Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka185

jaki antyperspirant w kulce najskuteczniejszy?

Polecane posty

Gość kitka185

możecie mi polecić skuteczny antyperspirant w kulce o delikatnym zapachu? od września idę na judo, więc pewnie będę się sporo pocić, a chciałabym jakoś tego uniknąć.

wylacznie rexona te wszystkie nivea dove itd sa gowno warte pamietam, ze kiedys w srodku lata wrocilam cala spocona do domu i wszedzie bylam mokra, tylko pod pacha suchutka (rexona)

Gość basna
rexona- jest tak mocna, że nawet trochę wysusza skórę

Gość raz jeszcze
rexona...naprawde dziala...inne to badziewie

Gość juh
a ktora rexona najbardziej skuteczna?

ja kupue zawsze ta co nie zostawia sladow bo adidas tez byl dobry, ale zostawial slady (po roku sie dopiero spraly z brazowej bluzki :/) naprawde polecam

ja też mam kłopoty podczas treningów i na moją skóre działa jedynie NIVEA w kulce, taki bladoróżowy, jedwab chyba... wszystko zależy od skóry, jednemu przypasuje to, innemu coś innego. musisz po prostu spróbować, wyjścia innego nie widze.

Gość tylko VICHYYYYYYYYY
jaka rexona?????nivea????bez zartow...zaden z tym dezodorantow nie dziala... najlepszy i niezastapiony jest VICHY

ile kosztuje vichy? antidrol i excos tam sa najskuteczniesze :)

Gość rexony i inne antyperspiranty
to marketing i tyle:D najlepszy antidral w aptece bez recepty

Gość aaaagaffeczka
POPIERAM ANTIDRAL!!! :)

Gość NIVEA ENERGY FRESH
SUPER PACHNIE, W PRZECIWNIENSTWIE DO REXONY.... FUJ, REXONA NIE DOŚĆ,ŻE ŚMIERDZI TO JESZCZE DZIAŁA "TAK SOBIE"

Gość no jestem
a na mnie ostatnio naprawde dziala soraya oxygen

Gość idua
Rexona i Nivea są slabe. Na mnie najlepiej działa Vichy - przeciw intenstywnemu poceniu. Taki z zielona zakrętką. Zapłaciłam za niego chyba 25 (w promocji), nie wiem jaka jest normalna cena, nie pamiętam już. Dostaniesz go w aptece i w Super Pharm.

Gość ejdżejka
a ja polecam aloesowy lady speed stick - naprawdę skuteczny, a przy tym pielęgnuje delikatnie skórę:)

Gość MoniczkaPe
Też chodzę na judo, bo to fajny sport i rzeczywiście można się sporo napocić na treningu ! Czasami tylko ten zapach na sali aż „szczypie w oczy” ☺ Ja radzę sobie z tym z pomocą Etiaxilu – zero problemów z zapachem, czy mokrymi plamami !

Gość gość
Trudno powiedzieć który jest „najlepszy”. Nie wiem czy to we mnie jest problem czy o co chodzi ale nieważne czy wezmę medispirant czy ziaję, żaden z nich na mnie nie działa 

Gość gość
Jak dla mnie to najlepszym antyperspiratem teraz jest Etiaxil, ma naprawdę dobry stosunek cena/wydajność/moc działania. Sama miałam duuuużą nadpotliwość, a jak tego używam, to bez większych problemów.

Medispirant i Ziaja działają tak samo to fakt! Jeśli mówisz, że Ci to nie wystarcza, to spróbuj tego Etiaxilu, wszędzie piszą, że ma najwyższą skuteczność ze wszystkich takich środków

Gość gość
Dezodorant naturalny od HB i wszystko powinno być w najlepszym porządku. To naturalny kosmetyk, być może dzięki temu daje sobie radę z utrzymaniem normalnego zapachu. Jak dla mnie antyperspiranty są średnio bezpieczne dla skóry i ich używanie powinno być raczej ostatecznością.