Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENNYFROMTHEBLOCK

powiedzdzcie co mam robic?

Polecane posty

Gość aaasssdddd
Jeśli jej nie zawiezie to ją zawiedzie, jeśli ona się na nim zawiedzie znaczy to, że jej nie zawiózł i tyle :-)

"przestancie o tunczyku! " ale to wazne - jelsi Twoj facet je go zbyt wiele to moze stracic wiecej niz prawo jazdy!!!

Tzn. oczywiście mam na myśli pieczenie ryby, nie przetworzonej masy z puszki :)

Gość aaasssdddd
No to dla własnego spokoju poodjjebaaj go matce ale pamiętaj żeby najpierw się z nim pożegnać bo jak się gość wkooorwiii to chyba cię zostawi.

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
pola-z majonezem nie jadlam autorko wybacz ale poziom rteci w moim organizmie stanie sie dla ciebie istotny jesli bedziesz miala podobny problem z nowym chlopakiem za pol roku :p wiec pozwol mi sie na nim skupic. to twoja inwestycja w przyszlosc :p

Poziom rtęci (jak również wszystkich innych pierwiastków - korzystnych i toksycznych)można wybadać z analizy pierwiastkowej włosa ... Krytykantko, jeżeli masz ich trochę do stracenia (włosów) to mogłabyś sobie zamówić, dają od razu wskazówki co robić w razie niekorzystnych stężeń i proporcji Ja się trochę stosowałam do zaleceń i mam nieco spokojniejsze sumienie na jakiś czas :P

Nie lubię tuńczyka. Łosoś jest lepszy. I chyba problem z rtęcia odpada. A co do redukcji alkoholu, to siłownia rzeczywiście jest najlepsza. Jest też najlepsza na poprawienie humoru (przynajmniej mi poprawia) No i na ciało rzecz jasna :)

Sissy niestety muszę Cię rozczarować, w przypadku łososia problem z rtęcią również nie odpada, o ile w ogóle się nie zwiększa :)

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
pola. to juz prosciej by bylo zalozyc basen ze slona woda i lowic codzien swiezego tunczyka :)