Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutaj nie ma wróżek

Porada na forum nie zastąpi wizyty u lekarza

Polecane posty

Gość tutaj nie ma wróżek

Dlaczego kobiety odwiedzające to forum sa takimi idiotkami? Na tym forum nie ma lekarza, ani wróżki, sa zwykłe kobiety, które mogą udzielic odpowiedzi na podstawie swoich doświadczeń i wiedzy, ale my nie zagladamy nikomu do łóżka. Nie wiemy "czy jakimś cudem" plemniki nie zostały przeniesione na palcu:/ Uprawiacie seks lub zaspokajacie się z partnerem w inny sposób, to zawsze musicie liczyć się z możliwością ciazy więc myślcie przed stosunkiem, a nie po. Przestańcie zakładać po kilka identycznych tematów bo się boicie, jak sie boicie to idźcie do lekarza! Nikt z nas wróżką nie jest i z fusów wam ciązy nie wywróży. I do mało zorientowanych: -jesli podczas stosunku prezerwatywa nie pękła, ani nie zsuneła to to nie ma szans na ciąze, -dni płodnych się nie wylicza, a się je wyznacza! -stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji i może sie skończyć ciąża, ale jesli stosujecie do tego prezerwatywe lub tableki to ciąża wykluczona, -plemniki na zewnątrz szybko umierają i aby doszło do ciązy facet musiałby Wam włożyć umaczanego w świeżej spermie palca - no i przede wszystkim ufajcie lekarzom a nie anonimowym kobietom na forum i zadawajcie im pytania, a nie że bierzecie pigułki od gina a póxniej nie wiecie co z nimi robic:/

Gość tutaj nie ma wróżek
a teraz se pójdę w łeb strzelić, bo wszystkie rozumy zjadłam. Odpierdoliło mi i kozimi bobkami kafelki w łazience pomalowała, a z reszty zupę ugotowałam. fiksuję.

Gość tutaj nie ma wróżek
-objawy ciązy nie wystepuja zaraz po zapłodnieniu, ale po kilku tygodniach, -zaszły okoliczności które mogły doprowadzić do ciąży to zróbcie test a nie proscie o wrózenie z fusów. A dlaczego to pisze, bo póxniej jak ktoś na prawdę potrzebuje pomocy to nie ma to pomóc, bo bywalcy forum mają dosyć rozhisteryzowanych dziewuch nie wiedzących jak się zabezpieczyć:/

Gość nie wszystko jest cacy
co do prezerwatywy to nie jest to prawdą, że jeśli nie pęknie ani się nie zsunie to nie ma szans na zajście w ciążę... osobiście znam przypadek, że po każdym stosunku dokładnie sprawdzali prezerwatywę czy nie zrobiła się w niej jakaś dziura i nigdy nic nie było, a dziewczyna mimo wszystko w ciążę zaszła, chociaż sami nie wiedzą jak do tego mogło dojść!!!!!!!!!!!!!

Gość pewnie niepokalane poczęcie

Gość tutaj nie ma wróżek
czasem się az zastanawiam czy to wszystko nie są podszywy i czy ktoś nie ma dzięki temu niezłej zabawy. Aż trudno mi uwierzyć że w dobie internetu jest aż tak duzo niedouczonych dziewczyn. Aż żal się robi. :(

Gość upppppppppppppppp

Gość zgadzam się i to bardzo
w 100% popieram, mnie to wnerwia jak cholera już- ciągle czytam to samo

Gość Bladousta
ja tylko nie rozumiem jak to sie dzieje, ze te dziewczyny dostaja od gina tabsy a nie maja najmniejszego pojecia jak je stosowac...przeciez to niemozliwe, zeby gin wypisal recepte jak na dropsy i nie powiedzial ani slowa o ich stosowaniu :D zreszta ulotka zajmuje wiekszosc opakowania i jest w niej niemal wszystko opisane...tylko usiasc i przeczytac...

Bladousta, nawet gdyby nie powiedział, pacjentka ma zadawać pytania. Jeśli ma wątpliwości po zapoznaniu się z ulotką lub dopiero później przychodzą jej do głowy różne kwestie - ma zadać podczas następnej wizyty lub przejść się do gina na konsultacje, mówiąc, że nie uzyskała informacji na temat tego i tego. Na wizytę chodzi się z kartką z pytaniami i długopisem - wszystko, co ważne, należy notować, zwłaszcza jeśli to pierwsza taka wiedza. Dwie trzecie pacjentów zapomina to, co usłyszało, po wyjściu od lekarza, i to nawet osoby, które są zorientowane w temacie. Nie ma się czego wstydzić, nawet lekarze robią sobie notatki z nowych wiadomości :). A najśmieszniejsze, że osoby, które u ginekologa słowa nie wykrztuszą, na forum najgłośniej bluzgają na inne forumowiczki :O.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin