Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babelilly20

Problem! Pomóżcie!

Polecane posty

Gość babelilly20

Witam.. mam pewien problem, a konkretnie martwie się czy nie jestem w ciąży... Sama już nie wiem, czy to nerwy, czy coś w tym jest. Zaczne od tego, że cykle mam przeważnie 28 dniowe (Czasami zdarzają się jakieś anomalie ze względu na stres itp) W 11 dniu cyklu miałam pewną sytuację z chłopakiem... nie kochaliśmy sie, ale była taka "Zabawa" - palcówka itp, oboje byliśmy w ubraniu, na końcu zobaczylam na jego slipkach plame.. powiedzial mi ze bardzo sie podniecil wiec nie mialam pewnosci czy mial wytrysk... pozniej po tym wlozyl mi palec jeszcze na chwile... czy mozliwe jest zeby jakims cudem pleminiki mogly sie dostac do mnie..? Na poczatku w ogole sie tym nie przejmowalam... ale z ciekawosci przejzalam forum... i juz sie tak zaczelam denerwowac ze sama nie wiem... A od kad tak zaczelam myslec to juz mozna powiedziec ze uaktywnily mi sie objawy ciazowe... ;/ dzis jest 21 dzien mojego cyklu... a mnie troche pobolewa brzuch... i czasem glowa... ale sama nie wiem czy to z nerwow czy to jakies objawy ciazy... a im wiecej o tym mysle tym gorzej.. Nie wiem czy te bole to z nerwow, na okres... ale to chyba by za wczesnie by bylo..? czy na tą ciąże? Może to co pisze jest głupie.. ale od tego zastanawiania się to naprawde zgłupiałam i sama nie wiem... POMÓŻCIE :(

Gość jak sama piszesz
musiałyby sie dostac cudem

Gość babelilly20
moze taki cud jest mozliwy :( ?? jak sie tak wkrecam to tak mysli mam rozne.. ale z drugiej strony moze po tej jego plamce jakos mnie dotykal itp i za nim wlozyl ten palec to te pleminiki nie zginely jesli tam byly w ogole... ehh juz sama nie wiem..

Gość nie jest duże
dziewczyno, zdrowa kobieta ma 40% szans na zajscie w ciąże przy pełnym stosunku. Kazdej parze daje się az rok na zajście w ciąże i jest to normalne. On musialby sobie umaczac cały palec w świeżej spermie i natychmiast go włożyć żeby były szanse na ciąze a i tyk byłyby nikłe

Gość babelilly20
mam nadzieje ze tak jest... a skad ten moj bol brzucha w 21 dniu cyklu?? czy to nerwy..? czy to moze byc np na zblizajacy sie okres...? czy to po owulacji...? Bo juz sama nie wiem....

Gość babelilly20
ehh jest tu ktos na tym forum... :(

Gość nie jesteś w ciąży
spokojnie to normalne, ja też tak miałam, takie schizy. Jeżeli chcesz być z tym facetem na dłużej to po prostu zacznij brać tabletki anty, wtedy odpadnie problem urojonej ciąży i strachu przed nią.

Gość babelilly20
mam nadzieje ze masz racje ze nie jestem :( ale ja juz wariuje i tylko czekam na @

Gość 8797999
no prosze cie!!! az tak latwo to nie jest zajsc w ciaze..no qrde dziwczyny ogarnijcie sie!!!

Gość babelilly20
a tak w ogole czy mozna miec objawy ciazowe po ok 11 dniach od niby zaplodnienia, i jednoczenie przed @ ??? Bo @ powinnam dostac ok 2 wrzesnia a juz sie tak schizuje ze nie wiem czy to te objawy ciazowe, nerwy czy to przed @ ??? ehh

Gość dziecko drogie
objawy ciązy występują po kilku tygodniach a nie dniach? Nakręcasz się i tyle

Gość babelilly20
ehh moze tak... mam nadzieje ze macie racje...

Gość babelilly20
A jeszcze jedno pytanie skad w 22 dniu cyklu lekki bol brzucha... w sumie od pau dni mnie tak pobolewa... i poza tym nic innego mi sie nie dzieje... Ale denerwuje sie ze to moga byc jakies objawy ciazy... :( bo jak na okres to chyba za wczesnie..? albo to nerwy :( ehhh

Gość daj już spokój
moze najadłas się czegoś i tyle, bo na objawy ciązy jest za wczesnie!

Gość babelilly20
Może faktycznie schizuję... ale już sama nie wiem... ;/ a czy to możliwe żeby to pobolewanie brzucha było spowodowane @, jesli mam ja dostac ok 2 września...

Gość a czy jest mozliwe
aby ból brzucha był wywołany kilkudniowa ciążą? Nie! Weź wyluzuj i zajmij się czymś a nie nakręcaj

Gość babelilly20
Może macie rację... ja już jestem tak zestresowana, że masakra... a do okresu jeszcze jakiś tydzień, wiec chyba zwariuje do tego czasu... Szczególnie ten lekki bol brzucha mnie nakreca do dalszych mysli... ;/

Gość babelilly20
Eh prosze niech mi ktoś coś powie na temat tego bólu brzucha bo zwariuję :(

Gość bueheheheheeeeee
zbliżasz sie do okresu, wiec pewnie stąd te bóle. Ja też tak mam, nieraz juz tydzien przed okresem boli mnie brzuch, wiec przestań juz panikować

Gość już Ci mówiłyśmy
ból brzucha kilka dni po zapłodnieniu jest niemożliwy! Ze stresu Cię boli, wmawiasz sobie, idź sie wyluzuj i daj spokój juz nam!

Gość babelilly20
Dziękuje za odpowiedzi na moje pewnie paniczne pytania... ale na szczescie ktos jeszcze tu jest, kto racjonalnie mysli :) Mam nadzieje, że macie rację i że to zbliżający się okres... Chociaż mimo to pewnie przez ten tydzień do okresu i tak sie będe stresować... eh ;-)

Gość babelilly20
Eh właściwie jak tak przeglądam to forum to nurtuje mnie jeszcze jedna sprawa... Moze te moje objawy to schizy... ale biorac pod uwage sytuacje z chlopakiem to duza jest szansa ze moglo dojsc do zaplodnienia??

Gość babelilly20
Proszę niech ktoś sie wypowie...

a kredki dziecko już spakowało?? niech te wakacje się juz skończą i tumany wrócą do szkoły:o

Gość szanse są zerowe

Gość babelilly20
Dziekuje tym, ktorzy mi odpisuja, wiem ze pytania sa glupie ale naprawde sie denerwuje... Jeszcze z nerwowo naprawde rozne rzeczy sie dzieja... i mozna doszukiwac sie objawow ciazowych...

Gość babelilly
Hm no a ja dalej wariuje ;/ i zauważyłam, że pojawił się u mnie śluz... biały, taki lejący się, wodnisty, co to może oznaczać... jeśli jestem w 22 dniu cyklu... ehh

Gość babelilly
proszę niech ktoś się wypowie... bo już różne wersje w necie przeczytałąm i sama nie wiem co myśleć..

Gość nie jestes w ciąży
nie da się zajść w ciąże przez ubranie, musiałby mieć umaczanego w spermie palca a i tak pewnie byś nie zaszła. Dziewczyno przestań czytać internet a idź coś z sobą zrób. Bo Ci w końcu napisze spierdalaj bo mam dosyć odpisywania Ci w kółko

Gość zal.pl.............
Kur*a dziecko żeby zajść w ciążę potrzebny jest pełen stosunek, musiał by się spuścić w Tobie, plemniki to nie rambo jak niby miały się tam dostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry za wybuch, ale to co piszesz poprostu zwala z nóg na pysk i szyje.... A śluz se możesz mieć, może okres Ci się zbliża, albo masz nie płodne dni, albo nie wiem co....... jak zajdziesz kiedyś w ciążę to zobaczysz że na pierwsze objawy trzeba z miesiąc sobie poczekać jak nie więcej :O:O:O:O:O:I:I