Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipanowa.

W moim facecie podkochują sie małolaty.

Polecane posty

Gość Tulipanowa.

To na prawde jest juz denerwujące. Moj facet ma 23 lata, one sa w przedziale 15-19 lat. Na fotce.pl wstawiaja zdjecia z dedykacjami dla niego, gadaja ze on jest ich super kolega i czesto go zaczepiaja. Moj facet jest mily i nie mowi im zeby sobie daly spokoj. Gdy mu o tym mowilam to on sie zaczal smiac ,ze one go w ogole nie interesuja. Ale jednak, niektore z nich robią się całkiem niezlymi kobietkami.... Czy mam powody do niepokoju?

Gość jjaaaa
duza roznica pomiedzy 19 latka a 23 latkiem to to nie jest...

Gość vbnm./
no wlasnie.... ale wiekszosc z nich to takie zapatrzone w niego jak nie wiem co 15stolatki. Tych starszych to są tylko dwie

Gość Tulipanowa.
To wyżej to moje :)

Jakbyś poznała trochę 17-latków, zrozumiałabyś, czemu ich rówieśniczki interesują się starszymi :D

Gość Tulipanowa.
no ale czy moge miec powod do niepokoju? One naprawde juz wariują, bo to jest taka paczka dziewczątek i rozne rzeczy wyrabiaja....

poki trzymaja sie w paczce to chyba nie . gorzej jak sie ktoras wybije przed szereg- szczegolnie z tych starszych ja bym je pogonila na Twoim miejscu:P A Twoj facet ma fotke.pl , ze mowa o tym serwisie? czy tak tylko wyczailas przypadkowo?

Gość Tulipanowa.
on nie ma fotki.pl, ale z tej bandy dziewuch kazda ma i zamieszcza dedykacje.... grrrrrrrrr........ a moj facet czasem przeglada ich profile i niby sie smieje... ale .... :O