Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posejdonka...

powiedzcie...!!!

Polecane posty

Gość posejdonka...

co wymyślić aby nie iść na panieńskie!

Gość bo to nie
powiedziec ze nie idziesz...to takie proste a nie trzeba klamac...

Gość posejdonka...
zawsze się wymiguję o spotkać z nimi... niech sie cieszy ze ode na wesele.. nie lubie tej dziewczyny..a tam nikogo znac prawie nie bede

Gość dandaliosna
ja tam rozumiem posejdonke, ciezko powiedziec NIE bez powodu, wtedy daje sie jawnie do zrozumienia, ze cos jest nie tak

Gość posejdonka...
dokładnie... nie mozna powiedziec nie... zaraz sie zapyta a dlaczego.. nie czuje sie dobrze w tamtym towarzystwie a przeciez nie pojde z kolezanka zeby z kims pogadac bo tam są same snoby i tylko by sie wszystkiego wypytywali

Gość dziwne...
to powiedz mi w jaki sposob dostalas sie na to wesele??/zapelniali wolne miejsca kim popadnie??przeciez na wesele zaprasza sie tych co sie lubi???czy panna mloda jest az tak slepa ze nie widzi twojej niecheci???w sumie ciesz sie ze cie zaprosila, bo pewnie gdyby tego nie zrobila zalozylabyc topic: dlaczego panna mloda nie zaprosila mnie na panienskie...

Gość posejdonka...
to jest dziewczyna kolegi mojego chłopaka - to są jego znajomi.. ja jestem z nim juz 3 lata .. mój chłpak na kawalerskie nie idzie bo musi pracować wypadł mu dyżur... a z tego względu chyba mnie zaprosiła bo nie wypadało nie zaprosić.. heh ona moz ei mnie lubi ale ja za nia za specjalnie nie przepadam

Gość posejdonka...
Mój chłopak został zaproszony na to wesele a ja ide jako osoba towarzysząca.. on tez nie ma ochoty iśc na to wesle do swojego dobrego kumpla. ALe przecież by było koniec znajomości gdybyśmy nie poszli... eh

Gość posejdonka...
a znowu przez te 3 lata kiedy jestem z moim chlopakiem to z jego znajomyymi spotkaliśmy się może ze 3 razy... on co jakiś czas sam idzie z kumplem na piwko

Gość tomekkkkkkk
jak ich nie lubisz,bo są snobami czy chuj ich tam wie kim,to im po prostu powiedz wprost,ze nie masz ochoty,co sie przejmujesz,przeciez jak ich nie lubisz to co to ma dla ciebie za znaczenie,co sobie pomyślą,po chuja masz udawac i kombinowac

Gość tomekkkkkkk
nie lubie tych gierek,jak ktoś coś robi,bo nie wypada :o

Gość posejdonka...
wszystkim tak łatwo pisać... tylko dużo rzeczy nie rozumiecie a ja tu az tak zwierzać sie nie będe.. prosiłam tylko o coś innego...

Gość co wy mówicie
dandaliosna - Ja nie rozumiem. Dlaczego trzeba podawać powód? To moje życie, moje decyzje i przed nikim nie muszę się tłumaczyć! Bierzmy przykład z dzieci, które zawsze są szczere: nie bo nie! I koniec.

Gość tomekkkkkkk
no właśnie...a tak to świat jest udawany,nie wiadomo do konca,kto lubi,a kto nie,obrabiają dupe,od szczerosci wazniejsze są dobre maniery...w chuj z tym,ogarnijcie sięludzie

Gość posejdonka...
ale ja chce kulturalnie odmówić nawet ze względu na długą znajomość pomiedzy nimi a moim chłopakiem. Po prostu nie bawia mnie takie imprezy... i nie mam na nie humoru. Nie powiem jej nie przyjde bo nie i tyle - to jest nie kulturalne! Oj dlugo by opowiadac... nie wazne koniec tematu sama cos wymysle

Gość tomekkkkkkk
nie dziwie ci sie,ze nie bawi cie towarzystwo snobów :o

Gość makabreska
jesli chcesz wyjsc na poprawna politycznie jak to dzisiaj sie czesto i bez sensu mowi to powiedz jej szczerze ze nie przyjdziesz poniewaz beda w swoim towarzystwie a ty nie bedziesz sie czula tam dobrze, potem tak jest ze wszyscy zamiast na "gwiazde wieczoru" czyli na mloda bede zwracali uwage na to dlaczego ta Kaska czy inna pitraska siedzi w kacie naburmuszona/smutna/przyjebana/nawalona...skoro to takie snoby to i tak obrobia ci dupe...wzne zeby chlopak nie mial jakichs niesnasek z kolega przez to ze ty obrazona czy zla siedzialas na panienskim i zdupilas innym laskom cala zabawe

Gość makabreska
mozesz tez powiedziec ze nigdy nie uczestniczysz w tego typu zabawach, ze np. nawet u swojej nie wiem kuzynki czy kolezanki tez nie bylas, skoro sa takimi snobami to mozesz wjechac im na ambicje i powiedziec : wiecie jak jest, jestescie ludzmi na poziomie, nie musze ci przeciez tlumaczyc ze jak sie ma swoje zasady to sie ich n ie lamie..zalezy tez tylko czy sa na prawde snobami czy tylko ty ich tak postrzegasz

Gość posejdonka...
To są ludzie bardzo zapatrzeni w pieniądze.. pochodzą z bogatych rodzin.. prywatne uczelnie i wogóle .. tym bardziej e prosto po weselu leca gdzieś fpizdu w podroz do okola świata a pozniej wyprowadzają sie z miasta i bede ich widywać baaaaaardzo rzadko.. dla mnie to ona jest fałszywa, wielka damessa. Ja chce kulturalnie odmówić panieńskiego, za pewne i tak zapyta dlaczego, że dawno się nie widziałyśmy itp itd...

Gość posejdonka...
Jej przyszły mąż jest na prawdę w porządku. Wolałabym osobiście iść na kawalerskie niż na panieńskie :P ... On nie pokazuje tego za bardzo (choc się zdarza) że może pływać w kasie.

Gość makabreska
jak juz koniecznie chcesz klamac i wymyslac inny powod niz po prostu odmowic i jakos tak zagiac ich ambicjonalnie to powiedz ze komus tam wypadl jakis wyjazd czy wlasnie nocna zmiana w ten dzien a maja male dziecko i prosili cie abys go przypilnowala, nie mozesz odmowic bo masz jakis tam dlug wdziecznosci wobec nich, ale na pewno zadzwonisz wieczorem zapytac jak sie bawia (i zrob to bedziesz miala z glowy roztrzasanie potem tematu na weselu typu zaluj ze cie nie bylo bo powie ci to przez telefon prawdopodobnie)