Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandra2008

Miłość a sex....

Polecane posty

Gość salamandra2008
Źle mnie odebrałaś :) nie zezłościłam się. Po prostu wasze rady już mi pomogły podjąć decyzję i za nie dziekuje :) Poczekam troche, a jeśli po seksie jego zainteresowanie mną spadnie to dam sobie spokoj

Gość Wg mnie ten zwiazek ma szanse
tylko musisz wejść w jego świat a dokładnie on musi Cie do niego wpóścić pokazać Tobie jak zyje zacząć z Toba pokazywać sie Tzn przyznać się do Ciebie przed wszystkimi :))) Musisz to wyczuć

Gość uhhh
hehe ok ja czesto dziwnie odbieram intencje ludzi. :) a co do seksu to wiesz im dluzej bedzie czekal tym doznania beda wieksze gdy w koncu do tego dojdzie wiec powinno byc ok :) w kazdym razie bede trzymac kciuku

Gość salamandra2008
Jeszcze jedno...Ja bardzo boje sie wpadki, nie chce zostac sama z brzuszkiem na lodzie :( Czy uprawiajac z kims sex musze miec pewnosc ze on mnie nie zostawi? Chociaz takiej pewnosci nigdy nie ma i bardzo sie boje tego

Gość KingdomOfLove
pwnosci raczej nigdy nie ma, a przynajmniej prawie nigdy. no ale chyba nie myslisz zeby uprawiac z nim seks bez zabezpieczenia? nie chodzi nawet o ciaze ale o choroby. prezerwatywa to koniecznosc. no i jest jeszcze wiele innych metod zapobiegania ciazy

Gość salamandra2008
No tak pewności nie ma nigdy...Ale jakoś dużo jest par, uprawiają sex i dzidzi nie ma. Chce brać tabletki i gumka na początek.

Gość KingdomOfLove
no i tak trzymaj. mozesz byc szalona kobieta, pewna siebie ale rob to z glowa :) w dzisiejszych czasach seks bez zapezpieczenia jest wielka ale to naprawde wielka nieodpowiedzialnoscia, a ty jestes przeciez powazna kobieta prawda?

Gość gugen
Przepraszam, że ja ciągle o tym samym, ale skoro już się widujecie jakiś czas to jest baaaaardzo podejrzane, że nie znasz nikogo z jego znajomych! Bajki opowiadać o tym jakie to on ma życie każdy może. Nie mówię, że musisz poznać wszystkich znajomych, ale jak tak robi, to nie chce po prostu żebyś weszła w jego życie, tylko mieć Cię dla seksu. Najlepiej zrób test zaproś go na spotkanie ze swoimi znajomymi, jak się zgodzi to ok, jak nie bądź ostrożna. Później powiedz, że Ty byś z chęcią wybrała się w większym gronie na jakąś zabawę w weekend i zapytała czy jego znajomi czegoś nie szykują. Zrób to dla swojego dobra, jak on liczy na dłuższą znajomość z Tobą to nie będzie dla niego problem. Nie ma środków antykoncepcyjnych 100% skutecznych i o tym też musisz pamiętać.

Gość KingdomOfLove
gugen ma racje, nie wyskakuj do niego z tekstem" chce poznac twoich znajomych" ale cos w stylu imprezy jest dobrym pomyslem. chociaz dla mnie priorytetem nie jest poznanie znajomych faceta, ale w sumie jakis dowod tego, ze mu zalezy powinnas miec

Gość a no wlasnie
ja spotykalam sie z takim facetem. dokladnie taka sama roznica. z tym, ze ja 21 on 31.... nie moge z nim byc, ale bym chciala. sypialam z nim, niczego nie zaluje. Zrobilam to chyba po 2 tygodniach bycia razem. znalismy sie jakies 2 mies.

Gość a no wlasnie
a jego mame poznalamn, ale przypadkiem ;) znajomych rowniez, bo razem z nimi sie wybralismy na weekend ;) fajnie sie wspomina...:(