka艂o i z szed艂 na ziemie by sie dowiedzie膰. Trafi艂 do parku i pyta si臋 pijaczka na 艂awce - panie ile to jest w chuj. A pijaczek m贸wi -widzisz tamto drzewo? - Tak - No to jak do tamtego drzewa i jeszcze w chuj :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Pani przedszkolanka pomaga dziecku za艂o偶y膰 wysokie, zimowe butki. Szarpie si臋, m臋czy, ci膮gnie... - No, wesz艂y! Spocona siedzi na pod艂odze, dziecko m贸wi: - Ale mam buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie! No to je 艣ci膮gaj膮, morduj膮 si臋, sapi膮... Uuuf, zesz艂y! Wci膮gaj膮 je znowu, sapi膮, ci膮gn膮, ale nie chc膮 wej艣膰..... Uuuf, wesz艂y! Pani siedzi, dyszy a dziecko m贸wi: - Ale to nie moje buciki.... Pani niebezpiecznie zw臋偶y艂y si臋 oczy. Odczeka艂a i znowu szarpie si臋 z butami... Zesz艂y! Na to dziecko : -...bo to s膮 buciki mojego brata ale mama kaza艂a mi je nosi膰. Pani zacisn臋艂a r臋ce mocno na szafce, odczeka艂a, a偶 przestan膮 jej si臋 trz膮艣膰, i znowu pomaga dziecku wci膮gn膮膰 buty. Wci膮gaj膮, wci膮gaj膮..... wesz艂y!. - No dobrze - m贸wi wyko艅czona pani - a gdzie masz r臋kawiczki? - W bucikach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Jak si臋 nazywa facet bez lewego oka, lewego ucha, lewej nogi i lewej r臋ki? - ALL RIGHT!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Najnowocze艣niejszy bank 艣wiata, super kozacki sejf. W艂a艣ciciele postanowili przetestowa膰 zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych z艂odziei 艣wiata z Francji, Stan贸w, Niemiec i dw贸ch przypadkowych Polak贸w...Dla ka偶dej ekipy postanowili zgasi膰 艣wiat艂o przed sejfem na p贸艂 minuty i je艣li po zapaleniu 艣wiat艂a sejf b臋dzie otwarty, ekipa mo偶e zabra膰 zawarto艣膰. Pierwsi pr贸buj膮 Francuzi, 艣wiat艂o si臋 zapala - nie uda艂o si臋. Drudzy Amerykanie, 艣wiat艂o si臋 zapala - nawet sprz臋tu nie zd膮偶yli wyj膮膰. Trzeci Niemcy, 艣wiat艂o si臋 zapala - nic...Kolej na Polak贸w, 艣wiat艂o ga艣nie, mija p贸艂 minuty, pr贸buj膮 zapali膰 艣wiat艂o - nic, pr贸buj膮 po raz kolejny - nic...Z mroku s艂ycha膰 tylko cichy szept... - ***** Stefan mamy tyle hajsu na choler臋 ci jeszcze ta jebana 偶ar贸wka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejxdkoxk
W przedziale poci膮gu jedzie sobie 2 m臋偶czyzn. Po chwili jeden wyci膮ga bu艂k臋, zjada do po艂owy, a reszt臋 wk艂ada do takiego wielkiego koszyka kt贸ry mia艂 ze sob膮. Ten drugi m臋偶czyzna pyta si臋 - Co pan ma w tym koszyku 偶e wk艂ada pan tam tak p贸艂 bu艂ki? - Tam jest kozio. - A co to jest ten kozio? - kozio to jest poprostu kozio. - W takim razie nie bede ju偶 wi臋cej pyta艂. Po pewnym czasie ten pierwszy facet wyci膮ga termos, nalewa herbaty, wypija j膮 do po艂owy, a reszt臋 znowu wlewa do koszyka. Drugi nie wytrzymuje i znowu pyta: - No ale co tam jest w tym koszyku 偶e wlewa tam pan p贸艂 herbaty?! - Tam jest kozio. - Ale niech mi pan powie co to takiego ten kozio! - Kozio to jest poprostu kozio. - No dobrze ju偶 nie b臋d臋 pyta艂. W pewnej chwili ten pierwszy m臋偶czyzna wychodzi do toalety. Wtedy ten drugi my艣li sobie skorzystam z okazji i sprawdze co jest w tym koszyku. Zagl膮da do koszyka a tam ... wypisz wymaluj Kozio!!!! nie czaj臋 tego????:DDDDDDDDDDDD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Gdy Jasia jeszcze nie by艂o w szkole pani m贸wi do dziewczynek: - dziewczynki jak Jasiu przyjdzie i b臋dzie brzydko m贸wi艂 wychodzimy. Jasiu wpada do klasy taki zdyszany i m贸wi: - prosz臋 pani, prosz臋 pani po drugiej stronie burdel buduj膮 Pani: - dziewczynki wychodzimy. Jasiu: - gdzie k**wy, dopiero fundamenty stawiaj膮!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Przedszkole, po obiedzie pani m贸wi: - Dzieci, teraz robimy kupk臋. Po zrobieniu idziemy do ogrodu bawi膰 si臋, ale pojd膮 tylko te dzieci, kt贸re zrobi膮 kupk臋! Dzieci siedz膮 w rz膮dku na nocnikach i robi膮 swoje. Po chwili Jasio zaczyna p艂aka膰! Pani podchodzi i pyta: - Jasiu, czemu p艂aczesz? - Bo nie pojd臋 si臋 bawi膰 :( - A co Jasiu, nie mo偶esz kupki zrobi膰? - Mog臋! - No to czemu p艂aczesz? - Bo Karol mi zabra艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomekkkkkkk
Maaamooo, ja niee chc臋 i艣膰 do szko艂y! - Jasiu, zacz膮艂 si臋 rok szkolny i musisz i艣膰! - Alee maaamoo, ja nie lubi臋 szko艂y! - Jasiu! Id偶 do szko艂y, zobaczysz b臋dzie bardzo mi艂o. - Ale maaamoo, dzieci mnie nie lubi膮 i ja ich nie lubi臋! - Jasiu! Musisz i艣膰 do szko艂y, w ko艅cu jeste艣 tam dyrektorem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Pani od religi kaza艂a Jasiowi umy膰 tablic臋 i m贸wi: -Jasiu poszukaj szmaty i wytrzyj t膮 tablic臋 -ju偶 szukam... pani zwr贸ci艂a si臋 do klasy: - co by艣cie dzieci napisa艂y na moim nagrobku,gdybym umar艂a? Jasiu znalaz艂 szmat臋 i m贸wi: -Tu le偶y szmata!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Bob odbiera telefon. Dzwoni lekarz pogotowia. - Mam dla pana dwie nowiny. Dobr膮 i z艂膮. Z艂a jest taka, 偶e pa艅ska 偶ona mia艂a wypadek samochodowy. Musieli艣my jej amputowa膰 obie r臋ce, obie nogi, wyci膮膰 w膮trob臋, cz臋艣膰 偶o艂膮dka i przeprowadzi膰 trepanacj臋 czaszki. Do ko艅ca 偶ycia b臋dzie pan musia艂 j膮 my膰, przewraca膰 z boku na bok i karmi膰 przez rurk臋. Niestety, ona tego nie doceni, bo jest w 艣pi膮czce. - O m贸j Bo偶e - m贸wi Bob. - A jaka jest dobra wiadomo艣膰? - 呕artowa艂em. Ona nie 偶yje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Przychodzi zi臋膰 do domu i slyszy te艣ciow膮: - Nie obchodzi mnie jak to zrobisz, kogo prze- kupisz, kogo zastraszysz, ale ja chc臋 mie膰 pogrzeb na Wawelu! Mija par臋 dni i wpada zi臋膰: - Nie obchodzi mnie kogo mama przekupi, kogo zastraszy, ale masz by膰 gotowa na czwartek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weso艂o mi
Kilku informatyk贸w po pracy wybra艂o sie na piwo. I jak to "komputerowcy" prowadz膮 rozmowy tylko o chipsetach, twardych dyskach, itp. W ko艅cy jeden z nich g艂o艣no si臋 odzywa: - Panowie! Tak nie mo偶na, tylko rozmowy o robocie. Porozmawiajmy o czym艣 innym. - A o czym? - pyta jeden z koleg贸w. - Na przyk艂ad o dupach - odpowiada ten pierwszy. Zapad艂a d艂u偶sza chwila ciszy. W koncu jeden si臋 odzywa: - Moja karta graficzna jest do dupy!!!

Udost臋pnij ten post