Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semi dry19

pytam poważnie

Polecane posty

semi piszesz o kobiecie jak by byly niechigieniczne co ty opowiadasz ....ma ja tobie szukac porozmawiaj z kolezanka otwarcie

Myślę, że to ma coś wspólnego z syndromem posiadania hehe. A może chodzi o zazdrość. Właściwie to nieistotne. Wolałabym być z kobietą sam na sam. Przynajmniej za pierwszym razem. I co higieny to zgadzam się semi z Tobą w 100%!

z jaką koleżanką? w moim wieku wszystkie jeszcze cnotki i co mam zapytać- hej może w czwartek zostaniesz u mnie na noc? pomiziamy się co? ech Tomm, jakby to takie proste było. a z higieną nie rozumiesz, są dziewczyny które nawet jak się "umyją" to śmierdzą, są zarośnięte, zacofane... mnie chodzi o taką kobietkę jak ja- zawsze pachnącą, wypielęgnowaną "tam" na dole, gładką. cięzko to napisać tak żeby znowu nie było że jakoś dziwnie to piszę.

Gość ja tez bym chciała
Ale gdyby nam inwencja się skonczyła facet by coś urozmaicił :)

My z przyjaciółką całowanie mamy za sobą:) Teraz jeszcze jak za dużo wina wypijemy to nam się zdarza. Ale nic więcej! I tak jest dobrze, to jest zabawa:)

semi dry19 tak to raczej nie ale jak pomyslisz pokazesz je te forum moze sama nabierze ochoty

Semi ile masz lat? Bo w pewnym wieku naprawdę więcej sie mówi niż robi, dlatego koleżanki odradzam:)

jejku Tomm! ale nawet nie mam takiej koleżanki jeszcze upatrzonej! ej! czytaj że dokładnie! pisze że tylko mam na to ochotę z kimś "w moim typie" ale z kim - nie mam pojęcia! widac żeś facet...:)

Gość ja tez bym chciała
Semi a jak ty wyglądasz? Ciekawe czy ja bym sie zakwalifikowała. Biust 75C, szczupła bardzo nie jestem, mam kobiecą figure waże 55 kg 165 cm, buzia podobno bardzo ładna, bez pryszczy itp usta wydatne, włosy jasny blond do łopatek.

semi dry19 juz hryja a co sadzisz ze co inna kolezanka ma wypisane na twarzy ze czuje podobnie!!!!!!

tyle co w nicku- 19 z tym że nie chce tego zrobić z rówieśnicą bo to w większości dzieciaki. chyba że by się ktoś dojrzalszy trafił. ja uważam siebie za osobą troszkę starszą niz metryka wskazuję ale nie będę się tu nad tym rozwodzić bo to właśnie jest oznaka dziecinności.

ja tez bym chciała- a Ty czasem nie jestes mną? :D starsznie podobna z opisu jesteś. ja biust 75D, włosy blond ale prawie do pasa, 59kg/167cm, rozłożone na biodra i piersi, brzuszek płaski, twarz z opisów ludzi ładna i bardzo dziewczęca. a Ty- jak najbardziej byś sie kwalifikowała. cud miód i orzeszki :)

19 to nie jest mało:) ja pierwszy raz pocałowałam koleżankę jak miałam 16... hehe ciągle jedną i tą samą ale znamy się jak łyse konie więc traktujemy to na luzie. Wracając do tematu to zastanawiam się czy gdyby zdażyła się okazja zbliżenia z kobietą to czy nie zabrakłoby mi odwagi...

tomm a Ty nie wiesz że na interii to 70% jakiś pederastów siedzi lub zgrzybiałych podszywaczy? nie chcę wtopy z jakimś dziadem napalonym na 19- letnie ciało. blee

Gość ja tez bym chciała
Heh :) No to może warto utrzymywac kontakt a jak kiedyś się zdecydujemy to... jazdaaa :):):)

Gość ja tez bym chciała
Franky a ty jak wyglądasz? To moze trójkącik ale babski? :p

babski trójkąt? to już lepiej brzmi niż on/on/ona :) a skąd Wy wogóle laski jesteście, no bo jak Pomorze czy cuś to odpada, :( ja małpolska

hehe no więc 172 cm wzrostu, 60kg, blondynka, ładna, zielone oczy. Figura kobieca. Mam 23 lata. I obsesje na punkcie czystości więc nie ma się czego bać dziewczynki :)

Gość ja tez bym chciała
On/On/Ona w życiu!!! Nigdy bym się na cos takiego nie zgodziła. Mi sie wydaje, ze to traktowanie kobiety jak przedmiod z 2 dziurkami. Dobra wiadomoś. Ja też małopolska!

Gość ja tez bym chciała
No to blondynki szaleją!

oo robi się ciekawie... aż gorąco w dołku poczułam na wieść o tej Małopolsce. :) ale ciii! może jakoś inaczej pogadamy bo na forum to jakoś tak... ekshibisjonistycznie. :D

ja nie, woj. lubuskie. Ale tak sobie myślę, że mogłoby byc ciekawie. Zacząć od wyjścia na kawe, pogadać. A co dalej to się zobaczy:) Albo w tą albo w tą. Fajnie sobie pomarzyć :)

no właśnie z tą kawą dobry pomysł, bo tak od razu do wyra to też dziwnie, zapoznać się, porozmawiać, napić czegoś... a potem.... no... :)

Weszłam kiedyś na stronę taką niby seksrandki czy coś. I naprawdę zdawało mi się , że połowa zalogowanych tam ludzi poprostu robi sobie jaja...

dziewczynki wrócę za 20 minut, czekajcie tu na mnie. a Ty chcę spróbować- można wiedzieć jaki powiat? czy może Krk?

Gość ja tez bym chciała
Ja też sie teraz rozmarzyłam. Ale pomyślcie dziewczymy. Fajnie nam się pisze, ale gdyby padła propozycja: kawa jutro, to miałybyście odwage? Jak chyba nie... Ciekawe co musi sie sta, zebym w koncu sie odwazyła.