Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprs009

Dziewczyny L/XL - wasze ulubione sklepy z ubraniami

Polecane posty

a co Cię obchodzi jak kto wygląda? nie każe Ci mnie r****ć, debilu. tak, a jak kogoś bronię, to też nim jestm prawda:) nie założyłam tematu, nie jestem gównem-hejterem, żeby stosować takie tanie rozrywki, ale dla Ciebie jest to pewnie naturalne.

Gość gość
no jest i co z tego paczku?

Gość gość
ktoś kto napisał, że schudnąć do rozmiaru 34/36 a co niby mają zrobić wysokie dziewczyny, w ich wypadku rozmiar 36 to już anoreksja prawie

Gość gość
wlasnie po co piszesz? ktos bedzie chcial to sie sam wybroni. ja po prostu nie znosze grubasow chyba ze sa w babcinym wieku i gorzej z przemiana. a od czegos sie tyje i nie jest to powietrze choc niejedna tak twierdzi

Gość gość
Ja często robię zakupy przez internet :) Moim ulubionym sklepem jest allinside. Jestem badzo zadowolonym klientem tego sklapu, obsługa jest świetna a rzeczy które tam kupowałam są rewelacyjne. Bardzo dużo rzeczy tam kupuję, od kosmetyków, przez ubrania i akcesoria dla dzieci, po elektronikę :D :D

A ja lubię kupować ubrania w Diverse, pewnie większość z Was zna ten sklep, a jeśli nie to tutaj kilka słów o nim - http://diversesystem.mywebzz.com/ Lubię stamtąd szczególnie ciepłe, kolorowe sweterki, które idealne są na tę porę roku :)