Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

KOBIETY W CIAZY ROBCIE POSIEW W 34 TYG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość manna30
mój lekarz uważa te badanie za jedno z podstawowych badań w kńcówce ciąży. robi je w trakcie badania i jeszcze przed wyjściem z gabinetu zna się wynik. przyznaję, że od niego dowiedziałam się o bakterii paciorkowca i o tym co ona może brzydkiego zrobić. czasem warto zainwestować w dobrego lekarza, który ma pieczę nad wszystkim i pilnuje dobrze wszystkich badań i informuje często jeszcze niedouczone pierworódki

Gość mi też wykryto kurde
tego paciorkowca ;( na wizycie gin powiedział ze spoko nie ma tragedii grunt że wiemy o tym i poda mi antybiotyk w czasie porodu !!! jestem w 36 tc i się zastanawiam czy nie powinnam przypadkiem już teraz brać jakieś antybiotyki kórfa całą ciąże bez żadnych infekcji a teraz na koniec takie jazdy zaczynam panikować i płakać a wiem że dziecku tym nie pomagam :( :(

Gość a co ja wrózka
ja miałam to badanie, ale wszystko było OK

Gość dominikaaaaaa
Ja miałam przy pierwszym posiewie pojedyncze szczepy paciorkowca w pochwie, ale globulki Vitagyn C mi pomogły. Teraz zrobiłam drugi posiew przed samym porodem i wyszło, że mam pojedyncze E. coli i jakieś Bacillus Species :-/ Czy wiecie co to za bakteria ta druga???