Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moge byc w ciąży

Moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość Moge byc w ciąży

Tabletki zawsze biorę o 18. Wczoraj o 18 zapomniałam, o 20 kochałam się z chłopakiem. Dopiero dziś zorientowałam sie, że nie wzięłam wczoraj tabletki i dzis o 18 przyjęłam dwie na raz. Mój chłopak nie kończył we mnie. Czy mogę być w ciąży? Wiem że tabletki do 12 godzin zachowują zdolność anty, ale u mnie to było 24 godziny. No a jak wiadomo plemniki żyją w ciele kobiety kilka dni. To była tabletka z trzeciego opakowania. Czy jest mozliwość żebym była w ciąży?

Gość olula
a ktory to byl dzien cyklu?

kazda zapomniana tabletka niesie za soba ryzyko ciazy, ale jesli był to trzeci tydzień to raczej nie ma się czego bac

Gość jeśli to był poczatek
opakowania to szanse by były gdyby w Tobie skończył. Ale nie skończył, a Ty zabezpieczałas się tabletkami więc nawet to co by się wydostało z niego przed wytryskiem w zageszczonym sluzie nie dotarłoby do komórki jajowej. Jesli to był srodek opakowania lub koniec to nawet przy skończeniu w Tobie byłyby szanse bardzo malutkie. Test mozesz zrobić za jakiś czas, ale w ciązy byc nie powinnas

Gość Moge byc w ciąży
Z tego co się orientuje to nie ma cyklu jak sie bierze tabletki. A ta tabletka, którą zapomniałam to była 15. Czyli pierwsza z trzeciego tygodnia

Gość to w ciązy nie bedziesz
;)

Gość Moge byc w ciąży
Bo już sama nie wiem, czy iść do ginekologa po jakis postinor :/ Nie mam pojęcia co robić. Nigdy mi sie nie zdażyło pominąć tabletki i to aż o dobę. A i jeszcze jedno... W ulotce jest napisane, że w takim wypadku mam dwa wyjścia...Nie brać już więcej tabletek z tego opakowania i to będzie przerwa, albo zaraz po tym opakowaniu wziąść od razu kolejne, bez przerwy. A nie mogę normlanie zjeść tabletek z tego opakowania do końca, zrobić przerwę i następnie drugie opakowanie?