Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprs009

Dziewczyny L/XL - wasze ulubione sklepy z ubraniami

Polecane posty

Gość oprs009

Które was nie zawiodły? Gdzie są fajne ubranka w rozmiarach większych niż 34/36 ? :D

Gość chyba
ojoj ciezko z takimi...nie ma sklepow L/XL niestety jak juz to XXXL a to troche za duze, wiec musze polowac pewnie tak jak ty :)

Gość allegrooooo

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
szmateX polecam i NIE żartuje:)

Gość puszysta pani

Gość oprs009
No właśnie, polowania są maksymalnie denerwujące :)

Gość oprs009
I właśnie nie rozumiem dlaczego wszyscy tak chwalą Allegro. Allegro jest super gdy się nosi rozmiar 36 i wszystko na taką osobę pasuje. Te z dodatkowymi kilogramami muszą zazwyczaj przymierzyć kilka(naście) bluzek zanim wybiorą tą jedną, która dobrze leży. Większość ludzi nie ma czasu, ochoty ani pieniędzy żeby odsyłać ubrania sprzedawcom i kilka razy prosić o inny fason/rozmiar. A ze szmateksami też różnie bywa: nie zawsze jest gdzie mierzyć ubrania, czasem trafi się coś fajnego ale zazwyczaj to sam szajs. Czy to naprawdę takie dziwne, że nosząc 40/42 chciałoby się dobrze ubrać w normalnym centrum handlowym???

Gość lumena21
glupie gadanie.. prawie w kazdym sklepie sa rozmiary od s do xl, wiec nie widze problemu. Osobiscie najczesciej odwiedzam c&a jesli szukam spodni, poniewaz tam rozmiarowka jest nieco wieksza. pozdrawiam

Gość oprs009
Dzięki kotlet :D Ale fakt, trochę daleko do Irlandii na zakupy raz w miesiącu :D Lumena, weź pod uwagę, że nie każdy mieszka w Warszawie, Krakowie czy Poznaniu. Uwierz mi, że większość fajnych sklepów w trochę mniejszych miastach posiada głównie rozmiary XS-M. Juz samo wejście do nich równa się z tym, że filigranowa sprzedawczyni mierzy cię mrożącym krew w żyłach spojrzeniem :D . Problem w tym, ze ja nie szukam np żakietów, jakich pełno w tych rozmiarach, ale normalnej modnej bluzki dla młodych kobiet. Poza tym pytam tylko o opinie. Ktoś powie że lubi H&M bo mają trochę większe rozmiary - w porządku! Ja go akurat nie lubię, bo ubrania po 3 praniach nie nadają się do noszenia. Dzięki za opinię na temat c&a!

Gość haandm
dziwne - ja kupuje w h&m i nic mi sie nie zeszmaciło - zajrzyj do Orseya zdarza się nawet 44 koszula... a xl tez czesto

Gość a może byście tak mniej żarły
??? :P

Gość libby
Ze swojej strony mogę ci polecić lacotte.pl, mają bieliznę, koszule, piżamy itp. No i oczywiście duży wybór w dużych rozmiarach. Dodatkowo, w Warszawie jest ich sklep w arkadii, więc radzę tam wpaść poprzymierzać, jeśli ktoś nie lubi kupować w ciemno i mieszka w pobliżu, albo chociaż będzie przejazdem.

Gość lilkalila
Moim ulubionym sklepem jest Adidas. Uwielbiam odzież i buty tej marki:) Ostatnio zaczęłam stawiać na zakupy przez Internet, tak jest zwykle taniej. Koleżanka poleciła mi ten sklep: http://superstar-originals.pl/ Można tu kupić właśnie odzież sportową Adidasa w różnych rozmiarach:D

Gość lilkalila
Moim ulubionym sklepem jest Adidas. Uwielbiam odzież i buty tej marki:) Ostatnio zaczęłam stawiać na zakupy przez Internet, tak jest zwykle taniej. Koleżanka poleciła mi ten sklep: http://superstar-originals.pl/ Można tu kupić właśnie odzież sportową Adidasa w różnych rozmiarach:D

Gość bububububu
H&M kocham ten sklep

Gość gość
Jestem większych rozmiarów i zawsze mam problem z zakupami ale znalazłam bardzo ciekawy sklep z sukienkami danvera i muszę przyznać że jestem zadowolona z zakupów. Sukienki szyją tam na wymiar także wystarczy dobrze zmierzyć się i nie ma obawy że coś nie będzie pasowało , dodatkowo ich modele sukienek tuszują nadmiar ciałka ..no i ceny są powalającą niskie także naprawdę gorąco Polecam

Gość gość
narzekacie na problemy z ciuchami to weźcie sie za siebie i schudnijcie

Gość gość
Dobrym i wartym polecenia sklepem jest danvera Sama kupuje w nim od dawna i nie zawiodłam się :) bardzo duży wybór sukienek w większych rozmiarach i szybka dostawa to ich zalety :)

Szukasz ciekawej biżuterii i ozdób do włosów? Skopiuj link poniżej! Serdecznie zapraszam!

Gość gość
Sama kupuje od dawna w sklepie danvera i nigdy nie zawiodłam się bardzo duży wybór sukienek , szybka dostawa:) Polecam

Gość gość
Marks & Spencer, C&A, F&F.

Gość gość
ej od kiedy rozmiar L/Xl to czlowiek wiekszych rozmiarow :P Ja ubieram sie wszedzie. Sklepy sieciowki troche irytuja, bo fajan bluzka rozm L, ale juz nie na mnie :P bo mam cycek. Spodnie tez niby super, ale ja musze kupowac na uda a nie na pas. Wiec zaraz mi w pasie i roku wisza :P Ciezko znalesc fajna rzecz ktora bedzie ladnie lezec i nam bedzie w niej ladnie. Ale to pewnie i tak maja wszystkie kobiety czy to z rozmiarem s, m , czy xxxxl :) Moja sylwetka na pierwszy rzut oka wyglada na rozm. 38, ale zadko kiedy kupuje ubranai w tym rozm. Bo wlasnie albo w biuscie nie pasi, albo wisi... wiecznie cos :P

Gość gość
"Spodnie tez niby super, ale ja musze kupowac na uda a nie na pas." No własnie. :o Spodnie w pasie i d***e pasują, ale uda i łydki jak na rozmiar 36. :o

Gość gość
Sukienki Kupuję od dłuższego czasu na www.danvera.pl/ i jak dotąd zero problemów, także polecam.

Gość gość
a moze po prostu schudnij i problem sie sam rozwiaze

Gość mirrranda
A może tak lepiej schudnąć i mieć to 34/36?

Gość gość
no trzeba bylo myslec a nie zrec kolejnego paczka, zawsze ostatniego..

a co Cię to obchodzi, co kto je?:O pączek jest z******ty :classic_cool: dla mnie za słodki, ale koncepcja pączka jest z******ta. a koncepcja pomarańczy wpierdalającej się między wódkę a zakąskę, tylko ,żeby shejtować - c*****a

Gość gość
a co sie tak rzucasz?? ty zakladalas ten temat? pewniewygladasz jak paczek