Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalarpkakrzepka

sikam w nocy po pare razy, a w dzien nie-co to takiego

Polecane posty

Gość kalarpkakrzepka

Od paru lat z przerwami mam tak ze musze chodzic siku w nocy po 3-6 razy. Co dziwne w dzien nie musze, jest ok. Czy to powazne?> Mial ktos tak?

Gość zrób badanie moczu
może jakieś posiewy na bakterie i usg pęcherza to może byc spowodowane jakimiś problemami ginekologicznymi, stanem zapalnym pęcherza, pochwy lub jajników, czasem jak ma się torbiele lub polipy to one uciskają na pęcherz i chce się siusiu.... różnica między nocą a dniem moze wynikac z pozycji: gdy leżysz polip może podrażniac pęcherz i stąd uczucie że musisz siusiu zrób na początek badania, pij dużo wody z cytryną, herbatkę z żurawiną, możesz też zrobic dwutygodniową kurację Uroseptem (ziołowe tabletki na pęcherz) jesli herbatki nie pomogą to musi zdiagnozowac Cię ginekolog i urolog

Gość eliza22
hej :) ja mam dokladnie to samo. to znaczy w dzien wszystko jest ok (choc czasami ciezko mi siku zrobic) a w nocy zaczyna sie jazda. najgorsze jest to ze w nocy parcie jest bardzo silne nawet jesli okazuje sie potem ze malutko wysikalam. to zadne polipy i inne glupoty. jestem przebadana wzdluz i wszerz i powiem ci tylko jedno: sprawdz kregoslup w odcinku ledzwiowym!